ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ: Έγινε… «διαβολο-ομάδα»!

ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ: Έγινε… «διαβολο-ομάδα»!

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με έναν αγώνα ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, τον κραταιό δις πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον «αυτοκράτορα» Άρη.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Άλλη μια επιτυχημένη επιλογή μας χθες, το να μη νικήσει κανείς πάνω από έξι πόντους στον αγώνα της ΑΕΚ με το Περιστέρι που πήγε «ταμείο», με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ σε σημαντικά σημεία του αγώνα.

Ολυμπιακός – Άρης

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με έναν αγώνα ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, τον κραταιό δις πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον «αυτοκράτορα» Άρη. Μπορεί να μη θυμίζει σε πολλά, τουλάχιστον αγωνιστικά, τον παλιό καλό Άρη. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα ζευγάρι που θυμίζει πολλά και αξίζει της προσοχής μας

Ολυμπιακός – Άρης Προγνωστικά

Η τωρινή εποχή ανήκει φυσικά στον Ολυμπιακό, που προέρχεται από μια σημαντική νίκη στην Ευρωλίγκα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, και η οποία τον έφερε και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν πολύ καλό μπάσκετ, είναι παραγωγικοί και το μόνο που τους απασχολεί σε κάθε αγώνα είναι να εκτελέσουν το πλάνο του προπονητή.

Ο Άρης απ’ την πλευρά του προσπαθεί να είναι ανταγωνιστικός, προέρχεται από μια σπουδαία νίκη, για τους δικούς του στόχους, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, και θα είναι αποφασισμένος να παλέψει και σήμερα, στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός – Άρης

Στο 77-70 πρωταγωνιστής ήταν ο Τζέι Ντι Νότε, αλλά και σημαντικό «κλειδί» ο Σανογκό, που όμως σήμερα δε θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, λόγω τραυματισμού, όπως και ο Βασίλης Καββαδάς. Στη θέση του θα είναι ο νεοφερμένος απ’ τον ΠΑΟΚ Βασίλης Χρηστίδης, αλλά και πάλι τα κενά στη ρακέτα, με παίκτες απέναντι όπως ο Φολ ή ο Μπλακ, είναι σημαντικά.

Για τον Ολυμπιακό ο σημερινός αγώνας μπορεί να λειτουργήσει ως αποσυμπίεση απ’ τη μια μετά τη νίκη επί της Μακάμπι και ως «ζέσταμα» για τη δύσκολη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται με αγώνες με την Φενέρ την Τρίτη και την Εφές την Παρασκευή. Έτσι όπως λειτουργεί, πάντως, η ομάδα του Μπαρτζώκα ενόψει.. «διαβολοβδομάδας» είναι για τους αντιπάλους της μια… «διαβολο-ομάδα».

Με την ανωτερότητά του να μην αμφισβητείται ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη με το ζητούμενο να είναι η διαφορά. Θα πάμε με τον άσο και το over 161.5 που πληρώνει 1,91 στη Stoiximan ελπίζοντας πως ο Άρης θα μπορέσει να ακολουθήσει μέχρι τέλους επιθετικά. Πάντα στις σημειώσεις μας το double double του Βεζένκοφ, που πληρώνει καλά σήμερα (5.50), όπως και το πιθανό σήμερα του Γκούντγουιν, για τον Άρη.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 Ολυμπιακός – Άρης | 1 και over 161.5 (1,91)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ