Η στοιχηματική ανάλυση του φιλικού του Άρη

Η στοιχηματική ανάλυση του φιλικού του Άρη

Μετά τη Γάνδη ο Άρης Λεμεσού. Τι παίζουμε στο σημερινό φιλικό της ομάδας του Μπούργος.

Ο Άρης έχει… αγώνα σήμερα! Αντιμετωπίζει τον… Άρη Λεμεσού στις 18:30, σε ένα ματς που θα μεταδοθεί από το Novasports Start και θα είναι το τρίτο φιλικό των κίτρινων μετά τη Γάνδη και το Αμβούργο.

Διαβάστε τη στοιχηματική ανάλυση της αναμέτρησης!

*Φιλική αναμέτρηση, θα διεξαχθεί στη Σλοβενία.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 2-4 κόντρα στη Σλάβεν Μπέλουπο χθες.

Στην τέταρτη θέση του περσινού κυπριακού πρωταθλήματος τερμάτισε ο Άρης Λεμεσού, κέρδισε το στοιχημα της Ευρώπης.

Θα δώσει το «παρών» στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί θα αντιμετωπίσει τη Νέφτσι Μπακού στις 21 και 28 Ιουλίου. Σήμερα παίζει το δεύτερο φιλικό της, καθώς χθες ηττήθηκε 4-2 απ’ τη Σλάβεν Μπέλουπο. Μπήκε ιδανικά στο ματς, προηγήθηκε 2-0 μέχρι το 28’, στο δεύτερο μέρος όμως κατέρρευσε. Προπονητής του Άρη Λεμεσού είναι ο 34χρονος Λευκορώσος, Αλεξέι Σπιλέφσκι. Απ’ το ρόστερ ξεχωρίζει ο 37χρονος, Γκόρντον Σίντελφενλντ, γνωστός από τη θητεία του σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από τρία σερί Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 4/5 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΑΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 1-0 επί της Γάνδης την περασμένη Δευτέρα.

Πήρε την πρώτη νίκη των φιλικών, επικράτησε τη Δευτέρα 1-0 της Γάνδης. Παρατάχθηκε με παντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το φιλικό κόντρα στο Αμβούργο, ο Μπούργος χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς στο αρχικό σχήμα, έκανε δοκιμή με σχήμα 3-5-2. Ανασταλτικά οι κιτρινόμαυροι είχαν αρκετά καλή εικόνα, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, ενώ στο επιθετικό κομμάτι έψαξαν τις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο απειλητικός ο Άρης, πήρε βοήθειες από Ιτούρμπε και Μαντσίνι, ενώ έκανε ντεμπούτο και ο Γκρέι.

«Σαφώς βελτιωμένη η αμυντική λειτουργία μας. Ελαχιστοποιήσαμε τα λάθη που κάναμε με το Αμβούργο. Στο επιθετικό κομμάτι συνεχίσαμε τη δουλειά που κάνουμε. Μέρα με τη μέρα θα έχουμε καλή εικόνα», είπε ο κόουτς Τερζής. Συνεχίζει να κλείνει διαρκώς παίκτες ο Άρης, ανακοίνωσε τους Νταμπό (αμ. χαφ) και Μαζικού (αριστερός μπακ), από χθες βγήκε στο προσκήνιο το όνομα του Σάντι Μίνα, για τον οποίο υπάρχει συμφωνία με τη Θέλτα για δανεισμό. Επίσης, σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Οντουμπάγιο (δεξιός μπακ).

ΑΡΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/4 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 3/5 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα απ’ τους Κύπριους, λογικά θα παίξει με τους βασικούς απ’ την αρχή. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ακόμη μια νίκη. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.85.

Η στοιχηματική ανάλυση του αγώνα, όπως και όλων των αγώνων της ημέρας, είναι από εδώ: https://www.betarades.gr/arhs-lemesoy-arhs/

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ