Δύο κόμπο στην Ισπανία και Ίντερ

Δύο κόμπο στην Ισπανία και Ίντερ

Τρία σημεία από Ισπανία και Ιταλία.

Γράφει ο Τσάρλυ…

Τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ την Κυριακή 25/02!

Στην Ισπανία έχουμε ένα 6 ποντό παραμονής. Σε αυτές τις αναμετρήσεις, η επιλογή γίνεται απο το ποιά ομάδα πιστεύεις πως θα πετύχει τον στόχο της.

Κάντιθ – Θέλτα

Η Θέλτα, αξίζει να παραμείνει

Στο ζευγάρι Κάντιθ, Θέλτα, για μένα δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Η Θέλτα, είναι ομάδα που θα μπορούσε να βρίσκεται κοντά στην πρώτη δεκάδα, 13η με βάση την βαθμολογία των xpoints, η Κάνιθ είναι ακραίο που ακόμη διεκδικεί την παραμονή. Μιλάμε για την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, χειρότερη επίθεση βάση των xgoals, χειρότερη ομάδα με βάση την βαθμολογία των xpoints.

Τελευταία σε όλα, εκτός απο την βαθμολογία, που βρίσκεται στην 18η θέση, στο -3 απο την Θέλτα. Είναι απίστευτο αλλά σε 25 παιχνίδια έχει πετύχει 12 γκολ και με τον Πελεγκρίνο στον πάγκο σε 4 παιχνίδια δεν έχει σκοράρει. Θα πάω με αυτά που δεν πιστεύω πως θα συμβούν. Δεν θα δούμε πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι, δεν θα χάσει η Θέλτα. Το Χ2Δ με under 3,5 δίνεται στο 1,67.

Λας Πάλμας – Οσασούνα

Στόχος η δεκάδα

Δεν υπάρχει ιδιαίτερο άγχος στο ζευγάρι Λας Πάλμας-Οσασούνα. Κι εδώ έχουμε ένα ζευγάρι που δίνου 6 ποτό για τον ίδιο στόχο, έναν στόχο όμως που υπάρχει για να κρατηθούν με ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, που είναι να τερματίσουν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Η Λας Πάλμας έκλεισε την 25η αγωνιστική στην 9η θέση με 35 βαθμούς στην 9η θέση μετά απο την 5άρα που έφαγε απο την Ατλέτικο. Η Οσασούνα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, 0-1 στην έδρα της Σοσιεδάδ, 2-0 επι της Κάντιθ, που την έφεραν στην 11η θέση με 32 βαθμούς.

Η Λας Πάλμας, κάνει την απόλυτα υπερβατική χρονιά, οι δείκτες της είναι για να παίξει για την παραμονή, κάτι που φυσικά δεν θα συμβεί. Έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση σε επιθετικά xgoals, θα έπρεπε να βρίσκεται στην 17η θέση, με βάση τα xpoints, εχει μαζέψει 35 βαθμούς, ενώ με βάση τα xpoints θα έπρεπε να έχει 25. Στα ίδια που βρίσκεται και βάση των xpoints θα έπρεπε να βρίσκεται η Οσασούνα. Πιστεύω πως δεν θα χάσει η Οσασούνα και δεν θα δούμε πολλά γκολ. Το Χ2Δ με under 3,5 σε απόδοση 1,91.

Λέτσε – Ίντερ

Πετάει η Ίντερ

Η Ίντερ αυτή την εποχή είναι απο τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης, ακολουθώντας μία σταθερή πορεία απο την αρχή της σεζόν. Μεσοβδόμαδα, κέρδισε πιο καθαρά από ότι δείχνει το τελικό 1-0 την Ατλέτικο δείχνοντας πως έχει τις δυνατότητες να πάει μακριά στην διοργάνωση. Ο Ινζάκι, γνωρίζει πως θα βοηθήσει σημαντικά στις επόμενες μάχες, να έχει καθαρίσει τον μεγάλο του στόχο που είναι η κατάκτηση της Σέριε Α. Σε αυτήν την Ίντερ, η Λέτσε δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο. Το διπλό της Ίντερ στο 1,47.

Προγνωστικά Στοιχήματος

15.00 Κάντιθ – Θέλτα: Χ2 under 3,5 (1,67)

19.00 Λέτσε – Ίντερ: 2 (1,47)

19.30 Λας Πάλμας – Οσασούνα: Χ2 under 3,5 (1.91)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ