Με Λαβ πλέον η Σπορτ

Με Λαβ πλέον η Σπορτ

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome! Δυστυχώς από τις επιλογές του Σαββάτου επιβεβαιώθηκε μόνο η μία από τις τέσσερις, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κέρδος. Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή.

Απόψε θα ασχοληθώ μόνο με έναν αγώνα από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί που θα εμπιστευτώ μία ομάδα που έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και μεγαλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερους στόχους!

Διαβάστε επίσης: Κάρλος Κορμπεράν: Οι τρεις εκπλήξεις στον Ρέντη

Σπορτ Ρεσίφε – Κρισιούμα Προγνωστικά

Η Σπορτ Ρεσίφε ενισχύεται, στην προσπάθεια της να διεκδικήσει την άνοδο, έχοντας αυτό ως ξεκάθαρο στόχο φέτος. Γι’ αυτό και απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Βάγκνερ Λαβ, για να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα, αν και στο γήπεδό της τις περισσότερες φορές βρίσκει τρόπο να κερδίζει. Αυτό μπορεί να συμβεί και σήμερα, αφού αντιμετωπίζει την Κρισιούμα, η οποία χάνει δύσκολα τώρα τελευταία, αλλά με μεγάλη δόση τύχης! Και ταυτόχρονα παλεύει σε δύο μέτωπα, αφού εκτός από το εθνικό πρωτάθλημα, αγωνίζεται και στο πολιτειακό της, με τους αγώνες της μάλιστα συνήθως να έχουν μόλις μία μέρα διαφορά! Γενικότερα οι γηπεδούχοι έχουν πιο μεγαλεπήβολους στόχους από τους φιλοξενούμενους και χρειάζονται πολύ περισσότερο τη νίκη αυτή την εποχή. Ο άσος στο 2,00 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:30 Σπορτ Ρεσίφε – Κρισιούμα  (2,00@ Fonbet)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ