Αλλαγή πολιτικής…

Αλλαγή πολιτικής…

Σε πρώτο πλάνο Ελλάδα και Αγγλία.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Άνοιξα τον υπολογιστή, κοίταξα τα σημερινά παιχνίδια και αποφάσισα να χαράξω διαφορετική γραμμή πλεύσης στα προγνωστικα ποδοσφαιρου. Το χθεσινό μακελειό με τα goal/goal δεν μπορώ να το ξεπεράσω έτσι απλά. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου.

Δεν αντέχω τον διασυρμό. Δεν μπορώ να χάνω με 0-3 και δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που πιστεύουν ότι είναι προτιμότερο να χάνεις πανηγυρικά, παρά για ένα γκολ στα χασομέρια, όπως έγινε στις προτάσεις της Δευτέρας.

Μπάρνσλεϊ, Μπλάκμπερν και Τσέλτεναμ, δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, έστω και να τα γκολ των αντιπάλων τους μπήκαν νωρίς.  Πέσαμε σε μια αγωνιστική που από τα 13 παιχνίδια των μικρών κατηγοριών (Τσάμπιονσιπ, League 1, League 2 και National League), μόνο στα δύο σκόραραν και οι δύο ομάδες. Εκπληκτικό για αυτές τις ομάδες…

Όπως σας προανέφερα, θα αλλάξω τακτική και θα κυνηγήσω μεγάλες αποδόσεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά είδα και τις μικρότερες, πως κατέληξαν.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Ένα από τα αρκετά κολλήματα που έχω στο στοίχημα, είναι όταν βλέπω σετ αποδόσεων σε ματς με καλές ομάδες να έχουν ξεκάθαρο φαβορί. Φυσικά και φαβορί για τη νίκη είναι η ΑΕΚ και το κίνητρό της είναι τεράστιο. Αλλά όχι και 1,50 ο «άσος».

Στα τρία τελευταία ματς της ΑΕΚ και σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ, αλλά και σκόραραν και οι δύο ομάδες. Τα δύο με τον Ολυμπιακό (πρωτάθλημα και Κύπελλο) και αυτό με τον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους, ουσιαστικά σκέφτονται τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ένα ρημάδι γκολ, μπορεί και να το βάλουν.

Αν εμφανιστεί για τέταρτο στη σειρά ματς της ΑΕΚ, το συνδυαστικό over 2,5 & goal/goal θα πιάσουμε απόδοση 2,70.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπράιτον προγνωστικά

Δεν τίθεται θέμα. Η Μπράιτον είναι καλύτερη ομάδα και πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία,. Μπορεί να βρίσκεται στην 8η θέση και να απέχει πέντε βαθμούς από  την 5η ¨Αστον Βίλα, ωστόσο έχει τέσσερα ματς λιγότερα. Λιγότερα παιχνίδια έχει και από την Λίβερπουλ (δύο) και από την Τότεναμ (τρία) που βρίσκονται πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Με άλλα λόγια το να βρεθεί στην 5η θέση, δεν είναι και άπιαστο όνειρο.

Από την άλλη, η Νότιγχαμ έχει μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες και έχει βρεθεί εντός ζώνης του υποβιβασμού. Στο τελευταίο της ματς, μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Μπορεί να έχασε με 3-2 στο Άνφιλντ από την Λίβερπουλ, αλλά πάλεψε και είχε και δοκάρι για να ισοφαρίσει.

Στο σημερινό ματς και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς. Η Μπράιτον, εκτός από τη Νότιγχαμ θα πρέπει να νικήσει την κούραση από τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Γιουνάιτεντ, που πήγε στην παράταση, αλλά και την απογοήτευση, μιας και ηττήθηκε στα πέναλτι.

Θα πάρω το 1Χ σε διπλή ευκαιρία, στο 2,50.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ προγνωστικά

Αν δεν έπαιζε ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ κόντρα στη Φενέρ, δεν υπήρχε περίπτωση να μην έβλεπα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο. Κατά τη γνώμη μου, όποιος κερδίσει θα σηκώσει στο τέλος την κούπα.

Η Σίτι βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση. Δεν κερδίζει απλά, αλλά προκαλεί τρόμο.  Μετρά έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και δύο εύκολες προκρίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα σε Λειψία και Μπάγερν. Σήμερα θέλει να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή, αλλά το τελευταίο διάστημα τα θαλάσσωσε.

Θα ποντάρω στο να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση στο συνδυαστικό στοίχημα είναι 2,02.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: over 2,5 & g/g (2,70)

21:30 ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ: 1Χ (2,50)

22:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ: over 2,5 & g/g (2,02)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ