«Καυτερή» η Ντιζόν για τον ΠΑΟΚ

«Καυτερή» η Ντιζόν για τον ΠΑΟΚ

Οι σημερινές επιλογές.

Καλημέρα σε όλους, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει ένα δύσκολο Ευρωπαϊκό ταξίδι στο Basketball Champions League της FIBA σε μια ακόμη χρονιά που πάμε στοίχημα ότι θα είναι απαιτητική. Άλλωστε πρώτος στόχος είναι, κατά δήλωση των παραγόντων του, η οικονομική εξυγίανση.

Σαν να μην έφταναν τα ουκ ολίγα προβλήματα που κληρονόμησε η διοίκηση του Θανάση Χατζόπουλου ήρθε και μια δύσκολη κλήρωση στον όμιλο του BCL, με Ντιζόν, Σάσαρι και Μάλαγα, ομάδες με καλό ρόστερ και καλές έδρες, στοιχεία που κάνουν την πρόκριση δύσκολη.

ΠΑΟΚ-Ντιζόν Προγνωστικά

Παρ’ όλα αυτά θα μας απασχολήσει σήμερα ο αγώνας του με τη Γαλλική Ντιζόν (19:30) που μας φέρνει μνήμες της διάσημης… μουστάρδας που είναι και λίγο… καυτερή.

Κάπως έτσι είναι και η ομάδα του γνωστού μας Νέναντ Μάρκοβιτς, η οποία άρχισε με δύο νίκες εντός έδρας (Λε Πορτέλ και Στρασβούργο) το Γαλλικό πρωτάθλημα και το περασμένο Σάββατο έχασε στο καλάθι εκτός έδρας από τη Γκραβελίν (71-69). Ξεχώρισαν στους αγώνες αυτούς και αναμένεται να είναι, έτσι κι αλλιώς, αυτοί που θα οδηγήσουν «το καράβι» οι Αμερικανοί Χόλστον και Σάιμον, ο Γερμανός Μπρέμπλι και ο Σλοβένος Χόρβατ, όλοι έμπειροι από τα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε δυο καλούς περιφερειακούς, τον Τζέιλεν Ράιλι και τον Ολλανδό Γιανίκ Φράνκε που πήγε καλά στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ και μερικούς παίκτες «στοίχημα» (Χαντς, Πόλεϊ, Ντάρκο Κέλι), κράτησε τον αλτικό ψηλό Ρένφρο και ελπίζει πως θα αντέξει, με την εμπειρία των Ελλήνων Μαργαρίτη, Σαλούστρου, Σλαφτσάκη και τους νεαρούς Τσιακμά και Μαργαρίτη, αλλάζοντας σχεδόν όλη την ομάδα του μετά την περσινή κακή σεζόν, όπου έμεινε εκτός πλέιοφς.

Παίζει μεν στην έδρα του, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα και έτσι θα δώσουμε προβάδισμα στο 2 με χάντικαπ -3,5 για τους Γάλλους με απόδοση 1,88 που βρίσκουμε στη Stoiximan, σε έναν αγώνα που μπορεί να πάει και under.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 ΠΑΟΚ-Ντιζόν | Ντιζόν -3,5 (1,88@Stoiximan)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ