Κόντρα Νιούελς Ολντ Μπόις και Ρασίνγκ στην Αργεντινή

Κόντρα Νιούελς Ολντ Μπόις και Ρασίνγκ στην Αργεντινή

Η δράση συνεχίζεται στη Αργεντινή με την αναμέτρηση της Νιούελς με τη Ρασίνγκ.

Οι ρυθμοί στο σαββατιάτικο (16/07) κουπόνι είναι ανεβασμένοι. Τα προγνωστικα σημερα έρχονται από την ανώτερη κατηγορία της Αργεντινής.

*8η αγωνιστική

*Στην πρώτη φάση: Ρασίνγκ Κλουμπ – Νιούελς Ολντ Μπόις 0-0

*Η Ρασίνγκ Κλουμπ έχει να χάσει από τη Νιούελς Ολντ Μπόις από το 2016, όταν είχε ηττηθεί με 5-0 σε αυτό το γήπεδο. Από τότε έχει τέσσερις νίκες σε εφτά αγώνες, έχοντας παίξει όμως μία φορά μόνο σε αυτό το γήπεδο, φέρνοντας ισοπαλία!

ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: H Νιούελς Ολντ Μπόις έφερε 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Πλατένσε ανοίγοντας το σκορ με ένα αστείο αυτογκόλ από τον Λεντέσμα, τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο 41’, που έκανε λάθος κοντρόλ σε επιστροφή της μπάλας! Και αφού δεν «καθάρισε» το παιχνίδι σε μία – δύο ευκαιρίες που είχε, το πλήρωσε με την ισοφάριση από τον Εσκίβελ στο 82ο λεπτό.

Η Νιούελς Ολντ Μπόις αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Πλατένσε, με την ισοφάριση να την δέχεται προς το τέλος, με ένα τέρμα από αυτά που λένε πώς χαίρεσαι να τα δέχεσαι! Διεύρυνε το αήττητο σερί της στους εφτά αγώνες, έχοντας χάσει μόνο στην πρεμιέρα αυτού του θεσμού, από την Χιμνάσια Λα Πλάτα εκτός έδρας. Στο γήπεδό της παραμένει αήττητη, όμως εκεί έχει φέρει τις δύο από τις τρεις ισοπαλίες της, σε τρία παιχνίδια!

Με το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας βέβαια πάρα πολλές ομάδες στο «κατόπι» της. Μία από αυτήν την πέρασε, η Ατλέτικο Τουκουμάν, που έπαιξε χθες, με αποτέλεσμα να είναι πλέον στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά στο -1 από την κορυφή.

Τραυματίας είναι ο μέσος Πέρεζ που έχασε και τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Νιούελς Ολντ Μπόις Στατιστικά

*Εχει δύο σερί G/G

*Εχει 7/11 N/G εντός έδρας το 2022, 2/3 στο πρωτάθλημα.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ρασίνγκ Κλουμπ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Ιντεπεντιέντε, με ένα τέρμα του Χάουτσε μόλις στο ένατο λεπτό, ενώ έχασε και πέναλτι στη συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να κινδυνεύσει έντονα με ισοφάριση.

Η Ρασίνγκ Κλουμπ επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Ιντεπεντιέντε, αρκετά πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια που είναι αήττητη, αλλά μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγώνες, με τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Είναι μία από τις ομάδες που βρίσκονται σε απόσταση βολής από την σημερινή της αντίπαλο, στο -2 για την ακρίβεια, ενώ είναι πλέον στο -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συνεχίζουν να απουσιάζουν οι τραυματίες μέσοι Μαρτίνεθ, Ρόχας.

Ρασίνγκ Κλουμπ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί under 2,5

*Εχει 9/14 G/G εκτός έδρας το 2022, 2/3 στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Λόγω παράδοσης, αλλά και με τις επιδόσεις των δύο ομάδων στα τελευταία τους παιχνίδια, μοιάζει μία αρκετά καλή επιλογή το να μην βγάλει νικητή η αναμέτρηση, το Χ στο 3,15.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ