Η αναξιόπιστη Τσέλσι και οι αλλαγές του Ιταλιάνο

Η αναξιόπιστη Τσέλσι και οι αλλαγές του Ιταλιάνο

Τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ τη Δευτέρα (15/04)!

Γράφει ο Τσάρλυ

Η Τσέλσι πήγε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην έδρα της πιο αδύναμης ομάδας της κατηγορίας και δεν τα κατάφερε. Είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή ανατροπή σε 4-3 επι της Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι άρχισε να σκέφτεται πως μπορεί να προλάβει το τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όταν όμως δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε την Σέφιλντ, αποδεικνύεις πως σαν ομάδα δεν έχεις την παραμικρή αξιοπιστία. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει δέσιμο στην Τσέλσι. Δεν έχει δημιουργηθεί ένα σύνολο, που να εμπνέει εμπιστοσύνη, πως μπορεί να υπάρξει διάρκεια.

Έβερτον – Τσέλσι

Επιστροφή στο -8

Την φουκαριάρα την Έβερτον την κυνηγάνε ασταμάτητα. Πάνω που όλα έδειχναν πως καθαρισε με την παραμονή μετά την νίκη επι της Μπέρνλι, ήρθε νέα τιμωρία ακόμη δύο βαθμών, για να επιστρέψει στο αρχικο -8 της ποινής. Βρέθηκε λοιπόν ξανά σε απόσταση βολής απο τις ομάδες που είναι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, στο +2 απο την 18η Λούτον. Καταλαβαίνεται πως θα πάει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ για πόλεμο. Δεν χρειάζεται πολύ επιθετικότητα για να σκοράρεις στην άμυνα της Τσέλσι. Η λογική επίσης λέει πως στο γήπεδο της η ομάδα του Ποτσετίνο ένα γκολ θα βρει.  Το Goal Goal στο 1,56.

Φιορεντίνα – Τζένοα

Ανάμεσα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια

Η Φιορεντίνα ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με την Πλζεν, έχοντας την ρεβάνς του 0-0 σε τρεις ημέρες, έχει να δώσει έναν αγώνα με την Τζένοα. Η ομάδα του Ιταλιάνο, μέσα από την Ευρώπη, καλείται να σώσει μία προβληματική σεζόν, στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Στην Σέριε Α, μετά από ένα πολύ άσχημο δεύτερο γύρο, όπου τρέχει ρεκόρ 2-4-4 βρίσκεται στην 10η θέση. Υποδέχεται την άνετη Τζένοα και θα πάει σε πολλές αλλαγές. Είναι πολύ πιθανό η ενδεκάδα του Ιταλιάνο να μην έχει κανέναν ποδοσφαιριστή από αυτούς που θα κληθούν να περάσουν την Πέμπτη στα ημιτελικά του Κόνφερενς.

Η Τζένοα, για να νεοφώτιστη τρέχει μία υπέροχη χρονιά. Βρισκεται στην 12η θέση και έχει πάρει σπουδαία εκτός έδρας αποτελέσματα. Μετρα ένα εντυπωσιακά θετικό ρεκόρ 3-4-1 στα τελευταία  8 εκτός έδρας.  έχει κερδίσει 1-2 στην Βερόνα έχει πάρει ισοπαλία στην Γιουβέντους, έχει χάσει στο όριο 2-1 απο την Ίντερ, έχει πάρει ισοπαλίες στην Νάπολι και στην Έμπολι, έχει κερδίσει 1-2 στο Σαλέρνο, έχει πάρει ισοπαλία στην Μπολόνια και έχει κερδίσει 1-2 στην Σασουόλο. Στο Αρτέμιο Φράνκι έχει χάσει μόλις το ένα απο τα τελευταία 6 παιχνίδια που έχει δώσει. Με τις συνθήκες που υπάρχουν το Χ2Δ στο 1,88 στην bet365 είναι δίκαιο.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ