Κυνηγώντας τα γκολ ξημερώματα…

Κυνηγώντας τα γκολ ξημερώματα…

MLS και Μεξικό στο μενού που περιλαμβάνει μπόλικο ξενύχτι…

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα μας με τα προκριματικά της διοργάνωσης των φτωχών καθώς και οι δύο επιλογές μας από το Κόνφερενς επαληθεύτηκαν.

Η Φλόρα Ταλίν νίκησε και μας έδωσε τον άσο του 1.90 ενώ πέρασε και το under στο Ντέρι-Ρίγα. Αν οι Ιρλανδοί ήταν πιο ανταγωνιστικοί και ερχόταν και το… ντεσουδάκι με την ισοπαλία θα ήταν ακόμη καλύτερα αλλά το σημαντικό είναι πως πληρωθήκαμε στις βασικές μας επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Μάγκνουσον: Από το «παραμύθι» της Γιουβέντους, στην δεύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού!

Για σήμερα το μενού περιλαμβάνει MLS και Μεξικό. Δύο επιλογές και πάλι ξεκινώντας από το Φιλαδέλδεια-Ουάσιγκτον. Ματς ορισμός του over 2,5 αν απλά δούμε τι κάνουν οι δύο ομάδες στις τελευταίες αναμετρήσεις τους όπως μετράνε 9 στα 11 goal/goal και over! Ξέχωρα από αυτό μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν το γκολ με την Ουάσιγκτον μάλιστα να έχει και τον Φούντα σε εξαιρετική κατάσταση.

Άρα ποντάρουμε στο over 2,5, αξίζει και το G/G ακόμη και ο συνδυασμός τους.

Πάμε Μεξικό πιο αργά και στον αγώνα της Τιχουάνα με την Χουάρεζ. Ματς που δείχνει σύμφωνα με το τι πρεσβεύουν οι δύο ομάδες πως βρίσκεται στο όριο του over.

Η Τιχουάνα είναι σε καλή κατάσταση, είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά δεν πρόκειται να μπλέξουμε με σημεία. Και εδώ η επιλογή θα είναι τα γκολ. Πρώτα το G/G και σε δεύτερη μοίρα το οβεράκι που επίσης πληρώνει πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ