Σίτι στα γκολ και Γκιντογάν

Σίτι στα γκολ και Γκιντογάν

Το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά το στοίχημα πάνω σε μια τέτοια αναμέτρηση αποκτά λίγη από τη λάμψη της διοργάνωσης.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Ο μεγάλος τελικός. Το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά το στοίχημα πάνω σε μια τέτοια αναμέτρηση αποκτά λίγη από τη λάμψη της διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ Προγνωστικά

Στην Κωνσταντινούπολη λοιπόν, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Ίντερ. Κόντρα σε πολλά προγνωστικά, η ιταλική ομάδα κατάφερε να φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι της διοργάνωσης. Ελάχιστοι την πίστευαν στην αρχή της χρονιάς. Δεν είχε ένα βαρύ όνομα στον πάγκο, διέθετε μεν λύσεις στο ρόστερ αλλά όχι τέτοιες ώστε να δικαιολογούν κάποιον που πίστευε στην Ίντερ.

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι μετά από μια μακρά θητεία στον πάγκο της Λάτσιο, έκανε το μεγάλο βήμα και τελικά αποδείχθηκε ικανός να σηκώσει το βάρος της φανέλας και των απαιτήσεων, των πολύ περισσότερων απαιτήσεων που υπήρχαν στο Μιλάνο. Πριν από το ματς με την Πόρτο, ο ιταλικός Τύπος τον έφερνε στην έξοδο αν η ομάδα του δεν έπαιρνε αποτέλεσμα στο “Ντραγκάο”. Αυτός πήγε και έστησε την ομάδα του με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρει τη νίκη και φυσικά να δημιουργήσει το μονοπάτι και με τη βοήθεια των κληρώσεων ώστε η Ίντερ να φτάσει στον τελικό.

Απέναντι στο αουτσάιντερ λοιπόν, η Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με έναν χαμένο τελικό στην πλάτη από την Τσέλσι στην Λισαβόνα, έχει πλέον την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιου τύπου παιχνίδια. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τον τρόπο που αντιμετώπισε όλα τα παιχνίδια στη νοκ-άουτ φάση. Ο Ισπανός άφησε στην άκρη τις τρέλες. Πήγε καθαρά για να πάρει τις προκρίσεις. Όμορφο το θέαμα αλλά όχι για όλα τα ματς. Και το είχε πληρώσει αυτό το σύμπλεγμα η Σίτι του Πεπ.

‘Έγινε πιο κυνικός και κατάφερε να φτάσει εύκολα στον τελικό. Σήμερα, το στιλ του αντιπάλου τον βοηθά στο να παραμείνει κυνικός. Να μην επιχειρήσει τρέλες. Τι θα κάνει λοιπόν ο Ισπανός; Θα μπει να παίξει το ματς με τους δικούς του όρους. Να περιορίσει την κατοχή μπάλας της Ίντερ, να μην της δώσει κενούς χώρους για αντεπιθέσεις. Να της βάλει ένα, δύο και να σβήσει το ματς.

Ποντάρισμα δυνατό στον άσο με το Under 3,5. Ο τελικός φτάνει από το 2-1 μέχρι το 3-0 και προς τα κάτω. Δύσκολα θα φύγει από αυτά τα όρια. Για ένα fun bet θα κυνηγούσα και τον Ιλκάι Γκιντογάν για σκόρερ στο 4.00.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ