Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ευκαιρία για ρεβάνς!

Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ευκαιρία για ρεβάνς!

Σήμερα θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας στο μπασκετικό κουπόνι και θα πάμε στοίχημα με μια πολύ σημαντική αναμέτρηση ακόμη στην Ευρωλίγκα

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός έχανε 15 πόντους στο ημίχρονο, ο κόσμος του αποδοκίμαζε και στο δεύτερο ημίχρονο βγαίνει μια άλλη ομάδα και μια άλλη Ζαλγκίρις, και πέτυχε… 62 πόντους σε 20 λεπτά με αποτέλεσμα να κερδίσει άνετα, κερδίζοντας το β΄ημίχρονο με… 39 πόντους διαφορά.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Σήμερα θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας στο μπασκετικό κουπόνι και θα πάμε στοίχημα με μια πολύ σημαντική αναμέτρηση ακόμη στην Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την θρυλική Μακάμπι Τελ Αβίβ. Και έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, σχεδόν δύο μήνες πριν, με 90-84 στο Τελ Αβίβ.

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκες, φυσικά, στην Ελλάδα, όπου έχει 12-0 και με νίκη σήμερα θα μπορέσει να περάσει και πάλι πρώτος, ισόβαθμός με τη Ρεάλ, ενώ κέρδισε στην προηγούμενη αγωνιστική τη Ρεάλ Μαδρίτης με 73-60.

Η Μακάμπι αν και έχει επτά νίκες στα τελευταία δέκα ματς της, προέρχεται από σημαντική, για πολλούς λόγους, ήττα στο ντέρμπι με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ με 96-95 (Μπάλντγουιν 29, Άνταμς 20).

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αποτέλεσμα που την επηρεάζει ψυχολογικά, αφού στο Ισραήλ αυτοί οι αγώνες είναι πολύ σπουδαίοι ενώ μένει και πίσω βαθμολογικά εκεί, σε μια λίγκα που πέρσι την έχασε. Πολύ σημαντική η απουσία του Λορέντζο Μπράουν, που όλοι γνωρίζουμε πως είναι το «κλειδί» στο παιχνίδι της Μακάμπι. Πλήρης ο Ολυμπιακός.

Παρά το ότι περιμένουμε μεγάλο ντέρμπι και μάχη μέχρι τέλους, πιστεύουμε ότι στο φινάλε ο Ολυμπιακός θα κερδίσει και θα μπορέσει να πάρει τη νίκη και μαζί να φτάσει στα γνωστά του επιθετικά στάνταρ, οπότε θα πάμε συνδυαστικά στον άσο και στο over 163,5 σε απόδοση 2.40 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Θα δούμε και το να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, αλλά και το double double του Βεζένκοφ και του Μπάλντγουιν, που απόντος του Λορέντζο Μπράουν θα πρέπει να παίξει για… δύο.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Ολυμπιακός – Μακάμπι | 1 και over 163,5 (2,40)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ