Καλπάζουν οι «κόκκινοι ταύροι»

Καλπάζουν οι «κόκκινοι ταύροι»

Πάμε στην παραδοσιακή στοιχηματική προθέρμανση της Παρασκευής, πριν το πλούσιο ΣΚ, με τρία προγνωστικά στοιχήματος από Bundesliga, Ligue 1 & Super Lig.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

H 3η πράξη της μάχης Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ όντως είχε ρυθμό από το ξεκίνημα, όπως προβλέψαμε, αλλά αυτό δεν μετουσιώθηκε σε πολλές ευκαιρίες. Βρήκαμε όμως το γκολ που ψάχναμε για να πάρουμε τουλάχιστον ποντάρισμά μας πίσω στο Over 1 ημίχρονο που είχαμε επιλέξει. Αργότερα, η Μπενφίκα πήρε καθαρή νίκη στην έδρα της Πάσος Φερέιρα, χάθηκε το Goal/Goal που επιζητούσαμε και κλείσαμε την στήλη της Πέμπτης με -25 μονάδες απολογισμό. Πάμε στην παραδοσιακή στοιχηματική προθέρμανση της Παρασκευής, πριν το πλούσιο ΣΚ, με τρία προγνωστικά στοιχήματος από Bundesliga, Ligue 1 & Super Lig.

Λειψία & Over 2.5 @ 2.05

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ​▶️ FB15

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λειψία – Στουτγκάρδη

Από κει που είχε μείνει επέστρεψε μετά τη διακοπή η Λειψία, την περασμένη Παρασκευή έμεινε όρθια απέναντι στην Μπάγερν (1-1 εντός) και την Τρίτη διέλυσε την Σάλκε (1-6) στο Γκελζενκίρχεν με χαρακτηριστική ευκολία, πληρώνοντας από το 15′ το “δυνατό” μας σημείο. Εξαιρετική στην δημιουργία για ακόμη μία φορά από τότε που ανέλαβε ο Ρόζε, τρέχει πλέον αήττητο σερί 15 αγώνων (12-3-0) από την 1η Οκτωβρίου, σκοράροντας μέσο όρο 2.93 γκολ! Δεν την επηρέασε ο τραυματισμός του Ενκουνκού, οι Όλμο, Σζομποσζλάι καλύπτουν την απουσία του Γάλλου ηγέτη. Με την φόρα που έχει πάρει μπορεί να κοιτάει πλέον και την κορυφή, ούσα στο -4 από την Μπάγερν, η οποία επέστρεψε τρεκλίζοντας. Κατάλληλος αντίπαλος για να συνεχίσουν το εντυπωσιακό τους σερί οι “κόκκινοι ταύροι” η Στουτγκάρδη, δίχως διπλό στην Bundesliga, με 19 γκολ παθητικό σε 8 εξόδους, δέχθηκε 2+ και στα 5 τελευταία ταξίδια της. Θα την στηρίξουμε ξανά τη Λειψία μετά το εύκολο ταμείο της Τρίτης, βασική επιλογή σήμερα το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.05, μπορούν να συμβάλλουν στο σκορ και οι φιλοξενούμενοι.

Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ

Η Μπεσίκτας ξεπέρασε άμεσα τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και με το κυριακάτικο διπλό στο Καϊσέρι (0-2) έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα για να διατηρηθεί στην 4η θέση και το -10 από την κορυφή. Δεν είναι πειστική όμως στο νικηφόρο σερί, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι και σήμερα έχει κομβικές βασικές απουσίες στην αμυντική 4αδα. Τιμωρημένοι είναι ο αθλητικός δεξιός μπακ Ροζιέ που καλύπτει τρύπες με την ταχύτητά του και ο ηγετικός στόπερ Σαΐς που έλαμψε στο Κατάρ ως πυλώνας του Μαρόκο. Δημιουργούνται επομένως οι συνθήκες να πληγωθεί, κυρίως στο transition, από την Αλάνιασπορ που παίζει άμεσο ποδόσφαιρο και το έχει εύκολο το γκολ. Στα 7 παιχνίδια μετά τη διακοπή βρήκε 17 φορές τα αντίπαλα δίχτυα. Γενικά το ματς προσφέρεται για πονταρίσματα σε κάθε λογής over, η πιο value επιλογή που βρίσκουμε είναι το Over 1.5 της Αλάνιασπορ σε απόδοση 3.05.

Λοριάν – Ρεν

Χορταστικά τα παιχνίδια της Λοριάν και στο ξεκίνημα του 2023, τα 4 πριν το σαββατιάτικο ματς Κυπέλλου πήγαν ψηλά σε σκορ. Ευάλωτη αμυντικά στα ματς με Μονακό (2-2 εντός) και Μαρσέιγ (3-1 εκτός) δικαίως δέχθηκε 5 γκολ, επιθετικά όμως διαθέτει ταχυδυναμικό υλικό, σκοράρει με συνέπεια. Η Ρεν μέτρησε 4 σερί G/G & Over πριν την σπουδαία νίκη επί της Παρί (1-0 εντός) και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Μαρσέιγ (1-0 εκτός). Ιδιαιτέρως ποιοτικό το υλικό που έχει να διαχειριστεί ο Ζενεσιό στην προσπάθεια για πλασάρισμα εντός τριάδας (-5). Δεν βολεύει η ισοπαλία καμία εκ των δύο, προβλέπουμε γρήγορο ρυθμό και αρκετά γκολ, θα πάμε στο Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.18, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 7/9 φετινά εντός έδρας της Λοριάν. Παράλληλα, σε όλα (9) τα ταξίδια της Ρεν για τη Ligue 1 επιβεβαιώθηκε G/G, ενώ τα 4/5 τελευταία συνδυάστηκαν με Over.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ  ➡ Αλάνιασπορ Οver 1.5 (απόδοση 3.05)

21:30 | Λειψία – Στουτγκάρδη  ➡ 1 & Οver 2.5 (απόδοση 2.05)

22:00 | Λοριάν – Ρεν  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.18)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ