Λάτιν παρολί… για το σερί

Λάτιν παρολί… για το σερί

Συνεχίζουμε την εβδομάδα με παρολί… μπας και χτίσουμε σερί, με τρεις επιλογές από Copa Libertadores & Sudamericana, σε απόδοση 5.24.

Πλήρωσε το αντι-εμπορικό παρολί της Δευτέρας, η βορειο-ευρωπαϊκή τριάδα έφερε +83 μονάδες στον απολογισμό της στήλης κι αφήνει αισιοδοξία για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται μέχρι την πρεμιέρα του Euro (14/06).

novibet logo

Novibet

4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΑΡΟΛΙ

Συνεχίζουμε την εβδομάδα με παρολί… μπας και χτίσουμε σερί, με τρεις επιλογές από Copa Libertadores & Sudamericana, σε απόδοση 5.24.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.75) στο Πενιαρόλ – Ροσάριο Σεντράλ. Μονομαχία για τη 2η θέση του 7ου ομίλου στο Libertadores, η Πενιαρόλ παίζει και για την ισοπαλία, ενώ η Σεντράλ θέλει μόνο διπλό για να μην υποβιβαστεί στο Sudamericana. Σε σούπερ κατάσταση οι Ουρουγουανοί, προέρχονται από 5 σερί νίκες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και μπρος στο ένθερμο κοινό τους είναι συχνά ορμητικοί. Η Σεντράλ παραδοσιακά αποδυναμώνεται μακριά από το “Χιχάντε” και στο 1-0 του 1ου γύρου είχε αρκετή ρέντα. Προβλέπουμε ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν αυτό που θέλουν, σε ματς με ρυθμό.

Δεύτερη επιλογή το Goal/Goal (1.73) στο Κοκίμπο Ουνίδο – Μπραγκαντίνο. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αυλαία του 8ου ομίλου για το Sudamericana, η Κοκίμπο έχει αποκλειστεί, ενώ η Μπραγκαντίνο ψάχνει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ράσινγκ για να την ξεπεράσει και να πάρει απευθείας πρόκριση στους “16”. Αδιάφοροι μεν, σε καλή αγωνιστική κατάσταση δε οι Χιλιανοί, στα εγχώρια μετρούν 4/4 νίκες με 10 γκολ ενεργητικό. Δίχως πίεση μπορούν να απειλήσουν τους ποιοτικότερους Βραζιλιάνους που προέρχονται από παραγωγικές εμφανίσεις.

Τρίτη επιλογή το Under 2.5 (1.73) στο Ιντερνασιονάλ – Μπελγράνο. Ειδική συνθήκη στην 3ο όμιλο του Sudamericana, αφού οι φονικές πλημμύρες στη Βραζιλιά έφεραν απανωτές αναβολές και ως αποτέλεσμα η Ιντερνασιονάλ έχει ακόμη 3 ματς να δώσει. Ένα μήνα δίχως αγώνες κλείνει η Ιντερνασιονάλ, θα υπάρχει αγωνιστική αρρυθμία, την ώρα που η Μπελγράνο κάνει τη δουλειά της με έναν βαθμό. Περιμένουμε κλειστό ματς, όπως όλα των Αργεντίνων στον όμιλο, όπως πχ. το μεταξύ του 0-0 στην Κόρδοβα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρολί

01:00 | Πενιαρόλ – Ροσάριο Σεντράλ  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.75)

03:30 | Κοκίμπο Ουνίδο – Μπραγκαντίνο  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.73)

03:30 | Ιντερνασιονάλ – Μπελγράνο  ➡ Under 2.5 (απόδοση 1.73)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ