Γκολ σε Βόλο και Ιωάννινα

Γκολ σε Βόλο και Ιωάννινα

Το Κύπελλο Αγγλίας δεν περιλαμβάνει κάποια αναμέτρηση που να ξεχωρίζει στα μάτια μου, δεν με τραβάει κάτι από πλευράς αποδόσεων, οπότε πηγαίνω στη “σιγουριά” των ελληνικών δεδομένων.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Ένα γκολ στο ντέρμπι έδινε και το απόλυτο στα προγνωστικα στοιχημα στην τελευταία μου προσπάθεια αφού νωρίτερα, το ποντάρισμα στο άλλο παιχνίδι του Κυπέλλου είχε επιβεβαιωθεί πολύ εύκολα.

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές μου. Το Κύπελλο Αγγλίας δεν περιλαμβάνει κάποια αναμέτρηση που να ξεχωρίζει στα μάτια μου, δεν με τραβάει κάτι από πλευράς αποδόσεων, οπότε πηγαίνω στη “σιγουριά” των ελληνικών δεδομένων.

🎁 Με τον κωδικό «FS50» ή «FB15» κερδίζεις ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* στη Stoiximan 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βόλος – Παναιτωλικός Προγνωστικά

Η νίκη επί του Ιωνικού δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας ξανά πολλά λάθη. Ο Βόλος πραγματοποιεί ανάλογη πορεία με πέρυσι. Ξεφούσκωμα στο 2ο μισό της σεζόν, μόνο που εδώ δείχνει να μην μπορεί να βγάλει και αντίδραση.

Στη Νίκαια, η νίκη ήταν φυσιολογική αφού ο αντίπαλος βρισκόταν σε κακή κατάσταση. Και πάλι, οι παίκτες του Μπράτσου εκείνο το βράδυ, χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για να βρουν γκολ. Περιμένω πάντως σε κάποια εντός έδρας παιχνίδια όπως το σημερινό με τον Παναιτωλικό, ο Βόλος να βγάλει μια αντίδραση. Τουλάχιστον επιθετική.

Η ομάδα του Αγρινίου από την πλευρά της δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον ΠΑΣ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και ενώ λίγο νωρίτερα είχε πάρει προβάδισμα με τον Ντουάρτε ο οποίος επέστρεψε εντυπωσιακά. Ο Παναιτωλικός τρέχει ένα αρκετά αρνητικό σερί και η αλήθεια είναι πως όσο θα αποδυναμώνεται από πλευράς μονάδων, αυτό θα είναι φυσιολογικό.

Όμως η ομάδα ξεχειλίζει από ταλέντο και μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα του Βόλου. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα γκολ από τις δύο ομάδες, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο άγχος αφού δύσκολα θα αλλάξει η βαθμολογική θέση και των δύο.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος Προγνωστικά

Εδώ πάω για ένα ακόμη ματς στα γκολ. Ο ΠΑΣ περισσότερο αδίκησε τον εαυτό του με την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής παρά μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος κόντρα στον Παναιτωλικό. Κι ας σκόραρε στο φινάλε του αγώνα με τον Εραμούσπε. Έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα του επιθετικά και σήμερα περιμένω να το δείξει κόντρα σε μια ομάδα, η οποία δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή της.

Ο Ατρόμητος ήταν μέτριος κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας και έμεινε στην ισοπαλία ενώ ήταν αρκετά καλός κόντρα στον Ολυμπιακό και πήρε το βαθμό χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες και για κάτι καλύτερο. Δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή του και αυτό πληρώνει ουσιαστικά.

Σήμερα θα βρει χώρους να δράσει αφού ο ΠΑΣ δεν έχει την ανασταλτική λειτουργία που θα δυσκόλευε μια ομάδα με την ταχύτητα που διαθέτει η ομάδα του Περιστερίου στην επίθεση. Ακόμη πάντως και αν προηγηθεί ο Ατρόμητος, δεν με πείθει ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Βόλος – Παναιτωλικός: Goal/Goal (1.90)ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος; Goal/Goal (2.02)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ