Με Γεωργία & τα γκολ σε Ολλανδία, Αργεντινή

Με Γεωργία & τα γκολ σε Ολλανδία, Αργεντινή

Το ενδιαφέρον φυσικά και σήμερα Παρασκευή (23/09) βρίσκεται στο Nations League

Γράφει ο Αριστείδης Χατζηγεωργίου

Δεν μας πηγαίνουν οι εθνικές ομάδες, νέο αρνητικό πρόσημο για τη στήλη, 1/3 ο απολογισμός, ιδανικό ξεκίνημα με το καλοπληρωμένο Over στο Λετονία – Μολδαβία, τα βραδινά όμως δεν κύλησαν έτσι όπως θέλαμε, η Αυστρία ήταν παθητική στο ματς με τη Γαλλία, δεν πληρωθήκαμε το αμφίσκορο, χάθηκε και το Over στο Πολωνία – Ολλανδία, με τους “οράνιε” να κερδίζουν 2-0.

Το ενδιαφέρον φυσικά και σήμερα Παρασκευή (23/09) βρίσκεται στο Nations League, υπάρχει δράση και σε κάποια πρωταθλήματα, κάναμε μια μείξη σήμερα με τριάδα επιλογών, πάμε να δούμε παρακάτω τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία 1Χ & Over 1.5 @ 2.00

Προγνωστικά Nations League

Στην Τιφλίδα, η Γεωργία υποδέχεται τη Βόρεια Μακεδονία, για τον 4ο όμιλο της League C του Nations League. Οι Γεωργιανοί εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους στα προηγούμενα παιχνίδια, φιγουράρουν στην κορυφή του ομίλου με ρεκόρ 3-1-0 και επιμέρους σκορ 12-2. Σήμερα παίζουν για 2.5 αποτελέσματα, αφού θα πάρουν λογικά την άνοδο ακόμη και με ήττα με διαφορά δύο τερμάτων (τελευταία αγωνιστική παίζουν με το αδιάφορο και αδύναμο Γιβραλτάρ). Η Βόρεια Μακεδονία δεν έχει περιθώρια, πρέπει να επιτεθεί, δεν της αρκεί μόνο η νίκη, χρειάζεται αυτή να συνοδευτεί με τρία γκολ τουλάχιστον για να ελπίζει στην άνοδο στη League B. Η Γεωργία είχε πιο πειστική και σταθερή εικόνα στα παιχνίδια του ομίλου, έχει σε φόρμα τον εξτρέμ Κβαρατσκέλια και, ακόμη κι αν παίζει για πολλά αποτελέσματα, εκτιμούμε πως θα κοιτάξει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της και να πάρει θριαμβευτικά την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Επιλέγουμε 1Χ & Over 1.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας 

Η Χέρακλες δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματά της, έρχεται από δύο πειστικές νίκες κόντρα σε Φένλο (5-3) και Τέλσταρ (0-3), νωρίτερα είχε πάρει μόλις έναν βαθμό σε δύο ματς, έφερε ισοπαλία με Μάαστριχτ (2-2), σε παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει 0-2 (ισοφάρισε στο φινάλε) και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 απ’ τον Γιονγκ Άγιαξ. Η ομάδα απ’ το Αλμέλο βρίσκεται στο -2 απ’ την απευθείας άνοδο, με νίκη απόψε θα πιάσει στην κορυφή την Τσβόλε. Διαθέτει γεμάτο ρόστερ, σκοράρει με τεράστια ευκολία, στηρίζεται κυρίως στην τετράδα μπροστά (Ουαχίμ – Χάνσον – Λάουρσεν – Αρμεντέρος), η οποία έχει πετύχει τα 16/20 γκολ της και αποτελεί “τρόμο” για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Από την άλλη, η Χέλμοντ πήρε ανάσες με δύο εντός έδρας νίκες, απέκτησε ηθικό και καλύτερη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, μπορεί να μην βρίσκεται στο επίπεδο της Χέρακλες, ωστόσο φέτος δείχνει ένα κλικ ανώτερη απ’ τις μικρομεσαίες ομάδες της λίγκας και το ρόστερ της είναι αρκετά αξιόλογο. Δε θα αποτελέσει σήμερα εύκολα εμπόδιο, περιμένουμε μάλιστα να συνεισφέρει στο σκοράρισμα, η άμυνα της Χέρακλες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.15 αξίζει το ποντάρισμα. 

Προγνωστικά Στοιχήματος Αργεντινή

Η Γοδόι Κρους πήρε μόλις έναν βαθμό στην τελευταία τριάδα αγώνων (0-1-2), έχασε την επαφή την με την κορυφή, είναι πλέον στο -6 απ’ την πρωτοπόρο Τουκουμάν. Η ομάδα των Όρσι – Γκόμες δίνει μάχη για το Σουνταμερικάνα, χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, που θα τη βάλει ξανά εντός δεκάδας και θα τη μετατρέψει σε φαβορί για την έξοδο στην εν λόγω διοργάνωση. Σε τέτοια παιχνίδια, με μεγάλους αντιπάλους, τα δίνει όλα, ειδικά στο “Μαλβίνας Αρχεντίνας”, στο οποίο είναι αήττητη στα 13 τελευταία ματς (7-6-0).

Η Μπόκα, από την άλλη, έχασε την ευκαιρία να κερδίσει την Ουρακάν και να πιάσει κορυφή, είναι στο -2 απ’ αυτήν, έχει δυνατή παράδοση στη Μεντόσα (αήττητη στις εννιά πρόσφατες εξόδους της με ρεκόρ 4-5-0), αλλά πηγαίνει εκεί με πολλές και σημαντικές απουσίες, περισσότερο λόγω των κλήσεων ποδοσφαιριστών σε εθνικές ομάδες. Με ισχυρό κίνητρο αμφότερες, η Γοδόι βρίσκει σταθερά δίχτυα στο γήπεδό της, η Μπόκα με τόσες απουσίες στην άμυνα δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν παθητικό, είναι αναγκασμένη να ζητήσει γκολ και μπορεί να το βρει. Το Goal/Goal σε απόδοση 2.05 αποτελεί την επιλογή μας. 

19:00 Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία | 1Χ & Over 1.5 (2.00 @ stoiximan)

22:00 Χέρακλες – Χέλμοντ | Goal/Goal (2.15 @ bet365)

01:00 Γοδόι Κρους – Μπόκα Τζούνιορς | Goal/Goal (2.05 @ betshop)

Γοδόι Κρους -Μπόκα Τζούνιορς Goal/Goal @ 2.05
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ