Οκτώ γκολ, οκτώ απόδοση…

Οκτώ γκολ, οκτώ απόδοση…

Τριάδα από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Καλημέρα φίλοι μου. Για δεύτερη στη σειρά μέρα, χάσαμε το απόλυτο για ένα γκολ στα προγνωστικα στοιχημα. Προχθές δεν σκόραραν οι Ισλανδοί, χθες μας την έκαναν οι Σουηδοί.

Το over 2,5 στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ολλανδία ήρθε από το πρώτο ημίχρονο, ενώ έστω και στα χασομέρια οι Πολωνοί σκόραραν και πιάσαμε το goal/goal. Στο Σουηδία – Βέλγιο, θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ο Λουκάκου έκανε πάρτι, σημείωσε χατ τρικ, αλλά οι γηπεδούχοι απογοήτευσαν τους οπαδούς τους, αφού γκολ δεν βρήκαν.

Δεν απείλησαν ιδιαίτερα και η μεγάλη τους ευκαιρία ήταν στο 14’, όταν οι Βέλγοι έβγαλαν την μπάλα πάνω από τη γραμμή…

Και σήμερα υπάρχουν παιχνίδια για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά θα αφήσω τις εθνικές στην ησυχία τους και θα ποντάρω στο… βίτσιο μου, στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Χάρτλπουλ – Λέιτον Όριεντ Προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες διαγράφουν οι δύο ομάδες. Η Χάρτλπουλ παλεύει για την παραμονή, η Λέιτον Όριεντ απολαμβάνει την γλυκιά μοναξιά της κορυφής. Οι φιλοξενούμενοι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, έχουν να ηττηθούν οκτώ παιχνίδια και δύσκολα θα φύγουν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερα σερί goal/goal, ενώ έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες, στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς των φιλοξενούμενων. Με αυτό το στατιστικό στοιχείο, που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο, νομίζω ότι το 2,10 που δίνει το goal/goal, αξίζει…

Πιτέρμπορο – Ντέρμπι Προγνωστικά

Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αναμετρούν τις δυνάμεις τους δύο ομάδες που παλεύουν για την άνοδο. Η Ντέρμπι βρίσκεται μέσα στις θέσεις των πλέι οφ, η Πιτέρμπορο προσπαθεί να μπει σε αυτές. Απέχει τέσσερις πόντους.

Και οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ομάδες με ποιότητα – για τα δεδομένα της κατηγορίας – και άκρη με σημείο δύσκολα μπορεί να βγει.

Η Πιτέρμπορο μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, τα οποία όλα ήρθαν over 2,5. Η Ντέρμπι μετρά τρία over 2,5 στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και νομίζω ότι στο μεταξύ τους ματς θα μπουν τρία γκολ. To over 2,5 έχει απόδοση 1,85.

Στιβενέιτζ – Σάλφορντ Σίτι Προγνωστικά

Στο συγκεκριμένο ματς, θα ποντάρω λόγω της απόδοσης που δίνει το over 2,5. Το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, πληρώνει 2,02. Απόδοση εξαιρετική, αν δει κάποιος τα αποτελέσματα της Σάλφορντ Σίτι. Προέρχεται από επτά σερί goal/goal και τα πέντε αυτά παιχνίδια τα συνδύασε και με over 2,5. Μάλιστα, τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ήρθαν over 3,5!

Η Στιβενέιτζ δεν έχει τις ίδιες… επιδόσεις, αλλά έχει δύο over 3,5 στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Εκτιμώ, ότι το 2,02 αξίζει…

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ: G/G (2.10)

17:00 ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΝΤΕΡΜΠΙ: Over 2,5 (1,85)

17:00 ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΣΑΛΦΟΡΝΤ: Over 2,5 (2,02)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ