Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Παρί

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Παρί

Καλημέρα σας. Η άμυνα της Βενέτσια έκανε επαρκώς τη δουλειά της για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τέταρτο ήταν τραγική. Σε αυτό το διάστημα δέχθηκε 33 πόντους, έβαλε 18 και ηττήθηκε από την Κρεμόνα, με 92-90, την Κυριακή, εκτός έδρας. Με αυτήν την επίδοση δεν είχε τύχη, όπως δεν είχαμε και εμείς, αφού χάσαμε τόσο το «διπλό», όσο και το Under 79,5 πόντοι της γηπεδούχου, στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από την Ιταλία θα μεταφερθούμε στη Γαλλία και τον πρώτο αγώνα για τους ημιτελικούς του EuroCup.

Παρί – Λόντον Λάιονς Προγνωστικά

Σε πολύ καλό φεγγάρι είναι η Παρί, που μετρά 13 συνεχόμενες επικρατήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή έχει ρεκόρ 18-1, ενώ στα τρία τελευταία στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένων και των αναμετρήσεων για το γαλλικό πρωτάθλημα, νικά με διψήφιες διαφορές.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά τους, οι Λάιονς έχουν τρυπήσει το ταβάνι τους, με την πρόκρισή τους στην τετράδα, μετά το 91-79 επί της Κλουζ, στις 13 Μαρτίου, στη Ρουμανία. Αυτό ήταν και το πιο πρόσφατο παιχνίδι τους και έκτοτε δεν έχουν δώσει άλλο επίσημο.

Η αγωνιστική τους απραξία μας προβληματίζει, θεωρούμε, όμως, ότι με τον τρόπο που αγωνίζονται αμφότερες, το Over 166,5 πόντοι, έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Για να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την απόδοση θα το ταιριάξουμε με τον «άσο» στο -3,5 και θα πάρουμε τιμή που φτάνει το 2,10. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Παρί – Λόντον Λάιονς: Παρί (-3,5) & Over 166,5 πόντοι ➡απόδοση 2,10

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ