Παιχνίδι στα λίγα γκολ

Παιχνίδι στα λίγα γκολ

Από σήμερα μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς εθνικών ομάδων αφού ξεκινούν και πάλι τα παιχνίδια για τα προκριματικά του της τελικής φάσης του EURO 2024.

Ματσάρες παρακολουθήσαμε στα ημιτελικά του Nations League, μια διοργάνωση την οποία αρκετές εθνικές ομάδες σνόμπαραν με τη γέννησή της αλλά τελικά φαίνεται πως όταν μπαίνουν στην τελική ευθεία την αναζητούν τη νίκη και αυτό μόνο καλό για εμάς είναι στα προγνωστικά στοίχημα.

Από σήμερα μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς εθνικών ομάδων αφού ξεκινούν και πάλι τα παιχνίδια για τα προκριματικά του της τελικής φάσης του EURO 2024. Είναι αναμετρήσεις που στα δικά μου μάτια τουλάχιστον δεν υπόσχονται πολλά γκολ. Οι περισσότερες εξ’ αυτών. Πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει.

Λετονία – Τουρκία Προγνωστικά

Σίγουρα έχουν υπάρξει και πιο ταλαντούχες φουρνιές στην ιστορία της Τουρκίας. Όχι πως σε αυτή τη γενιά δεν υπάρχει κάτι καλό που θα μπορούσε να φέρει τη διάκριση αλλά δεν χάνεις και την μπάλα με τα ονόματα που συναντάς στο ρόστερ. Απόδειξη πως στα πρώτα ματς αυτής της προκριματικής σειράς, εμφανίστηκε ήδη η δυσκολία μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από την Κροατία.

Η Λετονία από την πλευρά της υπάρχει εκεί για να συμπληρώνει σχεδόν πάντα τον όμιλο. Δεν είναι ικανή για κάτι το διαφορετικό και η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα υπάρξει μια φουρνιά ποδοσφαιριστών που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Σε επίπεδο συλλόγων το ίδιο. Σε επίπεδο εθνικής ομάδας χωρίς καν αναλαμπές.

Το μοναδικό που μπορεί να αντιπαρατάξει απέναντι σε ανώτερες εθνικές ομάδες είναι η θέληση για το αποτέλεσμα μέσω της καλής ανασταλτικής λειτουργίας. Τίποτα διαφορετικό, τίποτα παραπάνω. Οι Τούρκοι δεν έχουν πολλά περιθώρια και παρά τις απουσίες τους απόψε, θεωρώ ότι θα μπουν στο γήπεδο για να καθαρίσουν το ματς από νωρίς. Δεν έχουν το πολύ εύκολο γκολ και λόγω των απουσιών κάτι που σημαίνει ότι το combo bet σε διπλό και Under 3,5 περνάει στο δελτίο.

Ελλάδα – Ιρλανδία Προγνωστικά

Πάμε και στο μεγάλο ματς της βραδιάς. Εδώ όποια ομάδα ηττηθεί αυτόματα χάνει και το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων της για να είναι στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Αν θεωρήσουμε ότι τη μία θέση την έχει ήδη κλεισμένη η Γαλλία, τότε τρεις ομάδες θα παλέψουν για την 2η θέση. Βλέποντας την Ολλανδία να είναι σε μεταβατικό στάδιο, ούτε η Ελλάδα αλλά ούτε και η Ιρλανδία νιώθουν χαμένες από χέρι.

Το πρόβλημα που εντοπίστηκε στο εθνικό μας συγκρότημα έχει να κάνει με το σκοράρισμα. Στη δημιουργία όλα καλά αλλά με την μπάλα στο πλεχτό φάνηκε να έχουμε ένα μικρό θεματάκι. Δεν έχει να κάνει με την κλειστή άμυνα απέναντί μας αλλά κυρίως με το γεγονός ότι και ψυχολογικά ακόμα η ομάδα δεν έχει λυθεί.

Η Ιρλανδία δεν έχει να αντιπαρατάξει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Πάθος, δύναμη και καλή ανασταλτική λειτουργία. Δεν έχει περισσότερο ταλέντο στην 11άδα της από την Ελλάδα και για το λόγο αυτό λέω ότι δεν μπορεί να πάρει τη νίκη.

Πάω σε ένα κλειστό σκορ και ένα ματς που θα κριθεί στην λεπτομέρεια. Στο 1Χ με Under 3,5 και ας πέφτει η απόδοση στα τάρταρα.

Πηγή: Βethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ