Με combo bet στο Μετροπολιτάνο – Με την ταχύτητα στο Παρίσι

Με combo bet στο Μετροπολιτάνο – Με την ταχύτητα στο Παρίσι

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ την Τετάρτη (10/04)!

Γράφει ο Τσάρλυ

Η Ατλέτικο κατάφερε στο προηγούμενο γύρο, να δείξει τον ισχυρό χαρακτήρα της, πετώντας εκτός διοργάνωσης την Ίντερ. Την ομάδα που κάνει πλάκα στην Σέριε Α και δίχως αμφβολία εφαρμώζει το καλύτερο 3-5-2 την φετινή σεζόν.

Σε μία διοργάνωση που δεν έχει κάποια σούπερ τιμ, ασφαλώς και η ομάδα του Σιμεόνε έχει τις δικές της πιθανότητες. Θετικό για την φρεσκάδα της που το περασμένο ΣΚ, δεν είχε υποχρεώσεις στο Ισπανικό πρωτάθλημα, που πάτησε με το διπλό στο Ελ Μαδριγάλ και την ήττα της Μπιλμπάο στο Μπερναμπέου στην 4ή θέση.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ

Κόμπο λογικής

Την 4η θέση που έχασε η Ντόρτμουντ την περασμένο Σάββατο με την εντός έδρας ήττα από την Στουτγκάρδη. H ομάδα του Τέρζιτς ήταν τυχερή στα δύο παιχνίδια με την Αϊντχόφεν. Συνολικά δέχτηκε φάσεις για 3,18xg, δημιούργησε για 2,49 όμως συνολικά επικράτησε με 3-1 τέρματα.

Ήταν στην ρεβάνς το σκορ στο 1-0, η Αϊντχόφεν πίεσε, είχε τεράστια ευκαιρία στο τέλος με τον Ντε Γιονκ και ο Ρόις στο 95ο λεπτό έκανε στην κόντρα το 2-0. Δύο πράγματα δεν πιστεύω πως θα συμβούν στο σημερινό παιχνίδι. Δεν θα χάσει η Ατλέτικο, δεν θα πάει ψηλά το σκορ. Πάνω σε αυτήν την λογική, που θα κρατήσει ανοιχτούς τους λογαριασμούς για την ρεβάνς, το 1ΧΔ με under 3,5 βρίσκεται σε απόδοση 1,75.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Η ταχύτητα θα κάνει την διαφορά 

H Παρί υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε ένα ζευγάρι που μας έχει χαρίσει την εντυπωσιακή ανατροπή της Μπαρτσελόνα το 2017. Σε ρεβάνς που το 4-0, που με διαιτητική βοήθεια ανατράπηκε στην ρεβάνς με το θρίαμβο της Μπάρτσα με 6-1. Τέσσερα χρόνια μετά η Παρί, πήρε εκδίκηση κερδίζοντας με 1-4 στο Καμπ Νου.

Η Μπαρτσελόνα μέσα απο το Τσάμπιονς Λιγκ, προσπαθεί να σώσει μία χαμένη σεζόν. Εκεί που ήταν στην έξοδο ο Τσάβι, η προοπτική διάκρισης στην κορυφαία διοργάνωση δημιουργεί μία στάση αναμονής. Σε ένα γκρουπ με Παρί, Ατλέτικο, Ντόρτμουντ ασφαλώς και όλα μπορούν να συμβούν. Πάντως πιστεύω πως η ταχύτητα της Παρί, δεν της ταιριάζει. Δεν θα είναι εύκολο για την  τετράδα Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο, που θα έχουν στην θέση 6 τον Κρίστενσεν να αντέξουν την ταχύτητα της τριάδας Εμπαπέ, Μπαρκολά, Ντεμπελέ.

Για τον Εμπαπέ φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί και το ταμπλό που έβγαλε η κλήρωση μέχρι τον τελικό ξεκάθαρα του δείχνει πως μπορεί να τα καταφέρει. Για την Μπάρτσα παραμένουν τραυματίες οι Γκάβι και Μπαλντέ, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Πέδρι και Ντε Γιονγκ, μπήκαν αποστολή, αλλά λογικά δεν θα ξεκινήσουν. Η Παρί σαν μεγαλύτερο πρόβλημα έχει να λύσει την απουσία του τιμωρημένου Χακίμι, στην θέση του αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο γρήγορος χαφ Έμιρι. Πιστεύω πως η ταχύτητα της Παρί θα βασανίσει την άμυν της Μπάρτσα. Ο άσος στο 2,06 στην bet365.

πηγή: bethome.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ