Δοκιμασία κόντρα στην Αλ-Ντουχαΐλ για τον Παναθηναϊκό με το βλέμμα στο… Χ

Δοκιμασία κόντρα στην Αλ-Ντουχαΐλ για τον Παναθηναϊκό με το βλέμμα στο… Χ

Ενδιαφέρον ματς και από στοιχηματικής άποψης...

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του και σήμερα δίνει ένα ακόμα φιλικό. Θα αντιμετωπίσει την Αλ Ντουχαϊλ από το Κατάρ. Το ματς έχει και στο… στοιχημα το ενδιαφέρον του!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Γουότφορντ την Κυριακή.

Συμπαθητική η εικόνα του στο φιλικό με τη Γουότφορντ την περασμένη Κυριακή, το πρώτο της χρονιάς. Έπαιξαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες και ήταν λογικό η μία να προσεγγίσει διαφορετικά το ματς απ’ την άλλη, στο δεύτερο μέρος η άμυνα των πρασίνων με Σιδερά, Σάρλια, Βαγιαννίδη και Γκάνεα δεν ήταν το ίδιο αξιόπιστη. Ωστόσο, η γενική εντύπωση ήταν ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια καλή βάση από πέρυσι, ενώ καλή εικόνα άφησε ο νεοαποκτηθείς Τσέριν. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν κενά στο ρόστερ.

«Θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν τουλάχιστον 45 λεπτά και πιστεύω πως τα υπόλοιπα φιλικά θα μπορούμε να έχουμε καλύτερα συμπεράσματα. Υπάρχει μία βάση αλλά σίγουρα θέλουμε και πολλή δουλειά, χωρίς αυτό να είναι σχήμα λόγου. Θέλουμε ενισχύσεις σε κάποιες θέσεις που έχουμε άμεση ανάγκη», είπε ο κόουτς Γιοβάνοβιτς. Χτύπησε ο ακραίος μπακ Σάντσες, που λογικά θα χάσει όλα τα φιλικά επί Αυστρίας, πάει για ντεμπούτο σήμερα ο στόπερ Μάγκνουσον. Αποχώρησε για την Ανκαραγκουτσού ο Μακέντα, έπειτα από μια τετραετία στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 7/9 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 7/8 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΑΛ ΝΤΟΥΧΑΪΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 6-1 επί της Ιμστ την Κυριακή.

Μια απ’ τις πιο ισχυρές ομάδες του Κατάρ είναι η Αλ Ντουχαΐλ, πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αρκετά μακριά απ’ την ισχυρή Αλ Σαντ. Απ’ τον Απρίλιο και έπειτα έπαιξε μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, εκεί τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά, καθώς η ομάδα του Ερνάν Κρέσπο κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου με 15 πόντους και ρεκόρ 5-0-1, είχε επιμέρους σκορ 17-9!

Έχε αρκετά ποιοτικό ρόστερ, προφανώς ξεχωρίζουν οι ξένοι, με κυριότερους τους Ολουνγκά (επιθετικός), Αλντερβάιρελντ (στόπερ) και Εντμίλσον Ζούνιορ (εξτρέμ). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρέσπο ανέλαβε τον Μάρτιο ως αντικαταστάτης του Λουίς Κάστρο, που συνέχισε στην Μποταφόγκο. Το σημερινό είναι το τρίτο φιλικό για την ομάδα του Κατάρ, είχαν προηγηθεί εκείνα με Κραϊόβα (1-1) και Ιμστ (νίκη 6-1).

ΑΛ ΝΤΟΥΧΑΪΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/5 Over 2.5 σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

*Έρχεται από τέσσερα σερί G/G σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Αλ Ντουχαΐλ είναι απ’ τις κορυφαίες ομάδες του Κατάρ, διαθέτει αξιοπρεπές ρόστερ και σήμερα παίζει το τρίτο φιλικό. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε μόλις ένα φιλικό, εκεί η εικόνα του ήταν καλή, αλλά δεν είναι λογικό να προσφέρεται στο 1.85. Επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.98.

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ