Στα γκολ του Τσάμπιονς Λιγκ

Στα γκολ του Τσάμπιονς Λιγκ

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μας φέρνουν ευκαιρίες για ταμείο

Όπως ακριβώς περιμέναμε τις δύο επιλογές μας τις είδαμε να επιβεβαιώνονται με το οβερ και γκολ-γκολ στο Ολντ Τράφορντ και τον άσο της Φενέρ σε μια καλή δυαδούλα που μας πλήρωσε.

Συνεχίζουμε με τα αστέρια καθώς είναι μεγάλη βραδιά απόψε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ όπου βγαίνουν τα εισιτήρια για τους ομίλους με τις τρεις αναμετρήσεις που υπάρχουν να είναι ανοικτές για τα πάντα. Ματς που μπορούν να μας φέρουν γκολ και να μας πάνε ταμείο καθώς ακόμη και το Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου που το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει και πολλές αμφιβολίες για την ομάδα που θα προκριθεί μπορεί να φέρει σκορ που θα μας καλύπτει στις επιλογές μας.

Πρώτη επιλογή από το ματς του Βελιγραδίου εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα και να ανατρέψει την ήττα με 3-2. Πιστεύω πως και πάλι θα έχουμε γκολ και από τις δύο ομάδες με το όβερ να είναι στο 1.60 και τον συνδυασμό του με το αμφίσκορο στο 1.95 που είναι εξαιρετικό!

Στον αγώνα της Μπενφίκα με την Ντινάμο θα επλέξω το οβερ με απόδοση κοντά στο 1.65 ενώ για τον πιο κλειστό αγώνα, της Βικτόρια Πλζέν με την Καραμπάγκ θα ρισκάρω με την παράταση σε χαλαρό ποντάρισμα στο 6.5!

Καλό πάντως και το αμφίσκορο στο 1.83 μια έμπνευση σκορ στο 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ