Stoiximan Super League: Οι αγώνες της Κυριακής

Stoiximan Super League: Οι αγώνες της Κυριακής

Οι «ερυθρόλευκοι» φτάνουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς μετά την απώλεια βαθμών στο Περιστέρι και το 1-1 με τον Ατρόμητο, πήραν μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στην εκτός έδρας ρεβάνς με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ νωρίς το απόγευμα (16:00) της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι «ερυθρόλευκοι» φτάνουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς μετά την απώλεια βαθμών στο Περιστέρι και το 1-1 με τον Ατρόμητο, πήραν μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στην εκτός έδρας ρεβάνς με τον Άρη.

Με ήρωα τον Τζολάκη που εξουδετέρωσε την εκτέλεση πέναλτι του Γκρέι και το γκολ του Ελ Αραμπί, τη στιγμή που είχαν αριθμητικό μειονέκτημα στο χορτάρι, οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0, σκορ με το οποίο είχαν κερδίσει και στο πρώτο ματς. Στον ημιτελικό αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ σε διπλές αναμετρήσεις.

Τελευταία εντός συνόρων ήττα για τον Ολυμπιακό στις 17 του περασμένου Οκτώβρη, από τον ΠΑΟΚ. Έκτοτε μετρούν ένα αήττητο σερί 15 αγώνων με απολογισμό δέκα νίκες και πέντε ισοπαλίες. Η ομάδα του Μίτσελ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για τον τίτλο στη Stoiximan Super League, όπου βρίσκεται στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και το -5 από την δεύτερη ΑΕΚ. Σε καλή κατάσταση οι «ερυθρόλευκοι» βελτιωμένοι ανασταλτικά, ψάχνουν ακόμη τη συνέπεια απόδοσης σε δημιουργία και εκτέλεση.

Την καλύτερη αγωνιστική του περίοδο διανύει ο ΟΦΗ στη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Ηρακλείου τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα, με ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εκτός έδρας ισοπαλίες με Παναθηναϊκό (1-1), ΠΑΟΚ (0-0), η «τεσσάρα» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (4-0), η δραματική νίκη επί του Αστέρα (1-0) και το 0-0 με τον Βόλο έβαλαν οκτώ βαθμούς στο σακούλι του ΟΦΗ και τον τράβηξαν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο +11 από τον ουραγό Ιωνικό και στο +7 από την προτελευταία Λαμία. Ο Νταμπράουσκας έχει βελτιώσει την εικόνα στο χορτάρι, δίνοντας ανταγωνιστικό χαρακτήρα στην ομάδα του. Φημίζεται για την επιθετική του τακτική ο Λιθουανός, εδώ όμως είναι εντυπωσιακή η βελτίωση ανασταλτικά, καθώς ο ΟΦΗ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια του!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο απώλειας βαθμών στην προσπάθεια του να πλησιάσει στην κορυφή. Ο ΟΦΗ είναι σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και πνευματικά, ωστόσο μοιάζει υπερβολή να πάρει τέταρτο σερί εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα μετά από Λεωφόρο, Αγρίνιο και Τούμπα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & να σκοράρει ο Μπιελ & Ολυμπιακός over 2,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 4.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Μεγάλο παιχνίδι στη Νέα Φιλάδελφεια το βράδυ (19:30) της Κυριακής, όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη. Με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει η ομάδα του Αλμέιδα, που μετά την αναπάντεχη ήττα στους Ζωσιμάδες έδειξε χαρακτήρα και απάντησε με έξι σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μεσοβδόμαδα επικράτησε 3-1 στην εκτός έδρας ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό και με το συνολικό 6-1 πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. «Απέδρασε» με κινηματογραφικό τρόπο την προηγούμενη αγωνιστική της Stoiximan Super League από τη Νίκαια, με το γκολ του Τσούμπερ στις καθυστερήσεις να ολοκληρώνει τη νίκη – ανατροπή με σκορ 2-1 επί του Ιωνικού. Στο -1 πια από την κορυφή και διεκδικεί το πρωτάθλημα στα ίσια.

Ο Άρης μοιάζει να… εξάντλησε τους τρόπους που μπορεί να αποκλειστεί στο Κύπελλο, στην ήττα 0-1 από τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο 82′ ο Γκρέι κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Ντόι, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει και τον Τζολάκη από την άσπρη βούλα. Με τον Ελ Αραμπί να το δίνει και το τελειωτικό χτύπημα στο 89′. Έβγαλαν τα μάτια τους ξανά οι «κίτρινοι» όπως και τα τρία προηγούμενα χρόνια, κόντρα σε ΑΕΚ, Λαμία και ξανά Ολυμπιακό στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Οι στόχοι μοιάζουν να εξαντλήθηκαν, αφού ο Άρης εύκολα ή δύσκολα θα μπει στα playoffs αλλά δεν μπορεί να στοχεύει ρεαλιστικά πάνω από την 5η θέση στην τελική κατάταξη… Μέσα σε όλα μετά την πώληση του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό ήρθε και η ρήξη χιαστού του Μάνου Γκαρθία να βαρύνει κι αλλο το κλίμα στο στρατόπεδο του Άρη.

Πειθαρχημένη, συνήθως αποτελεσματική, οργανωμένη και σε απόλυτα θετικό μομέντουμ η ΑΕΚ. Πολύ δύσκολη η συγκυρία για τον Άρη, που έχασε έναν στόχο με σκληρό τρόπο, χάνει παίκτες και στερεύει από ενέργεια σωματικά και ψυχολογικά. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & under 3,5 γκολ & under 5,5 κάρτες σε απόδοση 3.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ