Τριάδα κινήτρου

Τριάδα κινήτρου

Δείτε ποια είναι τα μελετημένα προγνωστικα στοιχημα του Ηρακλή Αντύπα για το Σάββατο (18/05)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Στα χθεσινά προγνωστικά, μόνο η Χόμπρο συνέχισε το σερί της και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κόλντινγκ εμφανίστηκε το goal/goal & over 2,5 με δύο γκολ στο τέλος.

Στο Γκέφλε – Σούντσβαλ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για να περάσει το goal/goal, ενώ στο ντέρμπι της Ούτσικτενς με την Έστερ, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τέλος σε 1-1 και δεν υπήρχε χρόνος και για το over 2,5.

Σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με τρία παιχνίδια. Δύο από την Μπουντεσλίγκα και ένα από την Ιταλία. Και στα τρία υπάρχει τεράστιο κίνητρο και θα ακολουθήσουμε ομάδες που «καίγονται».

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ προγνωστικά

Δεν ξέρω αν θα έχει συνέλθει η Ουνιόν, από το τελευταίο της ματς. Κέρδιζε μέχρι το 90’ την Κολωνία και δέχθηκε δύο γκολ και έχασε το ματς! Αν είχε κρατήσει τη νίκη θα είχε προσπεράσει τη Μάιντζ και θα βρισκόταν εκτός πλέι άουτ και αν είχε κρατήσει την ισοπαλία, θα είχε εξασφαλίσει τουλάχιστον την συμμετοχή της στα μπαράζ.

Σήμερα, η Ουνιόν υποδέχεται την Φράιμπουργκ και θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να μην την πιάσει στην βαθμολογία η Κολωνία. Το θέμα για την Ουνιόν είναι ότι υποδέχεται μια ομάδα, που θέλει τη νίκη για να προσπεράσει την Χοφενχάιμ, η οποία υποδέχεται την Μπάγερν. Μύλος…

Για αυτό λοιπόν, θα αγοράσω το… τίμιο goal/goal σε απόδοση 1,65.

Χαϊντενχάιμ – Κολωνία προγνωστικά

Έμειναν ζωντανοί οι «τράγοι» με την απίστευτη ανατροπή που έκαναν, στο εντός έδρας ματς με την Ουνιόν. Θέλουν τη νίκη και περιμένουν ήττα της Ουνιόν από την Φράιμπουργκ για να την πιάσουν στην βαθμολογία. Ακόμα και να συμβεί αυτό, πρέπει να καλυφθεί και το -3 που έχουν στα γκολ.

Η Χαϊντενχαϊμ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά το τελευταίο διάστηκα έχει κάνει αρκετές κηδείες. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο τη νίκη, θα τους στηρίξω για έναν λόγο, είναι μεγάλη στην bet365 η απόδοση για τέτοιο κίνητρο και θα αγοράσω το «διπλό» στο 2,90!

Λέτσε – Αταλάντα προγνωστικά

Από τη μία έχουμε την αδιάφορη Λέτσε, και από την άλλη την Αταλάντα που θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να μειώσει την διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ, στον έναν βαθμό.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ