Συνδυαστικά στοιχήματα

Συνδυαστικά στοιχήματα

Τα προγνωστικα ποδοσφαιρου του Ηρακλή Αντύπα για την Κυριακή (07/04)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Άσχημη η χθεσινή μέρα για τη στήλη. Η απόφαση να ασχοληθούμε μόνο με παιχνίδια από την League Two της Αγγλίας, αποδείχθηκε καταστροφική, αφού πέρασε μόνο η μεγαλύτερη απόδοση(2,02) και αναφέρομαι στο over 2,5 στην αναμέτρηση της Σάτον με την Στόκπορτ.

Τα Μπάροου – Σουίντον και Φόρεστ Γκριν – ΜΚ Ντονς, έληξαν με νίκες των φιλοξενούμενων, με 2-0. Και είναι να απορεί κανείς, πως δεν μπήκε τρίτο γκολ στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Αλλά και να έμπαινε, είχε μαρμαρώσει το Άκρινγκτον – Κρου…

Πάμε στα σημερινά, με στόχο να επιστρέψει η στήλη στις επιτυχίες.

Χαμ Καμ – Μόλντε προγνωστικά

Η Νορβηγία επέστρεψε και σύντομα θα μπει για τα καλά στις ζωές μας, αφού το καλοκαίρι πλησιάζει. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Μόλντε έδειξε αγριεμένη, μιας και κέρδισε την Στρόμσγκοντσετ με 4-0 και σήμερα θέλει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Χαμ Καμ.

Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, στο πρώτο ματς της σεζόν, ισοφαρίστηκαν στο 89’ από τη νεοφώτιστη KFUM Όσλο. Εκτιμώ, ότι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν, αλλά επειδή βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, θα πάρω το Χ2 μαζί με το over 2,5 στην εξαιρετική απόδοση του 1,98.

Άρης – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Και για να μην πετάξει στα σκουπίδια τους τρεις αυτούς βαθμούς, πρέπει να περάσει νικηφόρα από την Θεσσαλονίκη και την έδρα του Άρη.

Οι γηπεδούχοι, ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλουν να έχουν… διακοσμητικό ρόλο στα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουν να κάνουν τη ζημιά στους «πράσινους». Φαβορί, είναι οι φιλοξενούμενοι, αλλά επειδή παρουσιάζουν διαφορετικά πρόσωπα, από παιχνίδι σε παιχνίδι θα τους ποντάρω με κάλυψη. Θα πάρω το Χ2 μαζί με το over 1,5 σε απόδοση 1,70 στην bet365.

Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ προγνωστικά

Ματσάρα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να πιάσουν την Άστον Βίλα στην 4η θέση (Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτό…) και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμούς για την σωτηρία, μετά τη χθεσινή νίκη της Λούτον.

Η Τότεναμ είναι το φαβορί, αλλά δεν θα έχει τόσο εύκολη αποστολή, όσο πιστεύουν κάποιοι. Η Φόρεστ θα παλέψει το ματς και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων. Και το λέω αυτό, γιατί οι πετεινοί» έχουν δεχθεί γκολ στα 10 από τα 11 τελευταία τους ματς, σε όλες τις διοργανώσεις.

Για αυτό λοιπόν, θα αγοράσω στο 1,91 το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,91.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ