Και 11,2 και Fun Bet με Σάινθ

Και 11,2 και Fun Bet με Σάινθ

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, όπου στις προτάσεις θα υπάρχει και Fun Bet από φόρμουλα 1.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Καιρό είχε η στήλη να ζήσει μακελειό. Οι χθεσινές επιλογές πήγαν κατά διαόλου, αφού το ταμείο στο τέλος ήταν απογοητευτικό.

Μπορεί Μπριζ και Ίντερ να κέρδισαν, αλλά οι νίκες τους δεν συνδυάστηκαν και με over 2,5, ενώ η Κοπεγχάγη, μετά από καιρό μας πούλησε. Ηττήθηκε με 2-1 από την Οντένσε, έστω και αν προηγήθηκε.

Με άλλα λόγια, τη χθεσινή μέρα θέλω να την ξεχάσω το συντομότερο και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, όπου στις προτάσεις θα υπάρχει και Fun Bet από φόρμουλα 1.

Γκραν Πρι Ιταλίας προγνωστικά

Η Φεράρι έδειξε ανταγωνιστική στις κατατακτήριες δοκιμές. Ο Λεκλέρ πήρε την pole και ο Σάινθ έκανε τον τρίτο πιο γρήγορο γύρο. Ο Ισπανός πιλότος είναι μέσα στους οδηγούς που έχουν δεχθεί ποινές και θα ξεκινήσει 18ος!

Να διεκδικήσει βάθρο είναι δύσκολο, γιατί πρέπει να έχει και τύχη. Το να κάνει όμως τον πιο γρήγορο γύρο, δεν είναι και απίθανό. Θα ακολουθήσει διαφορετική στρατηγική και μπορεί στο τέλος να έχει πιο φρέσκα ελαστικά. Αν συμβεί αυτό, τότε μπορεί να πληρωθούμε την εξαιρετική απόδοση που τον συνοδεύει (8,00).

Σερκλ Μπριζ – Αντβέρπ προγνωστικά

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγγίξω το 2,27 που δίνει η Αντβέρπ. Θα ποντάρω πάνω της και ας χάσει. Μιλάμε για ομάδα που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και έχει το απόλυτο μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές. Μόνο νίκες έχει να επιδείξει με συντελεστή τερμάτων 17 υπέρ και πέντε κατά.

Βλέποντας το 2,27 που δίνει το «διπλό», κοίταξα να δω τι κάνουν οι γηπεδούχοι. Η Σερκλ Μπριζ λοιπόν, βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς! Το μόνο ανησυχητικό, είναι ότι και τους πέντε τους μάζεψε στην έδρα της, σε τρία παιχνίδια. Νομίζω όμως, ότι ήρθε η ώρα και για την 1η εντός έδρας ήττα της Σερκλ Μπριζ. Το 2,27 είναι τεράστια απόδοση και ας το χάσουμε.

Λάτσιο – Βερόνα προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες το goal/goal το έχουν στο τσεπάκι. Στα τέσσερα από τα πέντε φετινά ματς της Λάτσιο στο πρωτάθλημα, σκόραραν και οι δύο ομάδες, ενώ το ίδιο ακριβώς ποσοστό έχει και η Βερόνα. Η μοναδική διαφορά, είναι ότι η Λάτσιο μετρούν τέσσερα στη σειρά g/g.

Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν βρουν δίχτυα, τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι. Επίσης, πιο κοντά στη νίκη βρίσκεται η Λάτσιο και το 2,02 που δίνει το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς και οι γηπεδούχοι να μην χάσουν, μου κάνει κλικ. Θα το τιμήσω.

Χαούγκεσουντ – Ρόζενμποργκ προγνωστικά

Να υπάρχει στο κουπόνι η Ρόζενμποργκ και να μην ασχοληθώ μαζί της, δεν παίζει. Μία φορά μας πούλησε, στην εκτός έδρας ήττα από την Τρόμσο με 4-3, σε ένα ματς με δύο ανατροπές. Σήμερα η ομάδα από το Τροντχάιμ αγωνίζεται στην έδρα της Χαούγκεσουντ και στοχεύει στην 7η νίκη της σε οκτώ ματς.

Επίσης μετρά επτά σερί over 2,5 και δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη, εάν το βράδυ τα κάνει οκτώ…

Θα έπαιζε το «διπλό» μαζί με το over 2,5 στην εξαιρετική απόδοση  του 3,00, αλλά επειδή δεν έχει και την καλύτερη παράδοση με την Χαούγκεσουντ θα πάρω το Χ2 σε συνδυασμό με το να μπουν τρία γκολ στο ματς, σε απόδοση 2,45.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΒΕΡΠ: 2 (2,27)

19:00 ΛΑΤΣΙΟ – ΒΕΡΟΝΑ: 1Χ & over 2,5 (2,02)

21:00 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ:  Χ2 & over 2,5 (2,45)

FUN BET

ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΣΑΪΝΘ: ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ (8,00)

Tο άρθρο του Ηρακλή Αντύπα και άλλων κορυφαίων tipsters εδώ: https://www.bethome.gr/antipas-prognostika-kai-112-kai-funbet-me-sainz/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ