Ο άσος της Μινέιρο και ένα καλό οβεράκι…

Ο άσος της Μινέιρο και ένα καλό οβεράκι…

Επιμονή σε Λάτιν επιλογές και σήμερα

Επιβεβαιώθηκε απόλυτα το ρίσκο στο δύσκολο και ιδιαίτερα υψηλό σε απόδοση over 2,5 στην Αργεντινή με τα γκολ να μπαίνουν βροχή στο Μπάνφιλντ-Ουνιόν, δεν μας πήγε το ρίσκο στο διπλό της Βραζιλίας.

Προχωράμε, πάντα προσηλωμένοι στα Λάτιν πρωταθλήματα που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον άλλωστε αυτή την περίοδο κυνηγώντας ξανά ένα σημείο και ένα οβεράκι. Επικεντρωνόμαστε στη Βραζιλία ξεκινώντας από το ματς της Φορταλέζα με την Παλμέιρας.

Διαβάστε επίσης: Το κρίσιμο καλοκαίρι που… οδηγεί σε απευθείας εισιτήριο στο Champions League

Η λογική λέει πως οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος μπορούν κάλλιστα να δικαιώσουν το 1.95 του διπλού και να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία τους απέναντι στην Φορταλέζα που έγινε εύκολη λεία μεσοβδόμαδα από την Εστουντιάντες.

Η Φορταλέζα που ψάχνει τρόπο να ανακάμψει και για αυτό δεν θα πάμε ως βασική μας επιλογή στο διπλό (το κάτιτις μπορεί να το ρίξουμε) αλλά στο over 2,5 που επίσης πληρώνει καλά. Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι θα το παλέψουν, ίσως το δικό τους γκολ να μας φτιάξει το οβεράκι που πιστεύουμε. Καλή επιλογή και το over 1,5 της Παλμέιρας.

Πάμε στο ξερό μας σημείο από τον αγώνα της Ατλέτικο Μινέιρο με την Σάο Πάολο. Κοντά στο 1.70 ο άσος που επιλέγουμε να ποντάρουμε. Παρότι μιλάμε για ματς που μόνο εύκολο δεν το λες, παρότι η απόδοση θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, θα επιμείνουμε σε αυτό πιστεύοντας πως η Ατλέτικο θα το πάρει εύκολα ή δύσκολα το ματσάκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ