Μπορεί το 2.10

Μπορεί το 2.10

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων της Α Αργεντινής.

Κολόν – Βελές (01:00): Αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής στο ‘Estadio Brigadier General Estanislao López’ τα ξημερώματα της Τρίτης. Κακό το ξεκίνημα της Κολόν στη διοργάνωση. Η νίκη επί της Ρίβερ μετά από δύο ισοπαλίες τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές φάνταζε ως διανική εξέλιξη. Όμως η πραγματικότητα αποδείχθηκε διαφορετική. Ακολούθησαν τρεις σερί ήττες απο Λανούς, Ουρακάν και Γοδόι, έτσι ο ενθουσιασμός έδωσε τη θέση του στον έντονο προβληματισμό. Με ρεκόρ 1Ν-2Ι-3Η και γκολ 4-6, βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Στους 5 βαθμούς μαζί άλλες τρεις ομάδες και 24η επί συνόλου 28 ομάδων. Σκοτ, Τέουτεν και Βέγκα είναι τραυματίες.

Διαβάστε επίσης: Νέιτ Γουόλτερς ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού μετά το «ναυάγιο» με Καλάθη

Δεν διαφέρει πολύ η ιστορία για τη Βελές. Πήρε έναν βαθμό στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, πέτυχε την παρθενική της κόντρα στη Ροσάριο Σεντράλ και ακολούθησε το εκτός έδρας 1-1 με τη Ντεφένσα. Δεν μπόρεσε να χτίσει πάνω σε αυτό τα αποτελέσματα και ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 από την Τουκουμάν την προηγούμενη αγωνιστική. Ακριβώς ίδιοι οι αριθμοί της με την Κολόν. Έχει 5 βαθμούς, ρεκόρ 1Ν-2Ι-3Η και γκολ 4-6… Ο λαβωμένος Τζιανέτι μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης στο ‘Estadio Brigadier General Estanislao López’.

SerieA Μακροχόνια: Δες τις αποδόσεις νικητή για τη νέα σεζόν

Κολόν – Βελές (01:00): Δεν είναι εύκολο να διαβάσεις την Κολόν σε αυτό το διάστημα. Δείχνει να επιδιώκει ένα σετ τρόπο παιχνιδιού, χωρίς να ρισκάρει αλλά αδυνατεί να διαχειριστεί τα δεδομένα. Βγάζει δυσκολία στη δημιουργία και δείχνει συνέπεια μόνο στα λάθη ανασταλτικά. Τα ίδια προβλήματα καλείται να λύσει η Βελές. Προσπαθεί να παίξει λίγο πιο γρήγορα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Της λείπει η συνοχή, το καθαρό μυαλό και ο ρυθμός. Δεν βολεύεται με τη μπάλα στα πόδια, αδυναμία που τις φέρνει μπελάδες και στα μετόπισθεν.

LigaNos Μακροχόνια: Δες τις αποδόσεις νικητή για τη νέα σεζόν

Αμφότερες ψάχνουν αντίδραση και ιδιαίτερα η γηπεδούχος που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο τέταρτης ήττας στη σειρά. Παιχνίδι με μπόλικη σκοπιμότητα, ενδεχομένως και διστακτικότητα από τις δύο ομάδες. Κρύβει πολλή ισοπαλία, με την Κολόν να έχει ένα μικρό προβάδισμα αν φύγει από το ‘Χ’. Με αυτά τα δεδομένα θα πάμε στοίχημα με το Combo 1X &Under 3,5 γκολ στο 1.93 της Stoiximan.

Eredivisie: Δες τις αποδόσεις νικητή για τη νέα σεζόν

Αρχεντίνος Τζούνιορς – Τίγκρε (03:30): Εκεί που είχε αρχίσει να βρίσκει έναν σχετικά καλό ρυθμό η Αρχεντίνος, τουλάχιστον όσον αφορά το πρωτάθλημα, ήρθε το Κύπελλο για να την… προσγειώσει. Ηττήθηκε πριν λίγες μέρες από την Ντεφένσα με 1-0 εντός έδρας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Ρίχνει το βάρος της στο πρωτάθλημα, εκεί που είχε πάρει μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στην Κόρδοβα εκτός έδρας στο τελευταίο της παιχνίδι. Φτάνοντας τους 10 βαθμούς και παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.

Πέντε αγώνες χωρίς νίκη σημείωσε η Τίγκρε που πέτυχε την τελευταία της στις 5 Ιουνίου απέναντι στην Ουνιόν. Τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες από τότε και έπειτα, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ταγιέρες στο τελευταίο της παιχνίδι. Σε ματς που ισοφαρίστηκε στο φινάλε. Ο Καμπρέρα είχε δώσει το προβάδισμα στο 40’, ο Καταλάν στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Με δέκα γκολ παθητικό έως τώρα δείχνει πως έχει σημαντικό πρόβλημα στην αμυντική της λειτουργία.

Αρχεντίνος Τζούνιορς – Τίγκρε (03:30): Δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στην Αρχεντίνος εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι θέλουν να… πατήσουν στην πρώτη πεντάδα, δεν είναι μακριά απ’ αυτή και στην έδρα τους δείχνουν αξιοπιστία έως τώρα. Αν εξαιρέσουμε μόνο το πρόσφατο ματς Κυπέλλου και την ήττα σοκ από την Ντεφένσα.

Δες το αναλυτικό review της Vistabet

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ψηλά το σετ αποδόσεων και για τις δύο ομάδες. Γενικά το πρωτάθλημα της Αργεντινής σου δίνει υψηλές αποδόσεις και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να ποντάρουμε καλά και να τις εκμεταλλευτούμε. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Τίγκρε, θέλει τη νίκη η Αρχεντίνος που είναι αξιόπιστη. Σε τέτοια απόδοση δεν μπορούμε να την αφήσουμε. Πάμε στοίχημα με άσο σε απόδοση 2.10 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ