Πρόκληση για τον ΠΑΟ το «όχι» στην Βίρτους

Πρόκληση για τον ΠΑΟ το «όχι» στην Βίρτους

Σήμερα θα μας απασχολήσει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους, όπου πάμε στοίχημα ότι θα γίνει μεγάλη «μάχη».

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ! Ο Σάσα Βεζένκοφ μας δικαίωσε στην επιλογή μας να τον εμπιστευθούμε ότι θα κάνει double double στον αγώνα με τη Μακάμπι, το οποίο είναι και καλοπληρωμένο. Παρά την ήττα του Ολυμπιακού ο Βεζένκοφ είχε 17 πόντους με 10 ριμπάουντ και μας οδήγησε στο ταμείο. Σήμερα θα μας απασχολήσει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους, όπου πάμε στοίχημα ότι θα γίνει μεγάλη «μάχη».

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια

Οι “πράσινοι” θέλουν μια νίκη που θα τους δώσει ώθηση, έχοντας πλέον νέους παίκτες στο ρόστερ, όπως ο Μπέικον, αλλά και ο Ουόλτερς, που μπορεί να μην είναι νέος παίκτης, αλλά λόγω μακροχρονίου τραυματισμού, είναι σα… νέος!

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια Προγνωστικά

Δε θα έχει εύκολο έργο, καθώς η Βίρτους έχει δημιουργήσει λόγω της ποιότητας και της εμπειρίας του ρόστερ της και του προπονητή της, φυσικά, ένα καλό σερί, άρα και καλή ψυχολογία.

Στην Ευρωλίγκα η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έχει κερδίσει μέσα στο Μιλάνο και μετά συνέτριψε τη Βαλένθια (89-59, Μίκι 16, Κορντινιέ 15), ενώ την Κυριακή κέρδισε και την Τρέντο για το Ιταλικό πρωτάθλημα (64-71, Μάνιον 15, Κορντινιέ 13). Άρα είναι σε καλό ρυθμό και ο ΠΑΟ θα πρέπει να είναι πολύ καλός για να τα καταφέρει.

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια

Μια που οι Ιταλοί όμως φαίνεται, διαχρονικά, να χάνουν λίγη απ’ την αυτοπεποίθησή τους, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς μπορεί να πάρει αυτό που θέλει και να πει “όχι” στη φόρμα τους. Ο Παναθηναϊκός, που δε θα έχει τον Μάριους Γκριγκόνις, κέρδισε εύκολα στην Καρδίτσα με κορυφαίους τους Παπαγιάννη (20 πόντοι με 10/10 δίποντα) και Λι με 17, προσπαθώντας να ξεχάσει τη συντριβή στην Πόλη με 107-77 από τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη που είναι σε δαιμονιώδη φόρμα.

Στο ΟΑΚΑ πάντα οι “πράσινοι” παρουσιάζονται καλύτεροι, ή τουλάχιστον στα περισσότερα παιχνίδια, οπότε θα πάμε με τη νίκη του ΠΑΟ πάνω από -2,5 πόντους σε απόδοση 1,95 που βρίσκουμε στη Betsson.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια | 1 (-2,5) (1,95@betsson)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ