Άλλος ένας «αιώνιος» τελικός!

Άλλος ένας «αιώνιος» τελικός!

Το Ελληνικό Super Cup στη Ρόδο υπόσχεται να μας βάλει γρήγορα στο… κλίμα της φετινής Basket League

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Το Ελληνικό Super Cup στη Ρόδο υπόσχεται να μας βάλει γρήγορα στο… κλίμα της φετινής Basket League, μια και οι δύο “αιώνιοι”, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, είναι αρκετά πιθανό να βρεθούν στον τελικό. Αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τον “γηπεδούχο” Κολοσσό ο ένας (17:00) και τον αρκετά δυνατό και φέτος Προμηθέα Πάτρας ο άλλος (21:00) και πάμε στοίχημα ότι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν αυτόν τον τίτλο, όσο ανούσιος μοιάζει για κάποιους. Κακώς…

Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας/1 -12,5 under 166,5 (2,52)

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός θα έχει, πάντως, δύσκολο έργο κόντρα στον ενισχυμένο Προμηθέα του Μάκη Γιατρά, ιδίως αν πάρει “χαλαρά” τον αγώνα, σκεπτόμενος τον… τελικό. Βέβαια με Μπαρτζώκα στον πάγκο αυτό πολύ δύσκολα να γίνει, αλλά “άβυσσος” το μυαλό των αθλητών σε ματς που μοιάζουν “τυπική διαδικασία”.

Είναι, πάντως, πολύ “γεμάτος” ο φετινός Ολυμπιακός, σε όλες τις θέσεις και τολμούμε να πούμε και καλύτερος από πέρσι, όπου μην ξεχνάμε ότι πήρε τα πάντα στην Ελλάδα και ίσως και με ευκολία και ήταν στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, όπου σε ένα σουτ έχασε την πρόκριση του τελικού.

Ο Προμηθέας απ’ την πλευρά του έχει καλή παράδοση στο Super Cup, αφού το κατέκτησε πρόπερσι κερδίζοντας το Περιστέρι στην Αθήνα και πέρσι έχασε στον τελικό από τον Παναθηναϊκό. Πήρε έναν πολύ καλό Αμερικανό, τον Τζο Γιανγκ, γιο του σκόρερ Μάικλ Γιάνγκ των “χρυσών” χρόνων της Λιμόζ, τον πολλά υποσχόμενο Κουλμπόκα και σίγουρα θα παλέψει.

Η επιλογή για τον Ολυμπιακό να κερδίσει με Χάντικαπ (‑12.5) και under 166.5 στην υψηλή απόδοση 2,52 θα μας απασχολήσει…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Ολυμπιακός-Προμηθέας | 1 με -12,5 και Under 166,5 (απόδοση 2,52)

Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας/1 -12,5 under 166,5 (2,52)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ