Άνετοι Βαυαροί, εύστοχοι…Άγγλοι!

Άνετοι Βαυαροί, εύστοχοι…Άγγλοι!

Ας δούμε τις επιλογές από το σημερινό παμε στοιχημα κουπονι.

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Μετά από ένα διήμερο Champions League με 100% ποσοστό επιτυχίας ήρθε το Europa League για να μας προσγειώσει, στο…κενό έπεσαν τα προγνωστικά μας σε Σαν Σεμπαστιάν και Ρότερνταμ! Over 2.5 είχαμε επιλέξει στην αναμέτρηση της Σοσιεδάδ με τη Γιουνάιτεντ στη Χώρα των Βάσκων, σχετικά νωρίς προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Ρονάλντο λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Πορτογάλος αστόχησε και κάπως έτσι, από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έχαναν την πρωτιά μόνο σε περίπτωση ήττας τουλάχιστον με δύο γκολ διαφορά, το ματς…πάγωσε στο 1-0 για τους “κόκκινους διαβόλους” μέχρι και το τέλος!

Όσο για το Φέγενοορντ – Λάτσιο στο “Ντε Κάιπ”, σε over 3.00 ασιατικό είχαμε καταλήξει, από το πρώτο λεπτό άρχισαν να απειλούν…αλλήλους οι δύο ομάδες, αστοχία, ατυχία αλλά και οι δύο τερματοφύλακες κράτησαν χαμηλά το σκορ, με το ένα και μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση από το Χιμένες οι Ολλανδοί πήραν τη νίκη και την πρόκριση! Ας δούμε τις επιλογές από το σημερινό παμε στοιχημα κουπονι.

Χέρτα – Μπάγερν Προγνωστικά

Από την Bundesliga πιάνουμε σήμερα το νήμα, η Χέρτα φιλοξενεί την Μπάγερν, στις 17:30 το πρώτο σφύριγμα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου! Σε εξαιρετική κατάσταση οι Βαυαροί, 2-0 την Ίντερ για το Champions League, εννέα νίκες και μία ισοπαλία, 2-2 στην έδρα της Ντόρτμουντ με τους Βεστφαλούς να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις, στα δέκα τελευταία! Μίλερ και Ντε Λιχτ εκτός πλάνων του Νάγκελσμαν, δουλεύει ρολόι η τριάδα Μουσιάλα, Γκνάμπρι και Μανέ πίσω από τον Τσούπο Μότινγκ που με τη σειρά του εξελίσσεται στην ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, έφτασε αισίως τα έξι γκολ, από τρία σε πρωτάθλημα και Champions League!

Στην αντίπερα όχθη, πολύ σημαντικά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους στην επίθεση, Γιόβετιτς και Κανγκά δεν μπορούν να βοηθήσουν, μειώνονται δραστικά οι ποιοτικές λύσεις για τον Σβαρτς στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου! Συνολικά έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια έχει δώσει φέτος η Μπάγερν, οκτώ νίκες μετρά , στις επτά από αυτές είχε κλείσει μπροστά στο σκορ το ημίχρονο, κάπως έτσι περιμένω και την αναμέτρηση με τους “πρωτευουσιάνους” που η λογική λέει ότι θα παίξουν μόνο άμυνα και…όσο αντέξουν, που δε θα αντέξουν και πολύ αν με ρωτάτε! Επιλέγω “διπλό” ημίχρονο, “διπλό” τελικό και over 1.5, στο 1.85 η απόδοση!

Έβερτον – Λέστερ Προγνωστικά   

Φυσικά και δε θα μπορούσε σήμερα Σάββατο να λείψει η αγαπημένη μας Premier League από το μενού, Έβερτον- Λέστερ στο “Γκούντισον Παρκ”, σέντρα στις 19:30! Από το 0-0 στην έδρα της Φούλαμ προέρχονται τα “ζαχαρωτά”, πολύ πιο σοβαρή και αξιόπιστη η εικόνα τους σε σχέση με την περσινή σεζόν, το σημερινό προφανώς και είναι παιχνίδι…κυκλωμένο για  τρίποντο στους υπολογισμούς τους και περιμένω την ανάλογη προσέγγιση! Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ετοιμάζει την ομάδα του ο Λάμπαρντ, Γκόντφρι και Μίνα άρχισαν προπονήσεις, ίσως προλάβουν και την αποστολή, άπαντες οι υπόλοιποι παρόντες!

Η Λέστερ από την πλευρά της πηγαίνει στο ματς από την πρώτη ήττα της μετά από τρία παιχνίδια με θετικό πρόσημο, 1-0 από τη Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας, κατά κοινή ομολογία ικανοποίησε τόσο με την εμφάνιση όσο και με την ανταγωνιστικότητα της! Οι “αλεπούδες” μπορεί να έχουν μόλις μία εκτός έδρας νίκη, εντυπωσιακό 4-0 επί της Γουλβς στο “Μόλινιου”, αλλά έχουν καταφέρει να σκοράρουν σε όλα τους τα παιχνίδια μακριά από το “Κινγκ Πάουερ”, λογικό καθώς την ποιότητά τους μεσοεπιθετικά ελάχιστες ομάδες εκτός “BIG 5” τη διαθέτουν! Μπέρτραντ και Περέιρα παραμένουν στα πιτς, οριακά ο Έβανς, και τα έξι φετινά εκτός έδρας της ομάδας του Ρότζερς στο over 2.5, αυτό περιμένω και επιλέγω και στο συγκεκριμένο, δίνει δικαιώματα στο “σπίτι” της η Έβερτον, στο 2.00 η απόδοση!     

➡️ Δες εδώ τις νόμιμες στοιχηματικες εταιριες

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ