Αγγλία και Πορτογαλία…

Αγγλία και Πορτογαλία…

Ποντάρισμα σε Premier League και Liga Nos

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο φίλοι μου. Δύο στα τρία ήταν ο χθεσινός απολογισμός, στα βραδινά παιχνίδια με τα οποία ασχολήθηκε η στήλη. Η Μπριζ κέρδισε εκτός έδρας την Σαρλερουά με 3-1, οπότε πέρασε το Χ2 & over 2,5 σε απόδοση 2,15, το ίδιο συνέβη και με την Λιλ (πέρασε το 1,95 που έδινε η νίκη της σε συνδυασμό με over 1,5) και μας την έκανε η Ίντερ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: «Ερυθρόλευκος» μέχρι το 2024 ο Φορτούνης! (vid)

Πίστευα ότι δεν θα έχανε στο εκτός έδρας ματς με τη Λάτσιο, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 3-1 και ως εκ τούτου, δεν πιάσαμε το παρολί με απόδοση εννέα και κάτι ψιλά…

Σήμερα δεν σας κρύβω ότι «βλέπω» πολλά παιχνίδια από το κουπονι στοιχηματος και το ζητούμενο είναι να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή, αφού για να περάσουν όλα, απλά δεν γίνεται.

Πάμε να τα δούμε.

Τσέλσι – Λέστερ προγνωστικά

Το ξεκίνημα της Λέστερ στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτικό. Οι «αλεπούδες» στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν να επιδείξουν μόνο μία ισοπαλία και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι, μόνο εύκολη αποστολή δεν έχουν. Πρέπει να σημειωθεί, ότι και τα τρία τους παιχνίδια έχουν έρθει g/g & over 2.5.

Η Τσέλσι ενώ είχε ξεκινήσει καλά, πήγε στο «Έλαντ Ρόουντ» και έχασε με 3-0 από τη Λιντς, μια ήττα που με τέτοιο σκορ δεν την περίμενε κανείς. Να γνωρίσουν οι γηπεδούχοι δεύτερη στη σειρά ήττα, δεν το βλέπω και για αυτό θα πάρω το 1Χ μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 1,85.

Άρσεναλ – Φούλαμ προγνωστικά

Μόνη πρώτη βρίσκεται η Άρσεναλ, η οποία είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ. Παρουσιάζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, σκοράρει εύκολα και κόντρα στη Φούλαμ, στόχος είναι η τέταρτη στη σειρά νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ηττηθεί και με απολογισμό μία νίκη και δύο ισοπαλίες, δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν στην επιστροφή τους στην Πρέμιερ. Το μομέντουμ δείχνει Άρσεναλ και επειδή οι «κανονιέρηδες» με έχουν δικαιώσει τις προηγούμενες φορές θα τους στηρίξω και τώρα. Θα πάρω τον «άσο» σε συνδυασμό με το over 2,5, σε απόδοση 1,83.

Μποαβίστα – Μπενφίκα προγνωστικά

Εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα της Μπενφίκα. Στο πρωτάθλημα σε δύο παιχνίδια μετρά ισάριθμες νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ, ενώ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ «καθάρισε» σαν αυγό τη Ντιναμό Κιέβου. Την κέρδισε δύο φορές, επίσης χωρίς να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της.,

Επίσης στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει με δύο νίκες τη Μίντιλαντ, αλλά στα ματς αυτά δέχθηκε γκολ. Με άλλα λόγια μετρά έξι νίκες σε ισάριθμα φετινά ματς και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μποαβίστα, στόχος είναι η έβδομη στη σειρά επιτυχία.

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει καλά, αλλά η Μπενφίκα είναι ανώτερη και διαθέτει ομάδες με τρομερή ποιότητα. Θα στηρίξω τους «αετούς», μαζί με το over 2,5, σε απόδοση 2,00.

Σπόρτινγκ – Τσάβες προγνωστικά

Μας την έκανε η Σπόρτινγκ την περασμένη εβδομάδα, μιας και δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ στην ήττα με 3-0 από την Πόρτο. Ήμερα υποδέχεται την Τσάβες και θέλει φυσικά να επιστρέψει στις νίκες. Είναι το μεγάλο φαβορί και ψάχνει το τρίποντο, γιατί ήδη έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία, έστω και αν έχουν διεξαχθεί μόλις τρεις αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν τα ματς και για την δυναμική τους, μια χαρά τα πάνε. Σήμερα ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από την εικόνα των γηπεδούχων. Ευελπιστώ να επιστρέψουν στις νίκες και να εμφανιστεί για τέταρτη στη σειρά φορά το over στα παιχνίδια τους. Απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος 1,65.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ: 1Χ & over 2,5 (1,85)

19:30 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΦΟΥΛΑΜ: 1 & over 2,5 (1,83)

20:00 ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 2 & over 2,5  (2,00)

22:30 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΤΣΑΒΕΣ: 1 & over 2,5 (1,65)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ