Αμφίσκορο στο «Μολινόν», μοιρασιά στον κάμπο

Αμφίσκορο στο «Μολινόν», μοιρασιά στον κάμπο

Αναζητούμε αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος σε ένα σαββατιάτικο κουπόνι με ερωτηματικά

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Ολοκληρώσαμε το στοιχηματικό preview του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα τέσσερα άρθρα που προηγήθηκαν από Τρίτη ως Παρασκευή και μέχρι την αυριανή πρεμιέρα επιστρέφουμε στα “πεζά”.  Αναζητούμε αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος σε ένα σαββατιάτικο κουπόνι με ερωτηματικά.

Σπόρτινγκ Χιχόν – Λεγανές | Goal/Goal @ 2.31

Σπόρτινγκ Χιχόν – Λεγανές

16η αγωνιστική στην Segunda Division της Ισπανίας και στο Χιχόν αναμετρώνται δύο ομάδες σε παρόμοια βαθμολογική θέση (11η – 12η), αλλά σε αντίθετο αγωνιστικό μομέντουμ. Η Σπόρτινγκ είναι δίχως νίκη τον τελευταίο μήνα (0-3-1) στο πρωτάθλημα, αλλά εντός έδρας είναι αρκετά παραγωγική, σκόραρε 2+ γκολ και στα 4 τελευταία παιχνίδια της στο “Μολινόν”. Η Λεγανές είναι πολύ ανεβασμένη από τις αρχές Οκτώβρη, στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος τρέχει ρεκόρ 5-1-1, έλυσε και τα εκτός έδρας προβλήματά της. Από εκεί που δεν είχε ούτε γκολ, ούτε πόντο στις τέσσερις πρώτες εξόδους της, μέσα στις 40 τελευταίες ημέρες έβγαλε 2/3 διπλά, σκοράροντας 5 φορές! Η δυναμική της Σπόρτινγκ στο “Μολινόν”, σε συνδυασμό με το φορμάρισμα της Λεγανές μας οδηγούν στο Goal/Goal, σε απόδοση 2.31, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα 8 τελευταία μεταξύ τους στο συγκεκριμένο γήπεδο!

ΑΕΛ – Νίκη Βόλου

3η αγωνιστική στην Super League 2 με θεσσαλικό ντέρμπι στο “Αλκαζάρ”. Αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκινούν την σεζόν με υψηλές φιλοδοξίες, είναι από αυτές που θεωρητικά θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League 1. Η ΑΕΛ μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα με το 3-0 επί του συμπολίτη Ηρακλή, την προηγούμενη Παρασκευή έχασε στην Ευκαρπία από τον ΠΑΟΚ Β’ παρότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο. Φάνηκε η έλλειψη επιθετικών ιδεών με παίκτη παραπάνω, φάνηκε ότι χρειάζεται παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Οι Βολιώτες έχασαν στην πρεμιέρα από το Μακεδονικό (2-0) με δύο πέναλτι και πριν 8 ημέρες πήραν το βαθμό εντός έδρας με τη Βέροια, αντιδρώντας στο δεύτερο ημίχρονο. Δίχως την απαραίτητη χημεία οι δύο ομάδες, ψάχνονται ακόμα και μία ισοπαλία σε ένα ντέρμπι αντιπαλότητας δεν θα “χαλάσει” κανέναν. Επιλογή ρίσκου το “Χ” σε απόδοση 3.20.

Προγνωστικά Στοιχήματος

15:00 | ΑΕΛ – Νίκη Βόλου  ➡ Χ (απόδοση 3.20)

19:30 | Σπόρτινγκ Χιχόν – Λεγανές  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.31)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ