Μεγάλο ρίσκο με Κοπεγχάγη

Μεγάλο ρίσκο με Κοπεγχάγη

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας.

Καλημέρα φίλοι μου.  Για τρίτη στη σειρά μέρα χάνουμε το απόλυτο για ένα ματς και τις δύο μάλιστα το χάσαμε στο γκολ. Δέκα ματς έχω ποντάρει τις τρεις τελευταίες μέρες στα προγνωστικα στοιχηματος, έχω πιάσει τα επτά, αλλά το απόλυτο μου ξεφεύγει…

Όπου να είναι, θα μας καθίσει. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Τη μία ήταν ο Μπενζεμά με το χαμένο πέναλτι, την άλλη το… μαρμαρωμένο ματς της Κόνγκσβινγκερ και χθες ήταν η σειρά αρχικά του Τσιμίκα και στη συνέχεια του Τσόλακ.

Την ώρα που το Χ2 της Νάπολι σε συνδυασμό με το over 1,5, είχε περάσει για πλάκα και η Πόρτο στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη επί της Λεβερκούζεν, αυτό που θέλαμε ήταν ένα γκολ της Ρέιντζερς.

Διαβάστε επίσης: O Αραούχο στα… χνάρια του Ντέμη

Δεν απείλησε, αλλά πίστευα ότι μια καλή φάση θα την έβγαζε. Στο 85’ ο «Τσίμι» έβγαλε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή και στη συνέχεια της φάσης, από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Τσόλακ. Μόνος του, με όλο το τέρμα μπροστά του σημάδεψε τον τερματοφύλακα.

Έτσι χάθηκε το goal/goal και δεν ήρθε το απόλυτο. Και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε να τα δούμε.

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ προγνωστικά

Στον 7ο όμιλο τα δεδομένα έχουν ως εξής. Υπάρχει η Σίτι, η οποία είναι μια κατηγορία μόνη της και υπάρχουν η Σεβίλλη, η Ντόρτμουντ και η Κοπεγχάγη που ελπίζουν, είτε για την 2η θέση είτε για την 3η που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.  Οι Δανοί πάντως, βρίσκονται στην χειρότερη θέση, αλλά μαθηματικά έχουν ελπίδες.

Οι Ισπανοί δεν έχουν ακόμα πανηγυρίσει νίκη στον όμιλο και σήμερα θέλουν να κάνουν την αρχή. Αν τα καταφέρουν τότε θα πραγματοποιήσουν αποφασιστικής σημασίας βήμα για την 2η θέση, μιας και με τη Ντόρτμουντ θα μονομαχήσουν περισσότερο για την πρόκριση.

Επίσης, δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά, ούτε στο πρωτάθλημα, αφού μετά από επτά ματς έχουν μαζέψει πέντε βαθμούς. Η Ντόρτμουντ  δείχνει καλύτερο πρόσωπο, αλλά θα ποντάρω στη δύναμη της έδρας.

Θα πάρω το 1Χ σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 2,15.

➡️ Τσέκαρε το αναλυτικό προγραμμα τσαμπιονς λιγκ για σήμερα

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη προγνωστικά

Την κατάσταση του ομίλου, σας την ανέλυσα προηγουμένως. Η Σίτι, εκτός αν κοιμηθεί ο Θεός, θα κάνει το τρία στα τρία. Στο Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη «άσος» πληρώνει 1,05 (!!!), ο Χάλαντ για να σκοράρει 1,18 (!!!) και το over 2,5 1,22! Μιλάμε για απίστευτες αποδόσεις.

Αξίζει κάπου να ρισκάρεις; Για μένα κάτι υπάρχει. Η Σίτι μπορεί να πηγαίνει τρένο, αλλά έχει δεχθεί γκολ στα πέντε από τα οκτώ τελευταία της ματς. Στο 2,65 βρίσκουμε το goal/goal. Απόδοση μεγάλη και θα περιμένω οι Δανοί να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ας λήξει το ματς 5-1. Ένα γκολ των φιλοξενούμενων θα κυνηγήσω .

Τσέλσι – Μίλαν προγνωστικά

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στον 5ο όμιλο, ένα μικρό προβάδισμα για την 1η θέση έχει αποκτήσει η Μίλαν, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά. Η Τσέλσι έχει έναν βαθμό, οι Ιταλοί τέσσερις και είναι αυτονόητο ότι οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, γιατί αν δεν τα καταφέρουν θα μπλέξουν σε μεγάλες περιπέτειες.

Η Μίλαν βρίσκεται στο Λονδίνο με σημαντικές απουσίες, αλλά σε αυτά τα κλαμπ, πάντα υπάρχουν λύσεις και ποιοτικοί παίκτες. Έχει «φορτωθεί» ο «άσος», ωστόσο ομάδα που δέχεται σε οκτώ σερί παιχνίδια γκολ (πρωτάθλημα και Ευρώπη) δεν της έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη. Θα πάρω το goal/goal σε απόδοση 1,85 και ας κερδίσει ο καλύτερος…

➡️ Κάθε μέρα οι επιλογές του Ηρακλή Αντύπα και στο betsson app

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 1Χ & over 1,5 (2,15)

22:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: g/g (2,65)

22:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΜΙΛΑΝ: g/g (1,85)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ