Μετρώντας…γκολ σε Λονδίνο και Λίβερπουλ!

Μετρώντας…γκολ σε Λονδίνο και Λίβερπουλ!

Με Premier League θα ασχοληθούμε σήμερα...

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Οριακές καταστάσεις χθες για τη στήλη στα προγνωστικά στοιχήματος, τα παιχνίδια σε Μπράιτον και Μαδρίτη πήγαν…προς τα εκεί που περιμέναμε αλλά όχι όσο θα θέλαμε! Στο “AMEX Stadium” η Τότεναμ ήταν καλύτερη και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, Χ2 και over 1.5 είχαμε επιλέξει, από τη στιγμή που οι “σπερς” προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο περιμέναμε ένα ακόμη γκολ από οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες, δεν ήρθε ποτέ! Όσο για το Χετάφε – Ρεάλ στο “Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ”, σε  -1.25 ασιατικό για τη “Βασίλισσα” που άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ με το Μιλιτάο είχαμε καταλήξει, ακολούθησαν για τους Πρωταθλητές Ευρώπης πέναλτι που ανακλήθηκε από τον VAR, απίθανη τριπλή ευκαιρία στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και γκολ από το Ροντρίγκο που μέτρησε αρχικά για να ακυρωθεί ως οφσάιντ και πάλι με εξέταση της φάσης από τον Var!

Άρσεναλ – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Με Premier League θα ασχοληθούμε σήμερα, κάνουμε την αρχή από το μεγάλο παιχνίδι του “Εμιρέιτς” Άρσεναλ – Λίβερπουλ όπου η πρωτοπόρος Αρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ! Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, παρά το εκτεταμένο rotation δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ, 3-0 τους Νορβηγούς για το Europa, η ομάδα έχει βρει τις σταθερές της και τις ξεκάθαρες ποδοσφαιρικές αρχές της ανεξαρτήτως προσώπων, 100% έργο Αρτέτα! Οι απουσίες των Ελνένι, Σμιθ Ρόου και Σοάρες προφανώς και δεν επηρεάζουν σημαντικά το πλάνο, τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας πρωταθλήματος με 11 γκολ μετρούν οι “κανονιέρηδες” που δεν έχουν πάντως καταφέρει σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους!

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το 2-0 επί της Ρέιντζερς για το Champions League, το 4-2-3-1 που επέλεξε ο Κλοπ τους έδωσε την απαιτούμενη ισορροπία, δεν αποκλείεται ο Γερμανός να επιλέξει το ίδιο σύστημα και σήμερα! Κεϊτά, Τζόουνς και Τσάμπερλεϊν παραμένουν εκτός για τους “κόκκινους”, παρά τη σχετική τους δυσλειτουργία με τόσες και…τόσο ποιοτικές μονάδες δε βλέπω πως δε θα σκοράρουν κόντρα σε μια άμυνα που έχει τα θέματα της! Περιμένω γκολ στο ματς, επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 1.93 η απόδοση!

Έβερτον – Μαν. Γιουνάιτεντ Προγνωστικά

Από το Λονδίνο στο Λίβερπουλ και την αναμέτρηση της Εβερτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σέντρα στις 21:00 στο “Γκούντισον Παρκ”! Σε πολύ καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, δεύτερη διαδοχική νίκη, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον, έξι παιχνίδια αήττητοι με τέσσερις ισοπαλίες να έχουν προηγηθεί! Μπήκε στην αποστολή ο Κάλβερτ Λιούιν, παραμένουν εκτός οι Τάουνσεντ, Μίνα, Χολγκέιτ και Γκόντφρι, το πρόβλημα για τα “ζαχαρωτά” είναι επιθετικό, έχουν πετύχει μόλις 7 γκολ, στην αντίπερα όχθη διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με τον ίδιο αριθμό τερμάτων και στο παθητικό τους! Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να… ψάχνει τον καινούριο της εαυτό, μετά από τη συντριβή με 6-3 από τη Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ πήγε στο “ΓΣΠ” για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια για το Europa!

Απαράδεκτη η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο, έχανε 1-0, ο Τεν Χάαχ αναγκάστηκε να αποσύρει τους τραγικούς Μαλάτσια και Σάντσο, το ματς το γύρισε ουσιαστικά ο Ράσφορντ με γκολ και ασίστ, οι “κόκκινοι διάβολοι” πήραν τη νίκη με το…ζόρι με σκορ 3-2! Ακριβώς λόγω αυτού που τους συνέβη στο “Έτιχαντ” περιμένω τους φιλοξενούμενους πολύ προσεκτικούς, η επιστροφή του Βαράν σίγουρα θα βελτιώσει την αμυντική τους λειτουργία, Μαγκουάιρ, Φαν ντε Μπέικ και Μπισάκα που απουσιάζουν δε λογίζονται ως βασικοί! Με δεδομένο και το χαρακτήρα των γηπεδούχων περιμένω κλειστό ματς, συνήθως μετά από ήττα, πόσω μάλλον τόσο βαριά, μια μεγάλη ομάδα αντιδρά! Βλέπω το παιχνίδι να πηγαίνει προς τα δεξιά του σετ, επιλέγω Χ2 διπλή ευκαιρία και under 3.5, στο 1.93 η απόδοση!

➡️ Ο Στέφανος Αβραμίδης δίνει καθημερινά προγνωστικα στοιχηματος στο Bethome.gr!

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:30 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (1.93)21:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΆΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.:  Χ2 & UNDER 3.5 (1.93)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ