Λάτιν βραδιά ξανά…

Λάτιν βραδιά ξανά…

Επιμένουμε στα ξενύχτια με δυάδα από Βραζιλία και Αργεντινή

Να μπουν εφτά γκολ σε ένα ματς και να μην έρθει g/g το λες και εντυπωσιακό. Το 7-0 της Φιλαδέλφεια μας πλήρωσε με την κόκκινη της Τιχουάνα να μας χαλάει το δεύτερο ματσάκι. Το αμφίσκορο που ήταν η βασική μας επιλογή δεν μπόρεσε να επιβεβαιωθεί παρότι η Χουάρεζ έβαλε δύο γκολ εκμεταλλευόμενη την γρήγορη αποβολή των γηπεδούχων.

Πάμε για άλλα λοιπόν σήμερα με Λάτιν χρώμα και πάλι. Σε Βραζιλία και Αργεντινή η προσοχή μας για την επιλογή των δύο πονταρισμάτων που θα κάνουμε. Δύσκολα ματς με αρκετό ρίσκο οι επιλογές μας και χαλαρό ποντάρισμα.

Διαβάστε επίσης: Το BBC τρολάρει τον Στέφανο: «Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης… Τσιτσιπάς»! (pic)

Γκοϊας-Ατλέτικο Παραναένσε σε ένα οριακό ματς για επιλογή που λογικά θα κάτσει στο under 2,5 με το 1.5 όμως να μην αξίζει τον κόπο. Θα πάμε στο διπλό που πληρώνει στο 2.90, για όσους δεν θέλουν τόσο μεγάλο ρίσκο καλό και το 2 draw no bet.

Στην Αργεντινή τώρα και την αναμέτρηση της Μπάνφιλντ με την Ουνιόν θα πάμε πάλι με ρίσκο ποντάροντας στα γκολ. Το over 2,5 πληρώνει με 2,15 και πάνω και στην Αργεντινή είναι γνωστό πως αν μπει ένα γκολ νωρίς μπορεί το ματς να γίνει ροντέο. Ας γίνει λοιπόν και ας πληρωθούμε από ένα ζευγάρι που αν σώνει και καλά έπρεπε να επιλέξουμε σημείο θα πηγαίναμε στον άσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ