Με την ψυχολογία στα ύψη η Ντουνάισκα

Με την ψυχολογία στα ύψη η Ντουνάισκα

Η ανάλυση του παιχνιδιού Ντουνάισκα Στρέντα - Στεάουα Βουκουρεστίου.

Τα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ “κλέβουν” τις εντυπώσεις, ωστόσο στο πρόγραμμα υπάρχουν και σημαντικές αναμετρήσεις για το Κόνφερενς Λιγκ. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πρόταση από την αναμέτρηση Ντουνάισκα Στρέντα – Στεάουα Βουκουρεστίου, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

*Τρίτος προκριματικός γύρος για το Κόνφερενς Λιγκ. Θα υπάρξει ρεβάνς στην έδρα της Στεάουα Βουκουρεστίου (11/08). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Έτσι παρουσίασε τον Παναθηναϊκό η Σλάβια Πράγας

ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΣΛΟΒΑΚΙΑ, 193)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ζλάτε Μόραφτσε, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σλοβακίας. Το σκορ άνοιξε ο Βεσελόβσκι στο 9’ για τους γηπεδούχους, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Κρστόβιτς στο 74’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κάλμαρ στο 80’.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται, καθώς κατάφερε να πάρει ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό της. Αν και πολύ νωρίς στη σεζόν, βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, δείχνοντας πως η έδρα της αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματά της. Μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο σε όλες τις διοργανώσεις στο γήπεδό της, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ύστερα από τις Κλίφτονβιλ και Βίκινγκουρ, πλέον έχει μπροστά της μία πιο δύσκολη και έμπειρη αντίπαλο, τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Με βάση την τωρινή της εικόνα έχει σίγουρα πολλές πιθανότητες να προκριθεί, παρ’ όλο που θεωρείται το αουτσάιντερ του ζευγαριού. Πολύ θετικά τα στοιχεία που έχει δείξει μεσοεπιθετικά, έχοντας καταφέρει να σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις της, ενώ αμυντικά φάνηκε να σταθεροποιείται στα τελευταία δύο ματς, διατηρώντας το μηδέν παθητικό, παρά τις απουσίες τραυματισμών που έχει. Ο Άντριαν Γκούλα δεν αναμένεται να ανακατέψει ιδιαίτερα την «τράπουλα», αφού βλέπει πως η ομάδα του ικανοποιεί με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της.

Ντουνάισκα Στρέντα Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΡΟΥΜΑΝΙΑ, 92)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα 1948 με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ρουμανίας. Προβάδισμα στους γηπεδούχους έδωσε ο Ταμ στο 48’, όμως ήρθε άμεσα η ισοφάριση από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κομπάνιο στο 59’.

Δεν κατάφερε να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα παρά την καλή της εμφάνιση, καθώς φάνηκε να κυριαρχεί στο κεφάλι της η σημερινή αναμέτρηση για το Κόνφερενς Λιγκ. Έδειξε παρ’ όλα αυτά και τις αμυντικές αδυναμίες που έχει, οι οποίες μάλιστα της έχουν κοστίσει αρκετά από την αρχή κιόλας της σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στη Σαμπουρτάλο Τυφλίδας, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στον επαναληπτικό, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο. Πλέον μπροστά της βρίσκει τη Ντουνάισκα Στρέντα, μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα που μπορεί να της δημιουργήσει πολλά προβλήματα, αφού η μεσοεπιθετική της γραμμή είναι ιδιαίτερα παραγωγική. Στο ζευγάρι αυτό μπαίνει ως φαβορί, όμως η εικόνα που δείχνει προς το παρόν δεν θα λέγαμε πως το αντικατοπτρίζει, αφού υπάρχουν πολλές αμυντικές αστάθειες, ενώ δυσκολεύεται να βρει δίχτυα στις εξόδους της, κάτι που απέδειξε στα δύο πρώτα επίσημα ματς που έδωσε μακριά από την έδρα της. Δυσκολεύουν το έργο της φυσικά και οι απουσίες των αμυντικών Κριστέα και Παντίρου, ενώ όπως φαίνεται θα χάσει και έναν από τους καλύτερους παίκτες της, τον Τανάσε (Μέσος), ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να μην ταξιδέψει καν στη Σλοβακία.

Στεάουα Βουκουρεστίου Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Προγνωστικό: Σε πολύ καλή κατάσταση η Ντουνάισκα Στρέντα, έχει κάνει «φρούριο» την έδρα της στις μέχρι τώρα επίσημες αναμετρήσεις της, έχοντας το απόλυτο. Η Στεάουα Βουκουρεστίου από την άλλη έχει πολλές αστάθειες αμυντικά και αυτό μας ωθεί στο να στηρίξουμε τους γηπεδούχους επιλέγοντας το 1(DnB) σε απόδοση 2.08.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ