Με διπλασιασμό στο ντέρμπι

Με διπλασιασμό στο ντέρμπι

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Serie A και Premier League

Σαμπντόρια – Γιουβέντους (21:45): Έξι διαδοχικές νίκες, εντός και εκτός, μετράει η Γιουβέντους απέναντι στη Σαμπντόρια για το πρωτάθλημα. Επτά, αν υπολογίσουμε και ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Τελευταία νίκη της Σαμπντόρια, ήταν στη Γένοβα τον Μάιο του 2019 (2-0)! Στο στοίχημα, βρίσκουμε τη Γιουβέντους σε αποδόσεις σούπερ φαβορί. Και ας παίζει εκτός έδρας.

Με εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Αταλάντα μπήκε η Σαμπντόρια στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, μάλλον δικαίως φωνάζει, μιας και στο 14’ και με το σκορ στο 0-0, της ακυρώθηκε γκολ για φάουλ του Καπούτο! Και στο 26’ δέχτηκε το πρώτο τέρμα, από τον Τολόι. Το δεύτερο, ήρθε στο 94’, για την ιστορία. Το πάλεψε, προσπάθησε, αλλά της έλειψε η καλή τελική ενέργεια. Αμφίβολοι δίνονται ο Κόντι και ο Γκαμπιαντίνι. Σίγουρα θέλει να αποφύγει τα περσινά. Μπορεί να σώθηκε, αλλά «έπαιξε με τη φωτιά» ως το φινάλε.

Διαβάστε επίσης: Πως η «μικρή» Μπόρνμουθ με την κομπίνα του αιώνα έγινε πηγή έμπνευσης για την dream team της Παρί και… όχι μόνο (vids)

Θεωρία Στοιχήματος στο Betting University

Η Γιουβέντους μπήκε με το δεξί. Νίκησε 3-0 τη Σασουόλο, αλλά είναι να απορείς πώς γίνεται αυτό το ματς να μην ήρθε G/G. Να… τρελαίνεσαι! Είχε αρκετές ευκαιρίες η Σασουόλο και κάποιες ήταν πολύ δυνατές. Έχει αρκετά θέματα η Γιουβέντους και όλα αυτά, μία εβδομάδα πριν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, εντός με Ρόμα (27/8). Στα ήδη υπάρχοντα των Κιέζα, Πογκμπά, Σέζνι, προστέθηκε κι εκείνο του Ντι Μαρία. Σκόραρε στο ντεμπούτο του, αλλά χτύπησε και θα μείνει λίγες εβδομάδες εκτός δράσης. Αμφίβολος δίνεται ο Μπονούτσι.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Σαμπντόρια – Γιουβέντους (21:45): Από το 2-3 γκολ, θα προτιμήσω να περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες. Δεν έδειξε κακή εικόνα η Σαμπντόρια στην πρεμιέρα και σίγουρα θα ήθελε να αποφύγει το ενδεχόμενο δεύτερης σερί εντός έδρας ήττας. Βέβαια, έπεσε στην περίπτωση να δώσει δύο σούπερ ματς. Ό,τι πάρει, καλό θα είναι. Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.90 (bet365).

Δες την αξιολόγηση της Stoiximan

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ (22:00): Για την 3η αγωνιστική η αναμέτρηση του «Old Traffor». Μοιάζει οριακή για τις δύο ομάδες, ακόμη κι αν βρισκόμαστε τόσο νωρίς στη σεζόν. Χάλι μαύρο η Γιουνάιτεντ στο ξεκίνημα. Ήττα στην πρεμιέρα από την Μπράιτον, αστεία η εικόνα της -όσο βαρύ κι αν ακούγεται- στην εκτός έδρας συντριβή με σκορ 4-0 από τη Μπρέντφορντ. Ούτε η άφιξη του Τεν Χαχ, ούτε οι κινήσεις που έγιναν μεταγραφικά μοιάζουν ικανές να διώξουν τις παθογένειες που απέκτησε η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Οι οπαδοί δεν θέλουν τους Γκλέιζερ και τους… μισούς παίκτες του ρόστερ, η απόκτηση του Καζεμίρο δεδομένα θα συμμαζέψει την ανύπαρκτη μεσαία γραμμή, ο Ρονάλντο πείστηκε και τελικά μένει.

Αλλιώς σχεδίαζε την εκκίνηση της η Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, αλλιώς της βγήκε. Φυσικά η εικόνα της δεν έχει σχέση με αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο απολογισμός των δύο βαθμών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές γεννά προβληματισμό. Πρώτα το 2-2 στην έδρα της Φούλαμ, ακολούθως το 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας εντός. Αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε και με την αποβολή του Νούνιες. Λείπει η συγκέντρωση από την ομάδα του Κλοπ, που αντιμετωπίζει και μπόλικες απουσίες. Πλην του Νούνιες, εκτός μάχης για την αναμέτρηση με τους ‘κόκκινους διαβόλους’ είναι και οι Τζόουνς, Κονατέ, Μάτιπ, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Ράμσεϊ και Τιάγκο.

Δες το αναλυτικό review της bet365

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ (22:00): Δεν μπορεί να αμυνθεί, δεν έχει επιθετικό σχέδιο, είναι ασύνδετη και δεδομένα δεν προκαλεί φόβο σε κανέναν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σκια του εαυτού της. Παίκτες που δεν… νιώθουν -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- και ένας προπονητής που μοιάζει να ην πιστεύει όσα βλέπει. Ο Τεν Χαχ δεν είναι κανένας χθεσινός, όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν το ρόστερ που έχει στα χέρια του είναι ικανό να στηρίξει έστω στο ελάχιστο τις ιδέες του. Ο Κλοπ δεν έχει τέτοια θέματα. Η Λίβερπουλ είναι στρωμένη ομάδα, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει στο ξεκίνημα. Ούτε η φιλοσοφία της Λίβερπουλ, ούτε το ρόστερ της χρειάζονται συστάσεις. Είναι όμως ακόμη εκτός ρυθμού και οι απουσίες που έχει περιορίζουν τις λύσεις στα χέρια του προπονητή της.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Οκ, τα 4.60 – 4.70 στις αποδόσεις του άσου είναι προκλητικά. Και η Γιουνάιτεντ κάποια στιγμή θα βρει αντίδραση. Μπορεί όμως να το κάνει απέναντι στη Λίβερπουλ; Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ‘στροφής’ στη φόρμα και το κλίμα είναι βαρύ. Οι παίκτες της ξέρουν ότι αυτό το ντέρμπι μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια της σεζόν και αναμένεται τουλάχιστον να το παλέψουν. Για τη Λίβερπουλ δεν υπάρχει περιθώριο για νέα απώλεια. Και φέτος ο ανταγωνισμός για την κορυφή θα είναι σκληρός και οι ‘κόκκινοι’ ήδη έχουν πετάξει τέσσερις βαθμούς. Δεν βρίσκονται σε ιδανική κατάσταση όμως και τα κουκιά είναι μετρημένα στα χέρια του Κλοπ. Παιχνίδι ειδικών καταστάσεων στο «Old Trafford», το χέρι δεν πάει με τίποτα στον άσο αλλά η κάλυψη στο φαβορί είναι μάλλον απαραίτητη. Και θα πάμε στοίχημα με το combo Χ2 & Goal/Goal στο 2.00 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ