Με το κίνητρο και την ποιότητα

Με το κίνητρο και την ποιότητα

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικα για μουντιαλ στοιχημα και να και σήμερα γίνει κάποια στραβή, βλέπω να το γυρίζω στα αράουτ…

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων και πλέον θα προσπαθήσουμε να… ανασάνουμε, μπας και βγούμε στον αφρό. Αυτό το Μουντιάλ δεν πρόκειται να ξεχαστεί, γιατί τέτοιο μακελειό σε μεγάλη διοργάνωση δεν θυμάμαι να μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν στα προγνωστικα στοιχημα.

Ούτε και χθες άλλαξε η κατάσταση. Το 1Χ & over 1,5 στο Ν. Κορέα – Γκάνα χάθηκε στο γκολ, επειδή οι τυπικά γηπεδούχοι αν και είχαν κλείσει τους Αφρικανούς στα καρέ τους, δεν μπόρεσαν να κάνουν το 3-3.

Η Βραζιλία κέρδισε, αλλά άργησε να ανοίξει το σκορ και στα χασομέρια του ματς έχασε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνει το 2-0 και να πιάσουμε τον «άσο» μαζί με το over 1,5.

Και για να δέσει το γλυκό, στο Πορτογαλία – Ουρουγουάη θέλαμε να σκοράρει ο Ρονάλντο. Αλλά ούτε εκεί χαρήκαμε, έστω και αν ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας, σκόραρε, πανηγύρισε, αλλά το γκολ πιστώθηκε σε αυτόν που έβγαλε τη σέντρα. Προφανώς, ο Ρονάλντο είχε κουρευτεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε και η μπάλα δεν βρήκε κάποια τρίχα του για να πιάσουμε το 2,50 που έδινε να σκοράρει.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικα για μουντιαλ στοιχημα και να και σήμερα γίνει κάποια στραβή, βλέπω να το γυρίζω στα αράουτ…

🏆 2 δώρα* χωρίς κατάθεση για όλους με τον Κωδικό ➡️ FREE-BRAZIL

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ολλανδία – Κατάρ προγνωστικά

Εδώ τα πράγματα είναι απλά, εκτός και αν δούμε πάλι φαντάσματα. Οι Ολλανδοί πρέπει να μην κατέβουν για να στραβοπατήσουν. Το Κατάρ είχε άλλες βλέψεις, όταν ξεκινούσε η διοργάνωση, αλλά δεν είχαν την ομάδα για να σταθούν με αξιώσεις και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Σήμερα οι διοργανωτές θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με μια καλή εμφάνιση. Θα παίξουν ανοιχτά και οι Ολλανδοί θα βρουν πιο εύκολα χώρους, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Θα πάρω τη νίκη τους σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,65. Θα ποντάρω και στον Γκάμπο να σκοράρει, γιατί μας έχει δικαιώσει και στα δύο πρώτα παιχνίδια. Απόδοση 1,91.

Ιράν – ΗΠΑ προγνωστικά

Παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση το Ιραν – ΗΠΑ. Προβάδισμα έχει το Ιράν, μιας και του κάνει και η ισοπαλία (εκτός και αν κερδίσει η Ουαλία την Αγγλία, αλλά το κόβω κομματάκι δύσκολο…), αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τις ΗΠΑ.

Και αυτό συμβαίνει γιατί αν πάρουν τη νίκη, θα προκριθούν χωρίς να τους νοιάζει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Από αυτά που μας έχουν δείξει οι ομάδες, εκτιμώ ότι οι Αμερικανοί θα έχουν συνέχεια τη μπάλα στα πόδια, αφού οι Ιρανοί δεν πρόκειται να ανοιχτούν και θα προσπαθήσουν να βρουν μια καλή κόντρα.

Μου αρέσει το 2,10 που «πληρώνει» η νίκη των ΗΠΑ και θα το τιμήσω.

Ουαλία – Αγγλία προγνωστικά

Οι Ουαλοί θέλουν ένα θαύμα για να προκριθούν στο αποψινό παιχνίδι Ουαλία – Αγγλία. Πρέπει να κερδίσουν τους Άγγλους και το άλλο ματς του ομίλου να λήξει ισόπαλο. Προσωπικά ούτε να κερδίσουν τους Άγγλους βλέπω, ούτε ισοπαλία στο Ιράν – ΗΠΑ. Τα ματς αυτά έχουν πάντα διαφορετικό χρώμα, μιας και μιλάμε για δύο χώρες από το νησί.

Οι Άγγλοι είναι σαφώς πιο ποιοτικοί και επειδή οι Ουαλοί θα ρισκάρουν θα βρουν χώρους. Θα ποντάρω στα «λιοντάρια» και θα προσθέσω και το over 1,5 σε απόδοση 1,80. Επίσης, και εδώ θα κάνω παιχνίδι με anytime scorer. Πάλι θα μείνει χωρίς γκολ, ο Κέιν; Στο 1,95 η απόδοση να σκοράρει ο επιθετικός της Τότεναμ.
Υ.Γ. Για τους anytime scorers είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να περιμένετε τις ενδεκάδες, μήπως και δεν αγωνιστούν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΑΤΑΡ: 1 & over 2,5  (1,65)Anytime scorer –> ΓΚΑΜΠΟ  (1,91)
21:00 ΙΡΑΝ – ΗΠΑ:   2  (2,10)
21:00 ΟΥΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ:   2 & over 15 (1,80)Anytime scorer–>  ΚΕΪΝ (1,95)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ