Γκολ στο Μόναχο, «μοιρασιά» στη Χιλή

Γκολ στο Μόναχο, «μοιρασιά» στη Χιλή

Ξεκινά το κύπελλο Γερμανίας, δράση και στη Χιλή.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Back to back ντροπιαστικοί ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί για τις ελληνικές ομάδες, αποκαρδιωτικός και στην ρεβάνς της Τούμπας ο ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε ούτε μία νίκη επί της Λέφσκι, για να χάσουμε το δυνατό μας σημείο στο 1 & Over 1.5, όπως χάθηκαν και όλα τα υπόλοιπα μονά πονταρίσματα με τα γκολ των Πολωνών,  το σκοράρισμα του Νάρεϊ και την “μπόμπα” στην Ουγγαρία. Ευτυχώς επιβεβαιώθηκε το παρολί μας με το Over 2.5 στο Έλφσμποργκ – Μόλντε, το 1 & Under 4.5 του ΑΠΟΕΛ και το 2 & Over 1.5 της Άλκμααρ για να μειωθεί η χασούρα της Πέμπτης στις -33.25 μονάδες.

Περιορισμένων επιλογών το σημερινό κουπόνι, δύο προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίσαμε από Γερμανία και Χιλή.

Μόναχο 1860 – Ντόρτμουντ

1ος Γύρος του Κυπέλλου Γερμανίας απόψε με τέσσερις αναμετρήσεις, στοιχηματικά θα μας απασχολήσει αυτή στο Μόναχο.

Η Μόναχο 1860 πάει να κλείσει 20ετία εκτός Bundesliga και φέτος θα παίξει για 5η χρονιά στην 3η κατηγορία της Γερμανίας, όπου πέρσι τερμάτισε 4η, στο -3 από την απευθείας άνοδο. Με υψηλές (για την κατηγορία) φιλοδοξίες ξεκινά και τη φετινή σεζόν, η πρεμιέρα της το Σάββατο ήταν εντυπωσιακή στη Δρέσδη, απ’ όπου πέρασε νικηφόρα με 3-4 επί της Δυναμό.

Στην Ντόρτμουντ έγιναν αρκετές αλλαγές, αρχής γενομένης από τη θέση του προπονητή. Ο Ρόζε αποχώρησε και ανέλαβε ο Τέρζιτς, που ήταν υπηρεσιακός κόουτς στο β’ μισό της 2020/2021 σεζόν. Ο αντικαταστάτης του Χόλαντ στην κορυφή της επίθεσης, Αλέ, θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει, ο Αντεγιέμι που αφίχθη από την Σάλτσμπουργκ αναμένεται να κουβαλήσει στο σκοράρισμα. Για την άμυνα αποκτήθηκαν οι Ζίλε (Μπάγερν) και Νίκο Σλότερμπεκ (Φράιμπουργκ).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με επιθετικό ρυθμό στη νέα σεζόν, το ματς με την Ντόρτμουντ αποτελεί τεράστια πρόκληση και περιμένουμε να παίξουν με ενθουσιασμό και μεγάλη ένταση. Τεράστιο φαβορί για τη νίκη-πρόκριση η Ντόρτμουντ, αλλά η αμυντική της αναξιοπιστία είναι μόνιμη τα τελευταία χρόνια και ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας δεν είναι υψηλός αυτή την περίοδο. Μπορούν να βρουν ένα γκολ οι Βαυαροί, αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 1.93.

Λα Καλέρα – Παλεστίνο

Εκκίνηση της 20ης αγωνιστικής απόψε στη Χιλή, πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι στη Λα Καλέρα τα ξημερώματα. Οι γηπεδούχοι βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη την προηγούμενη αγωνιστική με το πρώτο τους διπλό στη λίγκα, αλλά δεν έχουν το υλικό για να κινδυνεύουν. Δικαιότατο το 0-1 στη Βίνια ντελ Μαρ, άξιζαν το γκολ πολύ νωρίτερα από το πέναλτι του 94′.  Η Παλεστίνο έχει επιστρέψει φουριόζα για το β’ γύρο του πρωταθλήματος και συμπλήρωσε “καρέ” νικών μέσα στον Ιούλη με το διπλό της Κυριακής στην έδρα της απερχόμενης πρωταθλήτριας Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (0-1). Και οι “Άραβες” πήραν το διπλό με γκολ στις καθυστερήσεις για να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την πρώτη τριάδα που οδηγεί στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Με ανεβασμένη ψυχολογία και οι δύο ομάδες, η Λα Καλέρα έχει 5/9 ισοπαλίες στο γήπεδό της, ενώ η Παλεστίνο σε 10 ταξίδια μέτρησε 6 ισοπαλίες. Ισορροπημένο το ζευγάρωμα, ρίσκο με αξία το ποντάρισμα στο “Χ” σε απόδοση 3.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Μόναχο 1860 – Ντόρτμουντ ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.93)

03:30 | Λα Καλέρα – Παλεστίνο ➡ Χ (απόδοση 3.25)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ