Δύο προτάσεις από την Βραζιλία

Δύο προτάσεις από την Βραζιλία

Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Κρίμα που η Τορκί δέχθηκε γκολ το Σάββατο και δεν βγήκε το απόλυτο των επιλογών μου, αν και απλά αυτό το τέρμα δεν μας επέτρεψε να γίνει το 3/3, αλλά απλά επέστρεψε το ποντάρισμα πίσω. Επομένως στο τέλος η ημέρα μπορεί να θεωρηθεί και αρκετά θετική. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Γκρέμιο – Σπορτ Ρεσίφε Χ2(Δ.Ε)@2.02

Σήμερα διεξάγονται παιχνίδια για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι, ενός θεσμού τον οποίο δεν έχω καθόλου σε υπόληψη, όπως και οι περισσότεροι προπονητές στην Αγγλία. Κάνουν όσες αλλαγές τους επιτρέπει η διοργανώτρια αρχή, τον χρησιμοποιούν για να δοκιμάζουν παίκτες, ίσως στα προχωρημένα στάδια του να έχει ενδιαφέρον, τώρα σίγουρα όχι. Αλλά γίνονται και δύο αγώνες για τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί που πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, καθώς απομένουν εφτά αγωνιστικές ακόμη. Και από εκεί υπάρχουν επιλογές.

Γκρέμιο – Σπορτ Ρεσίφε Προγνωστικά

Δύο ομάδες που πέρυσι έπαιζαν μαζί στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, με μεγάλη ιστορία, που υποβιβάστηκαν ταυτόχρονα. Η Γκρέμιο δείχνει πιο κοντά στο να επιστρέψει άμεσα, αφού είναι εντός θέσεων ανόδου και με μικρή απόσταση ασφαλείας, στο +5 από την 5η θέση που δεν οδηγεί στην άνοδο. Η Σπορτ είναι στο -5 από την τέταρτη που εξασφαλίζει άνοδο, ενώ είναι στο -7 από τη σημερινή της αντίπαλο. Γενικώς, φέτος, στο εθνικό πρωτάθλημα, η Γκρέμιο έχει μόλις δύο ήττες εντός και 11 νίκες σε 15 αναμετρήσεις. Βέβαια έχασε από ομάδες που σίγουρα δεν είναι καλύτερες από την Σπορτ, από τις Ιτουάνο, Σαπεκοένσε. Αλλά και η Σπορτ έχει μόλις μία νίκη μακριά από την έδρα της στο εθνικό πρωτάθλημα, με έξι ισοπαλίες σε 15 αγώνες. Ισως αυτά τα στατιστικά να ευθύνονται για το σετ αποδόσεων. Όμως πέραν της πολύ μεγάλης κρισιμότητας του αγώνα, ίσως και περισσότερο για την Σπορτ που κυνηγάει, υπάρχει και μία εντυπωσιακή παράδοση, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις σερί νίκες σε αυτό το γήπεδο, τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια, από το 2016 και έπειτα! Και επειδή το επιτρέπει το σετ αποδόσεων και μία ισοπαλία δεν καταστρέφει τους γηπεδούχους, αξίζει κάποιος να ποντάρει στο Χ2 (Δ.Ε) της Σπορτ Ρεσίφε στο 2,02 στην Fonbet.

Γκουαρανί – Νοβοριζοντίνο Προγνωστικά

Η Γκουαρανί προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη, μία από τις σπάνιες της φέτος, η οποία την έβγαλε εκτός ζώνης υποβιβασμού, έστω και σε ισοβαθμία με ομάδα εντός αυτής, έχοντας μία περισσότερη νίκη. Και παίζει στο γήπεδό της, εκεί που έχει τρεις συνεχόμενες νίκες, αντιμετωπίζοντας την Νοβοριζοντίνο, την οποία έχει κερδίσει ήδη δύο φορές φέτος, αμφότερες εκτός έδρας, τόσο στο εθνικό όσο και στο πολιτειακό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μία μικρή απόσταση ασφαλείας, τεσσάρων βαθμών, από τη σημερινή τους αντίπαλο και είναι επίσης ομάδα έδρας, με έξι ήττες στα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που δεν έχει νίκη. Με τα παραπάνω δεδομένα αξίζει κάποιος να ρισκάρει λίγο, ποντάροντας σε αγώνα έξι βαθμών, παίζοντας τον άσο της Γκουαρανί στο 2,25 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:00 Γκρέμιο – Σπορτ Ρεσίφε Χ2 (Δ.Ε) (2,02 @ Fonbet)

03:30 Γκουαρανί – Νοβοριζοντίνο (2,25 @ Fonbet)

Γκουαρανί – Νοβοριζοντίνο [email protected]
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ