Αλλάζει το κλίμα στη Σκάνθορπ

Αλλάζει το κλίμα στη Σκάνθορπ

Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Και οι προηγούμενες μου επιλογές δεν επιβεβαιώθηκαν, αν και η μία εκ των δύο επέστρεψε το ποντάρισμα, σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος και ελπίζω σε καλύτερη τύχη απόψε. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Ιπσουιτς – Μπέρνλι 2@2,25

Απόψε το «μενού» περιλαμβάνει αναμετρήσεις από κύπελλο Αγγλίας και δύο μικρές κατηγορίες της «γηραιάς Αλβιώνας». Για να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σας, είχα στις αρχικές μου επιλογές και το διπλό στο Αλμπιον Ρόβερς – Φόρφαρ, εκεί που οι γηπεδούχοι έχουν οκτώ ήττες στα εννιά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, οι δύο στους φετινούς αγώνες τους. Αλλά επειδή παίρνει μεγάλο ποντάρισμα ο άσος, με ανησυχεί, θα το αφήσω στην άκρη, απλά το επισημαίνω…

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ιπσουιτς – Μπέρνλι Προγνωστικά

Εδώ έχουμε έναν αγώνα του κυπέλλου Αγγλίας, με τις δύο ομάδες να παίζουν σε διαφορετική κατηγορία, με την Ιπσουιτς να είναι ψηλά στη Λιγκ 1 και την Μπέρνλι πρωτοπόρο του Τσάμπιονσιπ. H Ιπσουιτς έχει ηττηθεί φέτος στην έδρα της, τρεις φορές, μία σε κάθε θεσμό που συμμετείχε ως τώρα (Λιγκ Τρόφι, Λιγκ Καπ, πρωτάθλημα). Ισως ήρθε η ώρα και για μία ήττα εντός στο κύπελλο, αφού η Μπέρνλι φέτος έχει χάσει μόνο στο «Ολντ Τράφορντ», από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από την δεύτερη της κατηγορίας της, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! Δικαίως οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί της αναμέτρησης, αξίζει κάποιος να πάρει το ρίσκο και να ποντάρει στο διπλό της Μπέρνλι στο 2,25 στην Fonbet. Και το ρίσκο έγκειται στο γεγονός πώς σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει επαναληπτικός.

Χάρτλπουλ – Κόλτσεστερ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε ένα παιχνίδι έξι βαθμών σχετικά με την παραμονή στην Λιγκ 2, με την Κόλτσεστερ να έχει τρεις σερί νίκες μακριά από την έδρα της, σε αναμετρήσεις ανάλογες σαν την σημερινή! Και δείχνει σε λίγο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο από την Χάρτλπουλ, επομένως αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με αυτό το παιχνίδι, έχει λογική να επιλέξει, σε τιμές οριακού φαβορί, το διπλό της Κόλτσεστερ στο 2,55 στην Fonbet.

Σκάνθορπ – Μπρόμλεϊ Προγνωστικά

Η Σκάνθορπ παραμένει ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα της Νάσιοναλ Λιγκ, όχι όμως πολύ μακριά από τις θέσεις παραμονής. Η Μπρόμλεϊ είναι αρκετά ψηλότερα, όμως μακριά από το γήπεδό της δεν είναι και τόσο αποτελεσματική φέτος, με τέσσερις νίκες και έξι ήττες σε 13 αγώνες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη έπειτα από 13 μήνες (!), ενώ άλλαξαν και ιδιοκτησιακό καθεστώς, κάτι που έχει επαναφέρει την αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών της. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο αουτσάιντερ για να κερδίσουν όσο δείχνει το σετ αποδόσεων. Και έχουμε την «πολυτέλεια» να ποντάρουμε σε νίκη με την κάλυψη της επιστροφής του πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Ο άσος με DNB της Σκάνθορπ 2,55 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Ιπσουιτς – Μπέρνλι  2 (2,25 @ Fonbet)

17:00 Χάρτλπουλ – Κόλτσεστερ (2,55 @ Fonbet)

17:00 Σκάνθορπ – Μπρόμλεϊ 1 (DNB(2,55 @ Fonbet)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ