Τετράδα κινήτρου

Τετράδα κινήτρου

Πάμε στα σημερινά προγνωστικα ποδοσφαιρου, όπου θα ποντάρουμε σε φαβορί και ας ελπίσουμε μην δούμε τίποτα περίεργα έργα.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Ακολούθησα χθες τη φόρμα των ομάδων, αλλά αυτές με πούλησαν. Και μπορεί ο τελικός απολογισμός να ήταν άσχημος, μιας και πέρασε το ένα από τα τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο μόνο η Βόλφσμπουργκ… ξέχασε να μπει στο γήπεδο.

Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στη Βρέμη, μείωσε στο 90’ σε 2-1 και στο τέλος πάλεψε για την ισοπαλία, αλλά τα χρονικά περιθώρια ήταν ελάχιστα, για να εμφανιστεί το Χ2 & over 2,5.

To Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ ήρθε over 2,5 από το ημίχρονο και τα βραδινά ματς χάθηκαν στο γκολ. Η Αταλάντα κέρδισε με 2-0, αλλά τρίτο γκολ στο ματς δεν μπήκε ποτέ, για να περάσει το συνδυαστικό στοίχημα (1 & over 2,5).

Η Άλκμααρ τέλος σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, γύρισε δύο φορές το σκορ, προηγήθηκε με 3-2  και 5-4 (!), αλλά ισοφαρίστηκε σε 5-5. Οπότε δεν ήρθε ο «άσος»…

Πάμε στα σημερινά προγνωστικα ποδοσφαιρου, όπου θα ποντάρουμε σε φαβορί και ας ελπίσουμε μην δούμε τίποτα περίεργα έργα.

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Φενέρ – Κασίμπασα Προγνωστικά

Αν δεν έρθει αυτό το ματς over 2,5, θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη. Όπως και το να μην κερδίσει η Φενέρ. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, για να μειώσουν την διαφορά από την πρώτη θέση στους τέσσερις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι μετά το Μουντιάλ έχουν κερδίσει ένα ματς και έχουν ηττηθεί σε πέντε! Και τα έξι αυτά παιχνίδι ήρθαν over 2,5 και goal/goal!

Επίσης και στα ματς της Φενέρ μπαίνουν αρκετά γκολ και προέρχεται από έξι σερί over 2,5. Θα πάρω τον «άσο» μαζί με το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς, σε απόδοση 1,72.

Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες, μετρούν δύο νίκες μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η Λεβερκούζεν κέρδισε 3-2 την Γκλάντμπαχ (εκτός) και 2-0 την Μπόχυμ (εντός), ενώ η Ντόρτμουντ εκμεταλλεύθηκε την έδρα της κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (4-3) και κέρδισε εκτός, με 2-1 την Μάιντς.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να μειώσουν την διαφορά από την 1η θέση στους τρεις βαθμούς, αλλά δεν έχουν και την πιο εύκολη αποστολή.

Εκτιμώ ότι στο ματς θα μπουν γκολ και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το συνδυαστικό στοίχημα έχει απόδοση 1,72.

ΑΕΚ – Άρης Προγνωστικά

Τη δυνατότητα να βρεθεί στην 1η θέση, έστω και αν θα έχει ένα παιχνίδι περισσότερο, έχει η ΑΕΚ, αρκεί να κερδίσει τον Άρη. Έναν Άρη, που αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό  και ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, εκτός από άσχημη ψυχολογία, μετρά πολλές και σημαντικές απουσίες.

Φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, που στο νέο τους γήπεδο μετρούν μόνο νίκες. Αν μάλιστα πετύχουν δύο γκολ στο παιχνίδι, τότε η απόδοση του «άσου» θα φτάσει στο 1,78.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ Προγνωστικά

Η Ρεάλ έχει πάρει τα πάνω της, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Supercopa και σήμερα θέλει και πάλι τη νίκη για να μειώσει την διαφορά από την 1η θέση, στους τρεις βαθμούς.

Υποδέχεται την εκπληκτική φέτος Σοσιεδάδ, η οποία προέρχεται από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο τρίτο βαθμολογικό σκαλοπάτι. Ηττήθηκε στο Κύπελλο από την Μπαρτσελόνα και τώρα πηγαίνει και στο Μπερναμπέου. Έχει απουσίες και σίγουρα θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Ωστόσο, όταν βρίσκω την Ρεάλ Μαδρίτης, στην έδρα της στο 1,70 θα την τιμήσω.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 ΦΕΝΕΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ:  1 & over 2,5  (1,72)18:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: G/G & Over 2,5  (1,72)

19:30 ΑΕΚ – ΑΡΗΣ:  1 & over 1,5  (1,78)

22:00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ:  1  (1,70)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ