Με τη «Βασίλισσα» και το…Βίνι!

Με τη «Βασίλισσα» και το…Βίνι!

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Ελάχιστα λεπτά, όσα τέλος πάντων απέμεναν για τη λήξη της αναμέτρησης PSV – Μονακό όταν ο Γκουτιέρεζ έκανε το 2-2 για τους γηπεδούχους, μας χώρισαν χθες από το απόλυτο!

Με την ισοφάριση των Ολλανδών, οι Μονεγάσκοι την  αμφισβήτησαν έντονα, χάθηκε το 2-3 γκολ στο οποίο είχαμε καταλήξει, λίγο νωρίτερα Μίντιλαντ και Μπενφίκα  μας είχαν δικαιώσει απόλυτα στα προγνωστικά στοιχήματος!

Σε παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες μετά από το 4-1 των Πορτογάλων στο “Ντα Λουζ” προσέφεραν πλούσιο θέαμα και, κυρίως, σκόραραν, όπως ακριβώς περιμέναμε, αρκετά, οι “αετοί”, εμφανώς ανώτεροι ποιοτικά ως ομάδα, πήραν δεύτερη νίκη με σκορ 3-1, over 3.00 ασιατικό ήταν η επιλογή της στήλης!

Διαβάστε επίσης: Τα «εννιάρια» θα είναι παντοτινά

Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης Προγνωστικά

Στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ επικεντρωνόμαστε απόψε, δε θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά με την Uefa να “αδειάζει” το πρόγραμμα για το παιχνίδι που παραδοσιακά σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν κι ας τρέχουν ήδη τα προκριματικά! Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ προφανώς και είναι το πολύ μεγάλο φαβορί κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης που πανηγύρισε την κατάκτηση του Uefa Europa League, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι, με την τεχνολογία του ημιαυτόματου οφσάιντ να δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο, κοντράρονται οι δύο ομάδες, παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90′ και φυσικά και πέναλτι αν χρειαστεί! Τσουαμενί και Ρίντιγκερ οι μόνοι παίκτες που απέκτησε η Ρεάλ, εξαιρετικές κινήσεις αλλά πιθανότατα κανένας από τους δύο δε θα βρεθεί στην ενδεκάδα απόψε, τη γνωστή, δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή θα ακολουθήσει ο Αντσελότι, πιθανότατα ο Βαλβέρδε τρίτος δίπλα σε Μπενζεμά και Βινίσιους μπροστά!

Στα φιλικά που έδωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες η “βασίλισσα” έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, μεγάλο της όπλο, πέρα από τη δεδομένη, υψηλότατη, ποιότητα, η ομοιογένεια που σπάνια συναντάται με τόσο μεγη συνέπεια σε αυτό το επίπεδο, ελάχιστα έχει αλλάξει το ρόστερ, ακόμη λιγότερο η ενδεκάδα…για τα δύσκολα και σημαντικά τα τελευταία χρόνια! Παραδοσιακό συγκριτικό πλεονέκτημα για τους “μερένγκες” σε τέτοιου είδους περιστάσεις, πόσω μάλλον κόντρα σε μια ομάδα…άμαθη όπως η Αιντραχτ, η τεχνογνωσία κατάκτησης τίτλων, έπαιξε μεγάλο ρόλο και φαντάζομαι θα συμφωνήσουμε σε αυτό ακόμη και στον τελικό του Παρισιού κόντρα στη Λίβερπουλ! Από την πλευρά τους οι Γερμανοί ταξίδεψαν με πολύ καλή διάθεση στη Φινλανδία παρά το ηχηρό χαστούκι της εντός έδρας συντριβής από την Μπάγερν στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα με σκορ 6-1, σημαντικότατη η απουσία του υπό μεταγραφή Κόστιτς που δεν μπήκε καν στην αποστολή!

Αισιόδοξος και…ανυπομονος για την αναμέτρηση ο Γκλάζνερ, σπανίως εγκαταλείπει την τριάδα στην άμυνα, ο σχηματισμός της γερμανικής ομάδας μοιάζει να ευνοεί κυρίως το Βινίσιους που είναι και ο μοναδικός κλασικός εξτρέμ στο παιχνίδι της Ρεάλ, αν ο Βραζιλιάνος βγει στην πλάτη του φουλ μπακ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί! Όσο ισχυρό κίνητρο κι αν έχει το αουτσάιντερ για να ζήσει το όνειρο δε βλέπω πως γίνεται να μην επικρατήσει η μακράν ποιοτικότερη πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης, περιμένω μάλιστα αρκετά γκολ στο ματς και γι’ αυτό πρώτη μου επιλογή είναι ο “άσος” και over 2.5, στο 1.93 η απόδοση! Για λόγους που εξηγήθηκαν παραπάνω μοιάζει αρκετά ελκυστική και η επιλογή να σκοράρει ο Βινίσιους, στο 2.15 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 1 & Over 2.5 (1.93)22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Βινίσιους να σκοράρει (2.15)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ