Ρεβάνς με γκολ σε Λισαβόνα & Βελιγράδι

Ρεβάνς με γκολ σε Λισαβόνα & Βελιγράδι

Κλείσαμε τη Δευτέρα με -65 μονάδες απολογισμό και προχωράμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Αναστήθηκε η Γιουνάιτεντ στο χθεσινό ντέρμπι, ο εκτοπισμός των Μαγκουάιρ, Σο και Φρεντ άλλαξαν την εικόνα της και σε συνδυασμό με την απογοητευτική εμφάνιση της Λίβερπουλ ο Τεν Χάαγκ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Μάντσεστερ κι ο Κλοπ βλέπει την ομάδα του πλέον 16η στην Premier League! Χάσαμε παταγωδώς το δυνατό σημείο στο διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ. Χάσαμε και το παρολί εξαιτίας της Ρόμα, η οποία έκανε το 2/2 ξανά στο μίνιμουμ και πήγαν στράφι τα τούρκικα σημεία. Κλείσαμε τη Δευτέρα με -65 μονάδες απολογισμό και προχωράμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Μπενφίκα – Ντινάμο Κιέβου | Over 3 @ 2.27

Μπενφίκα – Ντινάμο Κιέβου

H Μπενφίκα είχε ως προτεραιότητα στην καλοκαιρινή της προετοιμασία να παρουσιαστεί έτοιμη στα προκριματικά και τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Την περασμένη Τετάρτη έκανε το 5/5 στην εκκίνηση της σεζόν και με το 0-2 του Λοτζ αγκάλιασε τους ομίλους του Champions League. Μία ακόμη πειστική εμφάνιση από την ομάδα του Σμιντ, με τη δουλειά του Γερμανού τεχνικού να αποδίδει άμεσα. Δεν πρόκειται να κάτσει πάνω στο σκορ του πρώτου αγώνα η Μπενφίκα, δεν είναι στο DNA της, μπροστά στο κοινό της παραδοσιακά παίζει επιθετικά κι ο Σμιντ δεν πρόκειται να αλλάξει φιλοσοφία, πρέσινγκ ψηλα θα ζητήσει ξανά από τους παίκτες του. Η Ντινάμο έκανε ήδη δύο υπερβάσεις, για τα τωρινά της δεδομένα, αποκλείοντας Φενέρμπαχτσε και Στουρμ Γκρατς και το εμπόδιο της Μπενφίκα μοιάζει απροσπέλαστο. Απόψε θα αναγκαστεί να ρισκάρει ψάχνοντας μία τεράστια ανατροπή και είναι ενισχυμένη με επιστροφές παικτών. Υπάρχουν οι συνθήκες λοιπόν να γίνει πλούσιο παιχνίδι, βατό το απλό over, θα πάμε για την έξτρα αξία με το Over 3 σε απόδοση 2.27.

Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα

Σέρβοι και Ισραηλινοί πρωταθλητές συνέθεσαν ματσάρα ολκής πριν 6 βράδια στη Χάιφα! Με ρυθμό, υψηλές εντάσεις, πολλές μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν και ανατροπές στο 3-2 της Μακάμπι. Εξαιρετική στη δημιουργία της η ομάδα του Μπακάρ σε ένα ακόμη παιχνίδι, έδειξε ότι μπορεί να την κουβαλήσει και στα εκτός έδρας στο θρίαμβο του “Καραϊσκάκης”. Εντυπωσιακή η επιθετική παραγωγικότητα και του Ερυθρού Αστέρα, σε 8 καλοκαιρινά παιχνίδια πέτυχε 30 γκολ και μοιάζει απίθανο να μην σκοράρει σήμερα στο Βελιγράδι. Ξεκάθαρη επιλογή το Goal/Goal, αποδεκτό το 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Μπενφίκα – Ντινάμο Κιέβου ➡ Over 3 (απόδοση 2.27)

22:00 | Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.80)

Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα | Goal/Goal @ 1.80

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ