Στην Τσιγιάν θα είναι διαφορετικά

Στην Τσιγιάν θα είναι διαφορετικά

Δράση σε Χιλή και Nations League.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Ζεστοί επιστρέψαμε από την άδεια, με 2/2 επιλογές κλείσαμε τη χθεσινή στήλη και το ταμείο μας έγραψε +45.45 μονάδες. Επιβεβαιώθηκε το σενάριο της αναμονής από την Φινλανδία στην Ποντγκόριτσα και βγήκε το Χ ημίχρονο που είχαμε επιλέξει, ενώ λίγο αργότερα η κατάρρευση της Αλντοσίβι μας πλήρωσε το δυνατό σημείο στο Over 2 με την Σεντράλ Κόρδοβα να σκοράρει τρις στο τελευταίο μισάωρο. Πάμε να αναλύσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Νιουμπλένσε – Ουατσιπάτο

Δυνατό ποντάρισμα σήμερα θα κάνουμε τα ξημερώματα στην Τσιγιάν της Χιλής, όπου διεξάγεται η ρεβάνς για τα προημιτελικά του Copa Chile. Στο πρώτο ματς, το Σάββατο στο Ταλκαουάνο, η Ουατσιπάτο έκανε βήμα πρόκρισης με το τυχερό 1-0. Καλύτερη ήταν από το πρώτο ημίχρονο η Νιουμπλένσε, αυτή είχε την πρωτοβουλία και τις πιο επικίνδυνες στιγμές ως την ανάπαυλα. Επέστρεψε δριμύτερη από αυτήν και έχασε τετ α τετ δευτερόλεπτα μετά, ενώ ο μοιραίος Αραβένα απέτυχε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση και λίγο αργότερα. Κόντρα στη ροή του αγώνα και στη μοναδική καθαρή ευκαιρία της σκόραρε η Ουατσιπάτο για να γλιτώσει την ισοφάριση στο τέλος με τη βοήθεια του δοκαριού. Στο ανοιξιάτικο μεταξύ τους παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο η Νιουμπλένσε κέρδισε 1-3.

Πολύ καλύτερη ομάδα η Νιουμπλένσε, γενικά σε όλη την σεζόν, αποτυπώνεται αυτό και στο +17 στη βαθμολογία της Primera. Ισχυρή στην Τσιγιάν, σκοράρει με συνέπεια μπρος στο κοινό της, εκεί βασίστηκε για να αποκλείσει την καλύτερη ομάδα της χώρας Κόλο Κόλο στον προηγούμενο γύρο κι έχει μεγάλη ευκαιρία να φτάσει ως τον τελικό, αφού ο επόμενος αντίπαλος θα είναι από τη Β’ κατηγορία. Πάμε με την ποιότητα, την συνοχή και την έδρα, επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.87.

Ουκρανία – Σκωτία

“Τελικός” για την πρωτιά του ομίλου και την άνοδο στην Α’ κατηγορία του Nations League στην ουδέτερη Κρακοβία απόψε και θα ακολουθήσουμε την τάση των δύο ομάδων στα τελευταία παιχνίδια τους και ειδικότερα στα δύο μεταξύ τους από τον Ιούνιο και μετά. Πολύ διαφορετική η εικόνα και τα αποτελέσματα των δύο φετινών μεταξύ τους στην Γλασκώβη. Τον Ιούνιο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η Ουκρανία ήταν πειστική και το τελικό 1-3 την αδικεί, θα μπορούσε να έχει πετύχει άλλα τόσα γκολ. Την προηγούμενη Τετάρτη για την 4η αγωνιστική του Nations League οι Σκωτσέζοι απάντησαν με κυριαρχική εμφάνιση και δίκαιο 3-0! Οι Ουκρανοί σήμερα θέλουν μόνο νίκη, θα αναγκαστούν να ρισκάρουν και ένα γκολ νωρίς μπορεί να κάνει το ματς “ροντέο”. Ψηλά πήγαν τα 3/4 τελευταία των Ουκρανών, ψηλά και τα 6/7 τελευταία των Σκωτσέζων. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.06.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Ουκρανία – Σκωτία  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.06)

02:30 | Νιουμπλένσε – Ουατσιπάτο  ➡ 1 (απόδοση 1.87)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ