Δυάδα από το Κόνφερενς

Δυάδα από το Κόνφερενς

Οι ρεβάνς φέρνουν ευκαιρίες

Μισή ξεφτίλα του Κλοπ μισή δική μου. Το μέγα κάζο της Λίβερπουλ με την πρόβλεψη για νίκη της και την Γιουνάιτεντ να την διασύρει με το καλημέρα ρίχνοντας της 4 γκολ συνολικά δεν ξεχνιέται εύκολα. Δεν έχει σημασία τι και πως πριν το ματς, σημασία έχει πως στο χορτάρι τα πάντα πήγαν περίπατο.

Προχωράμε όμως και σηκώνουμε κεφάλι, όπως έλεγε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ποντάροντας σήμερα στα προκριματικά του Κόνφερενς. Χαμηλό το επίπεδο έτσι και αλλιώς καθώς μιλάμε για τον πρώτο προκριματικό γύρο και τους επαναληπτικούς της διοργάνωσης των φτωχών της Ευρώπης αλλά υπάρχουν δύο οβεράκια που μπορούν να μας χαρίσουν χαμόγελα και ένα καλό (και αναγκαίο) ταμείο.

Αφήνω τις σάλτσες στην άκρη και πάω στο παρασύνθημα.

Ρίγα-Ντέρι Σίτι με τους γηπεδούχους να έχουν πάρει μεγάλη νίκη με 2-0 στην Ιρλανδία και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Οι Ιρλανδοί θα παίξουν τα ρέστα τους, οι Εσθονοί δεν θα κάτσουν στο 2-0 και κάπως έτσι πιστεύω πως θα προκύψει ένα εξαιρετικό οβεράκι με απόδοση στο 2.20.

Δεύτερη επιλογή από το ματς Κρουσέιντερς-Μαγκπις. Απίθανο ζευγάρι με τους Βορειοιρλανούς να υποδέχονται την ομάδα από το Γιβραλταρ που στο πρώτο ματς τους νίκησε με 2-1 κάνοντας την μεγάλη έκπληξη. Μιλάμε για μια παρέα φίλων που το 2013 είπαν να ιδρύσουν μια ομάδα για χαβαλέ και τώρα παίζουν στην Ευρώπη.

Απόψε πάντως θα έχουν ζόρια σε ένα ματς που κάλλιστα μπορεί να έρθει και πάλι όβερ και να μας πληρώσει το 1.60 με 1.65 που προσφέρεται, λογικά σε χαμηλές αποδόσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ