Nations League και Β’ Ολλανδίας…

Nations League και Β’ Ολλανδίας…

Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα φτιάξει ένα παρολί, τόσο με παιχνίδια από το Nations League, όσο και με Β’ Ολλανδίας

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Κοντά στην επιστροφή στα ταμεία στα προγνωστικα στοιχηματος βρέθηκε χθες η στήλη, αλλά αν και υπήρχε σημαντικό χρονικό διάστημα στο ματς, ένα ακόμα γκολ στις αναμετρήσεις της Γαλλίας και της Ολλανδίας δεν μπήκε.

Θέλαμε νίκη των «τρικολόρ» σε συνδυασμό με over 2,5. Το 2-0 έγινε στο 65’, αλλά το ματς έμεινε εκεί, ενώ το over 2,5 στο Πολωνία – Ολλανδία είναι να απορεί κανείς, πως έμεινε στο 0-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι έφταναν για πλάκα στη περιοχή των Πολωνών, έχασαν ευκαιρίες, αλλά τρίτο γκολ δεν έβαλαν.

Οπότε μόνο το Βέλγιο κέρδισε με 2-1 και πέρασε ο «άσος» σε συνδυασμό με το over 2,5. Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα φτιάξει ένα παρολί, τόσο με παιχνίδια από το Nations League, όσο και με Β’ Ολλανδίας.

Γερμανία – Ουγγαρία προγνωστικά

Αν μη τι άλλο οι Ούγγροι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του ομίλου και μετά από τέσσερις αγωνιστικές σε όμιλο με Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία, βρίσκονται στην 1η θέση! Δε νομίζω να το περίμενε κανείς.

Προέρχονται από το ιστορικό 4-0 μέσα στην Αγγλία, αλλά δε νομίζω ότι και σήμερα θα στείλουν κόσμο αδιάβαστο. Οι Γερμανοί με νίκη θα τους προσπεράσουν στην βαθμολογία του ομίλου και λογικά το ματς θα έχει γκολ. Επίσης προέρχονται από εντυπωσιακή νίκη, μιας και κέρδισαν τους Ιταλούς με 5-2. Θα πάρω τον «άσο» σε συνδυασμό με το over 2.5 σε απόδοση 1,75.

Ιταλία – Αγγλία προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Οι Άγγλοι έχουν απογοητεύσει, μιας και ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη, ενώ οι Ιταλοί χτίζουν από την αρχή την ομάδα τους. Τα πάνε κάπως καλύτερα στον όμιλο, αφού αυτοί έχουν να επιδείξουν μία νίκη, κόντρα μάλιστα στην πρωτοπόρο Ουγγαρία.

Οι εταιρείες δίνουν φαβορί τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν θέλω να μπλέξω με σημείο. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,91 μου κάνει και θα το τιμήσω.

▶️ Μάθε πότε παίζει η Εθνική Ελλάδας Nations League

Χέρακλες – Χέλμοντ προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετο ξεκίνημα έχουν πραγματοποιήσει οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Μετά από επτά αγωνιστικές, η Χέρακλες έχει να επιδείξει πέντε νίκες και μία ισοπαλία και με τους 16 αυτούς πόντους, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Αν κερδίσει σήμερα τη Χέλμοντ, η οποία έχει μαζέψει έξι βαθμούς (δύο νίκες και πέντε ήττες), πιάνει στην κορυφή την Τσβόλε.

Επίσης στα ματς των δύο ομάδων μπαίνουν αρκετά γκολ, οπότε θα αγοράσω το συνδυαστικό 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,90.

Φένλο – Τέλσταρ προγνωστικά

Σίγουρα το να «πληρώνει» η νίκη της Φένλο 2,07 κόντρα στην Τέλσταρ, μου κάνει «κλικ». Απλά επειδή προέρχεται από δύο σερί άσχημα αποτελέσματα, δεν θα την στηρίξω μήπως και τριτώσει για αυτήν το κακό. Η Τέλσταρ παλεύει τα παιχνίδια της και θα προτιμήσω το απλό over 2,5 σε απόδοση, έστω και στο 1,62 από ο να μπλέξω με σημείο.

Και θα το κάνω γιατί η Φένλο μέχρι το 1-1 με τους νέους της Αϊντχόφεν, μετρούσε έξι σερί over 2,5 στο πρωτάθλημα. Επίσης στα πέντε από τα επτά παιχνίδια της, σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45  ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ: 1 & over 2,5 (1,75)21:45  ΙΤΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ: goal/goal (1,91)

22:00  ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΧΕΛΜΟΝΤ: 1 & over 2,5 (1,90)

22:00  ΦΕΝΛΟ – ΤΕΛΣΤΑΡ: over 2,5 (1,62)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ