Ποντάρισμα στις επίδοξες πρωταθλήτριες

Ποντάρισμα στις επίδοξες πρωταθλήτριες

Πάμε στα σημερινά, πάμε να αναλύσουμε τα 11 προγνωστικά στοιχήματος που διαλέξαμε από το κυριακάτικο κουπόνι

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με απολογισμό +98.85 μονάδες έκλεισε η σαββατιάτικη στήλη μας, με ενισχυμένο ταμείο πηγαίνουμε στο ιδιαιτέρως “ζουμερό” κυριακάτικο πρόγραμμα.

Χθες το “δυνατό” σημείο ήταν άστοχο, η Βόλφσμπουργκ (Χ2 & Over 2.5) παρουσιάστηκε αγνώριστη στη Βρέμη, σε σχέση με το νικηφόρο σερί που έτρεχε και ηττήθηκε 2-1 από τη Βέρντερ. Κάλυψε την χασούρα της όμως η Χατάισπορ (2-1) ή μάλλον η κάκιστη άμυνα της Τραμπζονσπόρ με την “μπόμπα” στο 1Χ & Over 2.5. Επιβεβαιώθηκε στο τελος το G/G του Έμπολι – Τορίνο (2-2), πληρωθήκαμε και ένα ακόμη παρολί στο ξεκίνημα του 2023, με σχετική άνεση βγήκαν το 1 & Over 1.5 της Φράιμπουργκ, το Χ2 & Over 1.5 της Ουνιόν και το 2 & Over 1.5 της Τότεναμ. Με μπόλικη τύχη επιβεβαιώθηκε το Χινάρι στους Ζωσιμάδες, αφού το ματς έγινε ροντέο με απανωτές ευκαιρίες μετα το 1-1, χρεάστηκε και επέμβαση σε πέναλτι για να μείνει. Την τύχη που είχαμε στα Γιάννενα την στερηθήκαμε όμως στη Μασαλία, όπου χάθηκε το G/G & Over 2.5 στο Μαρσέιγ – Μονακό, το οποίο είχε καλό ρυθμό, πάρα πολλές προϋποθέσεις, πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί το τρίτο γκολ μετά το 1-1, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Μπεν Γιεντέρ απέτυχε σε διπλή μεγάλη ευκαιρία να μας διπλο-πληρώσει.

Πάμε στα σημερινά, πάμε να αναλύσουμε τα 11 προγνωστικά στοιχήματος που διαλέξαμε από το κυριακάτικο κουπόνι

ΑΕΚ – Άρης

Η ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να ξοδέψει δυνάμεις στο Κύπελλο για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά, ο Αλμέιδα έκανε rotation με τον Πανσερραϊκό (1-3) και το ρόστερ του έχει εμπλουτιστεί με τις επιστροφές των Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, ενώ και ο Λιβάι Γκαρσία είναι έτοιμος. Έχτισε χαρακτήρα μετά την δύσκολη ανατροπή στη Νίκαια και σήμερα έχει την ευκαιρία να κάτσει στην κορυφή της Super League, έστω και για ένα 24ωρο.

Απέναντί της ένας Άρης καταρρακωμένος ψυχολογικά μετά τον πολύ πικρό αποκλεισμό της Τετάρτης, κουρασμένος από την προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό και με αισθητά αποδυναμωμένο ρόστερ πλέον. Ο σοβαρός τραυματισμός του ανεβασμένου Μανού Γκαρθία και η πώληση του Μαντσίνι του στερούν τους δύο πιο ποιοτικούς παίκτες που διέθετε μέχρι την περασμένη Δευτέρα!

Προβλέπουμε κυριαρχική εμφάνιση από την ΑΕΚ, από αυτές που συνηθίζει στην Opap Arena, όπου αισίως μετρά 11/11 νίκες, από τις οποίες τις 8 τις πέτυχε με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων! “Δυνατή” επιλογή το ΑΕΚ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.88.

Νάπολι – Ρόμα

Παρόμοιο σκηνικό με αυτό της Φιλαδέλφιας προβλέπουμε και στον ιταλικό νότο, όπου μία ακόμη επίδοξη πρωταθλήτρια παίζει ματς-“κλειδί” για την στέψη της. Η Νάπολι ποδοπάτησε τη Γιουβέντους (5-1) στο τελευταίο εντός έδρας για την Serie A και το προηγούμενο Σάββατο πέρασε με κυνικό τρόπο από το Σαλέρνο. Δεν ήταν όσο δημιουργική μας έχει συνηθίσει στο 0-2 επί της Σαλερνιτάνα, αλλά εκεί έλειπε ο Κβαρατσκέλια. Ο Γεωργιανός ηγέτης των “παρτενοπέι” επιστρέφει και μαζί με τον Οσίμεν δείχνουν ικανοί να διαλύσουν όποιαδήποτε άμυνα στην Ευρώπη, δεν είναι λίγες άλλωστε αυτές που εξέθεσαν φέτος. Η Ρόμα προέρχεται από νίκες απέναντι σε ομάδες στα μέτρα της, στο μοναδικό δύσκολο τέστ του 2023 ήταν πολύ τυχερή που πήρε τον πόντο στο τέλος με τη Μίλαν (2-2). Θεωρούμε ότι η ομάδα του Μουρίνιο θα υποφέρει απέναντι στον τρομακτικό ρυθμό των γηπεδούχων, προβλέπουμε κι εδώ κυριαρχική εμφάνιση από το σύνολο του Σπαλέτι, θα ποντάρουμε στο Νάπολι -1 (ασιατικό) σε αποδοση 2.40.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Στη Μαδρίτη αλλάζει το σκεπτικό μας, δεν θα πάμε στην επίδοξη πρωταθλήτρια, αλλά στα γκολ. Η Ρεάλ έχει σταθερές ανασταλτικές αδυναμίες φέτος, από τα 14 τελευταία παιχνίδια της κράτησε το μηδέν μόνο σε δύο περιπτώσεις, με την ερασιτεχνικού επιπέδου Κασερένιο στο Κύπελλο και με αρκετή δόση τύχης την περασμένη Κυριακή στο Σαν Μαμές.

Δύσκολα θα το επαναλάβει απέναντι σε μία Σοσιεδάδ η οποία μετρούσε 9 σερί νίκες πριν το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο Καμπ Νου, όπου χρειάστηκε να μείνει με 10 παίκτες από το 40′ για να λυγίσει απέναντι στην Μπάρσα (1-0). Μάλιστα φάνηκε το πόσο ρολάρει δημιουργικά αυτό το διάστημα στο ότι έβγαλε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά! Έχει παράδοση σκοραρίσματος στο “Μπερναμπέου” το έπραξε και στις 6 τελευταίες επισκέψεις της εκεί. Θα μιλάμε για είδηση αν δεν σκοράρει η Ρεάλ μπρος στο κοινό της, οπότε θα πάμε στο Goal/Goal & Over 2.5 στο αξιόλογο 2.43.

Σάλκε – Κολωνία

Με τα γκολ θα ασχοληθούμε και στο Γκενζελκίρχεν, αλλά μονόπλευρα για τους φιλοξενούμενους. Η αμυντική εικόνα της Σάλκε την Τρίτη απέναντι στη Λειψία θύμιζε παιδική χαρά, απόλυτα δίκαιο το 1-6 των “κόκκινων ταύρων”, οι οποίοι έμοιαζαν να μπαίνουν όποτε θέλουν στην περιοχή της. Παραμένει ουραγός, διατηρείται η επιτακτική ανάγκη νικών για να ξεκολλήσει και στο λίγο ως πολύ ρίσκο που θα πάρει η Κολωνία έχει δείξει ότι είναι ικανή να την τιμωρήσει. Με σούπερ ψυχολογία θα μπουν στο ματς οι “τράγοι”, μετά την 7αρα στη Βέρντερ, πήραν και ισοπαλία από την Μπάγερν (1-1) στο Μόναχο. Πιθανό το διπλό, αλλά το Over 1.5 της Κολωνίας, σε απόδοση 1.92, μοιάζει πιο safe με τόσο άσχημη παρουσία που είχαν οι γηπεδούχοι πριν 5 ημέρες.

Θελτά – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Τρίτο κυριακάτικο ποντάρισμα στα γκολ από το Βίγκο. Βελτιωμένη δημιουργικά η Θέλτα με τον Καρβαλιάλ στον πάγκο, κυριως στην έδρα της, αδικείται από τις πρόσφατες ισοπαλίες εκεί με Σεβίγια (1-1) και Βιγιαρεάλ (1-1), αμφότερες άξιζε να τις κερδίσει. Έφτασε τα 5 ματς δίχως νίκη (0-3-2) μπρος στο κοινό της, στα οποία επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. Δίχως νίκη σε 6 εξόδους (0-3-3) για τη La Liga η Αθλέτικ, από τις οποίες στις τέσσερις επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. Σσυνήθως είναι πιο απειλητική μακριά από το Σαν Μαμές, όταν βρίσκει χώρους και θα τους βρει σήμερα αφού η Θέλτα χρειάζεται νίκες για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.09.

Το παρολί

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει η ενότητα των παρολί, το ROI τους ξεπερνά το 120% για το 2023! Με καλή ψυχολογία πάμε να φτιάξουμε μία ακόμη τριάδα σε απόδοση 5.59 από Πολωνία, Τουρκία και Γερμανία.

Πρώτη επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.66) στο Λέγκια – Κορόνα Κιέλτσε. Μετά από μία καταστροφική 2021/2022 σεζόν, η Λέγκια έγινε ξανά διεκδικήτρια του τίτλου στον 1ο γύρο της Ekstraklasa και από χθες έχει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στους 7 πόντους τη διαφορά από την κορυφή. Πριν το Μουντιάλ έδειχνε σταδιακή βελτίωση με το νέο προπονητή της και στα πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας εντυπωσίασε. Κατάλληλος αντίπαλος η ουραγός της λίγκας Κορόνα για να πάρει μία άνετη νίκη.

Δεύτερη επιλογή το 1 & Over 2.5 (1.80) στο Φενέρμπαχτσε – Κασίμπασα. Με την ψυχή στο στόμα τις πήρε τις τρεις σερί νίκες της η Φενέρ, σε όλες παραβιάστηκε η εστία της, σε όλες χρειάστηκε γκολ στα τελευταία λεπτά. Τα κενά που παρουσιάζει στις αμυντικές της μεταβάσεις μας βοηθούν για το παραπάνω ποντάρισμα, καλοδεχούμενο το γκολ της Κασίμπασα, απέναντι στην οποία τα “καναρίνια” έχουν τρομερή παράδοση. Με τους Βαλένσια, Μπατσουαγί σε καλή κατάσταση αναμένεται να βρουν και πάλι όσα γκολ χρειάζονται. 6/6 νίκες μετρά η Φενέρ στα μεταξύ τους παιχνίδια, τον Δεκαπενταύγουστο την διέλυσε την Κασίμπασα με 0-6!

Τρίτη και τελευταία επιλογή το Over 3 (1.87) στο Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ. Η Λεβερκούζεν μετρά πλέον 5 σερί νίκες στην Bundesliga με 15 γκολ ενεργητικό και πλησιάζει τις ευρωπαϊκές θέσεις. Χρειάζεται όμως και μία νίκη απέναντι σε “μεγάλο” αντίπαλο για να καλύψει μέρος των πολλών απωλειών στην εκκίνηση της σεζόν. Η Ντόρτμουντ έκανε το 2/2 μετά τη διακοπή, σκοράροντας 6 φορές και με διπλό σήμερα κόβει στα δύο την απόσταση από την κορυφή. Γνωστές για τις επιθετικές τους αρετές αμφότερες, έχουν και μεγάλη παράδοση σε πλούσια παιχνίδια όταν συναντιούνται, τα 9/10 τελευταία μεταξύ τους πήγαν στο Over 2.5, τα 8 εξ αυτών στο Over 3.5 (τουλάχιστον)!

Η “μπόμπα”

Είμαστε “ζεστοί” στα πονταρίσματα ρίσκου στο νέο έτος, χθες κοντράραμε την πρωταθλήτρια Τουρκίας και δικαιωθήκαμε, σήμερα θα πράξουμε το ίδιο με τον πρωταθλητή Ελλάδος ελπίζοντας σε παρόμοιο αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου την Τετάρτη, αλλά η εικόνα του ήταν και πάλι προβληματική, όπως και στο Περιστέρι την Κυριακή. Συνεχίζουν να λείπουν οι εντάσεις, τα τρεξίματα στη μεσαία γραμμή και όλοι οι συνδυασμοί των στόπερ δεν εμπνέοουν ασφάλεια. Δέχεται σταθερά μεγάλες φάσεις από τους αντιπάλους του.

Ο ΟΦΗ είναι σε ανοδική τροχιά με τον Νταμπράουσκας στον πάγκο, αήττητος πλέον στα 5 τελευταία παιχνίδια του, εκ των οποίων τα δύο ήταν στο Λεωφόρο και την Τούμπα. Πήρε παλικαρίσιες ισοπαλίες από Παναθηναϊκό (1-1) και ΠΑΟΚ (0-0) τρέχοντας πάρα πολύ στο γήπεδο, καλύπτοντας σωστά τους χώρους. Πλέον έχει περισσότερες ποιοτικές επιλογές μεσοεπιθετικά και οι υψηλές εντάσεις που βγάζει μπορούν να τον οδηγήσουν σε επικίνδυνες μεταβάσεις απέναντι σε έναν νωχελικό ανασταλτικά Ολυμπιακό.

Θα ρισκάρουμε ότι θα κάνουν κι άλλη ζημιά οι Κρητικοί, με γκολ αυτή την φορά, ποντάροντας στο Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 5.90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Σάλκε – Κολωνία  ➡ Κολωνία Over 1.5 (απόδοση 1.92)

19:30 | ΑΕΚ – Άρης  ➡ ΑΕΚ -1 (απόδοση 1.88)

19:30 | Θελτά – Αθλέτικ Μπιλμπάο  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.09)

21:45 | Νάπολι – Ρόμα  ➡ Νάπολι -1 (απόδοση 2.40)

22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.43)

Παρολί

16:00 | Λέγκια – Κορόνα Κίελτσε  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.66)

18:00 | Φενέρμπαχτσε – Κασίμπασα  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.80)

18:30 | Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ  ➡ Over 3 (απόδοση 1.87)

Χινάρι

00:15 | Ινστιτούτο Κόρδοβα – Σαρμιέντο  ➡ Χ (απόδοση 3.15)

“Μπόμπα”

16:00 | Ολυμπιακός – ΟΦΗ  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 5.90)

Σκόρερ

18:00 | Φενέρμπαχτσε – Κασίμπασα  ➡ Μπατσουαγί Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.05)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ