Ρεάλ στη Μαδρίτη, κόντρα στη Σεβίλλη!

Ρεάλ στη Μαδρίτη, κόντρα στη Σεβίλλη!

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισαν όλα χθες για τα προγνωστικα, μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με την Σπόρτινγκ στο άδειο “Βελοντρόμ” ο Τρινκάο έβαλε τους Πορτογάλους μπροστά στο σκορ,  σε Χ2 και over 1.5 είχαμε καταλήξει στα προγνωστικά στοιχήματος!

Τελείως διαφορετική, έως και…καταστροφική, όπως ακριβώς και η απόδοση του Αντόνιο Αδάν, η συνέχεια, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε δώρο το γκολ για το 1-1, έκανε πάσα στους Γάλλους για το 2-1 και έπιασε εκτός περιοχής την μπάλα με τα χέρια λίγο αργότερα για να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα, κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό 4-1! Όσο για το Ίντερ – Μπαρσελόνα, με τους “νερατζούρι” να έχουν πάρει προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκε γκολ των Καταλανών στο 75′, κάλλιστα θα μπορούσε να μετρήσει, δεν τους δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στο 90′ με οκτώ λεπτά καθυστερήσεων να απομένουν, δεν ήρθε ποτέ το Χ2 και over 2.5 που περιμέναμε!

Διαβάστε επίσης: O Αραούχο στα… χνάρια του Ντέμη

Ρεάλ – Σαχτάρ

Σε ισπανικό έδαφος πιάνουμε το νήμα απόψε με Ρεάλ – Σαχτάρ. Η Ρεάλ, λίγες ημέρες μετά από το πρώτο στραβοπάτημά της στη σεζόν με το 1-1 κόντρα στην Οσασούνα, υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, σέντρα στις 22:00 στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”! Μόντριτς και Λούκας Βάθκεθ επιστρέφουν διαθέσιμοι για τη “Βασίλισσα”, λογικά ο πρώτος θα είναι και στην ενδεκάδα όπως και ο Βαλβέρδε που στο πρωτάθλημα έπαιξε ως αλλαγή! Πολύ ισχυρό το κίνητρο του Μπενζεμά, έχασε πέναλτι για να δώσει τη νίκη στο 79′ την Κυριακή, σε αυτές τις περιπτώσεις ο Γάλλος συνηθίζει να…αφηνιάζει! Με τρίποντο απόψε οι “μερένγκες” καθαρίζουν ουσιαστικά τον όμιλο, τους περιμένω σε απόλυτη εγρήγορση, επιθετικούς αλλά και προσεκτικούς μετά από την πρώτη απώλεια βαθμών σε δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις!

Από την πλευρά τους οι Ουκρανοί ναι μεν τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο, στους τέσσερις βαθμούς με “τρελό” διπλό στη Λειψία και ισοπαλία ως γηπεδούχοι σε ουδέτερο έδαφος με τη Σέλτικ, μάλλον ικανοποιημένοι θα πρέπει να αισθάνονται με αυτό το 1-1, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν την ποιότητα και την…ανθεκτικότητα να τα βάλουν με την πρωταθλήτρια Ευρώπης! Επιλέγω 1/1 και over 2.5, στο 1.98 η απόδοση! Ενδιαφέρουσα στα…όρια του fun bet και η περίπτωση να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο ο Μπενζεμά, στο 2.87 η ενισχυμένη απόδοση!  

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ

Επόμενος σταθμός Ανδαλουσία για την αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Ντόρτμουντ στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν”, στις 22:00 το πρώτο σφύριγμα επίσης! Τεταμένο το κλίμα στις τάξεις των γηπεδούχων, μία ακόμη ήττα, 2-0 από την Ατλέτικο εντός έδρας για το πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη αυτό να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Γιούλεν Λοπετέγκι στον πάγκο της ομάδας! Τεράστια τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην ανασταλτική τους λειτουργία οι “νερβιονένσες”, μας είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να δέχονται γκολ με…αίτηση και φέτος έχουν ήδη δει την εστία τους να παραβιάζεται 17 φορές σε 9 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μόνο στο 0-0 με την Κοπεγχάγη κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους! Κορόνα, Ρέκικ και Μαρκάο εκτός για τους γηπεδούχους, ίσως προλάβει ο Ακούνια που έλειπε με τραυματισμό!

Στην αντίπερα όχθη, ούτε και οι Βεστφαλοί είναι στα καλύτερά τους, έχασαν με 3-2 από την Κολωνία σε παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο ήλεγχαν απόλυτα, έχουν μπροστά τους το “Κλάσικερ” με την Μπάγερν που θα δείξει πράγματα, η εικόνα τους πάντως στο  Champions League στα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν εξαιρετική, 3-0 την Κοπεγχάγη και ήττα με το…ζόρι 2-1 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι! Σημαντικές απουσίες αυτές των Ρόις, Χούμελς και Βολφ, ομάδα χωρίς ισορροπία και, κυρίως, αξιοπιστία αυτή του Τέρζιτς, δεν ξέρεις τι να περιμένεις, ή, καλύτερα, αυτό που πρέπει να περιμένεις είναι…χάος! Σε ματς με προβληματικές άμυνες και ταλέντο εκατέρωθεν επιλέγω GG και over 2.5, στο 2.05 η απόδοση!      

➡️ Ο Στέφανος Αβραμίδης καθημερινά δίνει προγνωστικα στοιχηματος στο Bethome.gr!

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 ΡΕΑΛ – ΣΑΧΤΑΡ: 1/1 & OVER 2.5 (1.98)

22:00 ΡΕΑΛ – ΣΑΧΤΑΡ: Μπενζεμά να σκοράρει στο 1ο ημίχρονο (2.87)

22:00 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: GG & OVER 2.5 (2.05)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ