Τριάδα από Αγγλία…

Τριάδα από Αγγλία…

Τα προγνωστικα στοιχημα του Ηρακλή Αντύπα για την Τρίτη (09/04)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν τα πήγε καλά χθες η στήλη, αφού μόνο το g/g & over 2,5 στο Άλκμααρ Β’ – Έμεν πέρασε και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως, τα δύο φαβορί που μπήκαν στο κουπόνι μας, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να έμειναν στο 1-1. Αν έβαζαν δεύτερο γκολ θα πληρωνόμασταν, αλλά με τα αν δεν γίνεται δουλειά.

Αναφέρομαι στην Μπρόντμπι που ισοφαρίστηκε στο 80’ από την Σίλκεμποργκ και στη Βίλεμ, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 86’, ισοφάρισε στο 91’ και στο 95’ αστόχησε σε τετ α τετ!

Σήμερα, είναι αυτονόητο ότι το ενδιαφέρον εστιάζεται στις ματσάρες του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Άρσεναλ – Μπάγερν και φυσικά στο Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι. Ματς που θα συγκεντρώσουν πάνω τους εκατομμύρια.

Η στήλη θα ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή, αν και δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους. Θα ασχοληθεί με τρία παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, γιατί το στοίχημα δεν είναι μόνο σεντόνι!

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Σαουθάμπτον – Κόβεντρι Προγνωστικά

Η επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ, σε απόδοση 2,15. Και θα πάμε στο over 3,5 γιατί μιλάμε για δύο καλές ομάδες που σκοράρουν για πλάκα, αλλά αντιμετωπίζουν θέματα στην άμυνα.

Η Κόβεντρι προέρχεται από εννέα σερί over 2,5 και έξι σερί goal/goal!

Η Σαουθάμπτον μπορεί στο τελευταίο της ματς να έμεινε στο 0-0 με τη Μπλάκμπερν, αλλά δεν είναι συνηθισμένη σε λευκές ισοπαλίες. Μετρά έξι over 2,5 στα τελευταία οκτώ παιχνίδια και στο παιχνίδι με την Κόβεντρι μπορεί να επιστρέψει στα συνηθισμένα της αποτελέσματα.

Τσέλτεναμ – Καρλάιλ Προγνωστικά

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε goal/goal & over 2,5 στα έξι τελευταία της ματς μετρά η Τσέλτεναμ. Μια ομάδα που παλεύει για τη παραμονή και φυσικά θέλει τη νίκη για να πραγματοποιήσει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την υλοποίηση του στόχου.

Και μπορεί να τα καταφέρει, γιατί απέναντί της θα βρεθεί η ήδη καταδικασμένη Καρλάιλ, έστω και αν στην Αγγλία δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, παλεύουν τα ματς και μετρούν τρία over 2,5 στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια. Το over 2,5 σε απόδοση 1,93 δεν είναι άσχημο και αξίζει το ρίσκο…

Μάνσφιλντ – Φόρεστ Γκριν Προγνωστικά

Από βαριά ήττα (εντός έδρας με 4-1 από την Κρόουλι) προέρχεται η Μάνσφιλντ, αλλά παρά το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα, έχει ακόμα πολλές ελπίδες για απευθείας άνοδο. Απέχει τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Ρέξαμ και έναν από την 3η ΜΚ Ντονς, αλλά έχει παιχνίδια λιγότερα. Δύο από την πρώτη και ένα από τη δεύτερη.

Αν κερδίσει σήμερα, θα προσπεράσει τη ΜΚ Ντονς. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να βρίσκονται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά ελπίζουν σε παραμονή. Τα παιχνίδια της Μάνσφιλντ συνήθως έχουν αρκετά γκολ και ελπίζω το σημερινό να προστεθεί στη λίστα αυτή. Θα ρισκάρω και θα αγοράσω το over 3,5 σε απόδοση 2,20 στην bet365.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ